Κεφάλαιο 6

753 52 11
                                    

Εχει περάσει μια εβδομάδα απο τοτε που με επισκέφτηκε ο Calum και δεν με έχει ξανά ενοχλήσει απο τοτε.Με τα παιδιά κάνουμε ακόμα πιο πολύ παρέα και νιώθω άνετα μαζί τους αλλά με τον Alex έχουμε ερθει πολύ κοντά.Παντα έχουμε κάτι να πούμε και παντα περνάμε ωραία όταν βγαίνουμε.Δεν θέλω καμια σχέση αυτή την περίοδο αλλά ο Alex με κανει χαρούμενο και όταν είμαι μαζί του είναι λες και ο κόσμος δεν έχει πια προβλήματα. Ομως απο την αλλη δεν νομιζω οτι είναι γκέι, δεν τον εδώ ρωτήσει και δεν μου έχει πει κάτι αλλά αμα τον ρωτησω θα καταλάβει οτι μου αρέσει και δεν θέλω να χαλασω την φιλια μας.

-Eric?, είπε η Nicol και με έβγαλε απο τις σκέψεις μου

-Ναι συγνώμη αφαιρέθηκα

-Λέω εχεις κι άλλο μαθημα μετα?

-Εμ, όχι πάω σπίτι

-Α,λέγαμε να πάμε στο σπίτι του Jacob και του Alex,θες να έρθεις?

-Ναι τι ωρα?

- Κατα τις 7

-Οκ, θα  σας δω το βράδυ

Αφού τους χαιρέτησα ολους πήγα σπίτι,έφτιαξα μια μακαροναδα και εκατσα να φάω.

Δε μπορουσα να περιμένω για το βράδυ. Μονο και μονο στη σκέψη οτι θα ειμαι σπίτι του νιώθω χαρούμενα. Εδώ ξαναπάει σπίτι τους μόνο μια φορά αλλά δεν είχα μπει μέσα. Για ένα σπίτι σπίτι που μένουν δυο αγόρια δεν περιμένω και Πολλα αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μου αρέσει.

Η ωρα πέρασε με εμένα και την Καραμελα αγκαλιά στον καναπέ, εγώ να διαβάζω βιβλια ή να παίζω με το κινητό μου.Οτάν σηκώθηκα για να ετοιμαστω εκανα μια σημείωση στο πίσω μέρος του μυαλού μου να ξαναρχισω το γυμναστήριο επειδή έχω σκουριασει.

Αφού ντύθηκα με ενα απλό παντελόνι και ενα T-shirt πήρα τα κλειδιά του σπιτιού και της μηχανής μου και έφυγα. Το σπίτι των παιδιών δεν είναι μακρια αλλά δεν ήθελα να περπατησω. Μετα απο 5 λεπτα είχα φτασει και πήγα να χτυπησω το κουδούνι.

-Χει Eric,είπε ο Jacob όταν μου άνοιξε τη πόρτα

-Γεια, είπα και μπήκα μέσα

- Ελα να κατσεις είναι όλη εδώ εσύ ήσουν ο τελευταίος

-Α εμ συγνώμη που άργησα τοτε

-Οχι καλέ, απλα οι άλλοι είναι γουρούνια και έρχονται πιο νωρίς

-Χαχα οκ

-Γεια σου Eric είπε η Brianna μόλις με είδε και στη συνέχεια με χαιρέτησαν όλοι.

Πήγα και εκατσα στον ενα απο τους καναπέδες και άρχισα να παρατηρώ το σπίτι Ηταν απλό και λιγα έπιπλα αλλά πολύ ωραίο. Ηταν στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου. Μπορω να πω οτι είναι αρκετά ωραίο.

Hold Me Tight (BoyxBoy)Where stories live. Discover now