Low Life - X Ambassadors

18 2 0
                                    


Nenávidím tenhle život. Sedím v nějaké putice a piju. Přemýšlím o tomhle životě a říkám si jestli má cenu bojovat za něco lepšího. Protože budu mít stále tenhle podřadný život. Když jsem tě potkal myslel jsem, že se všechno změnilo, ale ty si neměla zájem o někoho jako já. Jenomže já jsem se do tebe zamiloval a doufal, že si mě všimneš.

Chtěl jsem se pro tebe změnit. Našel jsem si lepší práci a snažil se nespadnout na dno, ze kterého jsem šplhal nahoru. Přijímal jsem rány od života už dlouho a tak jsem začal bojovat. Bojovat o tvoje srdce. Kvůli tobě jsem ze sebe udělal lepšího člověka. Snažil jsem se nemyslet na to, co by se stalo kdyby si mě znovu odmítla. Vrátil bych se ke svému podřadnému životu a nesnažil se pro nic bojovat. Spadl bych zpátky na dno a zůstal tam.

Nakonec jsem sebral odvahu a šel za tebou. Podle tebe jsem vypadal seriózně, nevěděl jsem co si o tom mám myslet. A tak jsem ti řekl jak je pro mě těžké bojovat o tvoje srdce a zabránit mému srdci, aby zase spadlo na dno. Řekl jsem ti jak je strašné žít ten podřadný život. A ty si mi řekla že mi pomůžeš bojovat, abych nespadl do toho života.

Tentokrát si mě neodmítla. Vím, že si to neudělala z lásky, ale já ti to nemám za zlé. Časem si stejně poznala jaký opravdu jsem a troufl bych si říct, že naše láska nás zachránila před podřadným životem.

Příběh na písničkuWhere stories live. Discover now