Follow You Down To The Red Oak Tree - J. V. McMorrow

22 2 0
                                    

Tohle místo, které tak důvěrně znám, mi navždy zůstane vyryté do paměti. Zelené údolí a uprostřed velký dub. Dub, na který ji vyryl naše jména. Chodili jsme sem snad každý večer a přes korunu dubu jsme pozorovali nebe plné hvězd. Pamatuji si jak sis vymýšlel názvy hvězd, abys na mě udělal dojem. Tehdy si mi řekl, že ta nejzářivější hvězda je tenhle dub a mi dva. Tehdy jsem se ti smála, ale dnes si uvědomuji, že si měl pravdu.

Když jsem nebyla s tebou pozorovala jsem nebe a hledala naší hvězdu. Vždycky jsem ji našla a byla si jistá, že ty se na ni díváš taky. Na ten překrásný dub a nás dva. Ta hvězda nám dávala naději na nádhernou budoucnost. Stejně jako starý dub. Když jsme se pak sešli vyprávěli jsme si jak jsme pozorovali hvězdu a připadalo nám, že jsme spolu.

Jednou večer jsme pozorovali hvězdy a hledali tu naší. Nevím jak dlouho, jsme se dívali na nebe, ale nenašli jsme ji. Možná to bylo znamení, ale tehdy jsme to tak nebrali. Říkal jsi, že nám zůstane alespoň dub, ale i v tom si se mýlil. O dva dny později náš dub pokáceli. A já si začala myslet, že si nejsme souzeni. Ty jsi se mě však snažil přesvědčit o opaku, ale nakonec se ti to nepovedlo. Vždycky budu vědět, že jsi to myslel dobře, ale přišlo mi nemožné, abychom spolu zůstali.

Po pár dnech jsem to zjistila. Bála jsem se ti tu radostnou zprávu říct, ale nakonec jsem přišla. Našla jsem tě smutnějšího než kdy jindy. Nechtěl si mě vidět a ani znát důvod mého návratu. Byla jsem z toho nešťastná, ale zároveň z toho smutku poznala, že mě stále miluješ. Proto jsem ti napsala dopis. Napsala jsem ti, že pokud mě budeš chtít vidět, máš přijít na místo, kde stával dub.

V den setkání jsem seděla na místě kde stál dub a dívala se do dálky. Všechny mé instinkty mi říkali, že nepříjdeš. Proč bys taky měl? A pak ses objevil. V jedné ruce si měl lopatu a v té druhé si měl sazenici dubu. Beze slova si dub zasadil a pak se k němu posadil. Sledoval jsi mě jako vždy když jsme se tu sešli. A pak si začal vyprávět o tom, jak si pozoroval naší hvězdu, která se jako zázrakem zase objevila na nebi a zářila ještě víc než kdy předtím.

Nezapomeňte hlasovat a hodit sem nějaký ten komentář. A nejlepší by bylo kdyby jste si k příběhu pustili video nahoře.

Lady De la Feré

Příběh na písničkuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum