Sixteen

3.9K 245 7
                                    

Jimin, çantasından anahtarını alarak kapıyı açtı, kenara çekilerek Jungkook ve Taehyung'a geçmesi için yer verdi. 

"Woah hyung, evin çok güzel." Jungkook'un şaşırarak söylediği şeye kısık bir kahkaha bıraktı Jimin. 

"Hadi içeri geçin ben kahve yapayım, iyi gelir yorgunluğa." ikisi de kafa sallayarak onayladılar ve ayakkabılarını çıkartarak içeri girdiler. Taehyung evin odalarını bildiği için önden giderek oturma odasına girdi, Jungkook da onu takip etti ve kendini rahat koltuğa bıraktı. Jungkook, Taehyungdan hala biraz ürküyordu. Yaptıklarını unutmuş değildi. Ama bir yandan ona Jimin'in onu bulmasında yardımcı olduğu için minnettardı. Yaklaşık sessiz geçen 5-10 dakikanın ardından üstüne rahat bir şeyler giymiş olan Jimin elinde tepsiyle kapıda gözüktü. 

"İstersen sende üstünü değiştir Jungkook, rahat değilsindir üstündekilerle." Jungkook Jimini onaylayıp ayağa kalktı. Jimin de elindeki tepsiyi ortadaki masaya bırakıp eliyle gel işareti yaparak önden gitmeye başladı. 

"Burası benim yatak odam ama burada kaldığın sürece sen yatabilirsin, valizinin kapının önünde olması gerek bekle getireyim." diyerek kapıdan çıktı tekrar. Jungkook bu sırada odayı inceliyordu. Sade ama şık bir odaydı, çalışma masasının üstünde Jimin'in küçüklük resimlerini görünce o tarafa doğru gitti, eline birini alıp dikkatlice incelemeye başladı. O sırada elindeki koca valizle odaya girmeye çalışan Jimini gördü. Elindekini yerine koyup ona yardıma gitti. Aslında valizi o kadar ağır değildi ama Jimin güçsüzdü. O kadar kas nereye gitti acaba diye düşünmeden edemedi Jungkook. 

"Ben alayım hyung teşekkür ederim getirdiğin için." gülümseyerek söylediği şeye Jimin de gülümseyerek cevap verdi. 

"Ne demek, sen misafirsin sonuçta ne kadar tamamen burada kalmanı istesem de." sonlara doğru sesi kısılmıştı ama Jungkook dediğini anlamıştı. O da burada kalmak isterdi ama kendini sanki ona yük oluyormuş gibi hissetmek istemezdi. 

Jimin kapıdan çıkınca üstüne rahat bir şeyler giyip odadan çıktı. Ev tek katlıydı ama büyüktü. Oturma odasını bulduğunda onları sessizce oturarak buldu. Normalde Jimin hyungu bu kadar sessiz durmazken niye şimdi sessizleşmişti ki? Jungkook onların Taehyung ile aralarında bir sorun olduğunu anlamıştı en başından. Kendisi yüzünden olduğunu da biliyordu, ama aralarının onun yüzünden bozuk olmasını istemiyordu.

Yazım hatası varsa üzgünüm tam olarak kontrol etmedim.
Okuduğunuz için teşekkürler yorum yapmayı unutmayın!!

✔Prestante ₪JiKook Texting₪Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin