Κεφάλαιο 10

41.1K 1.8K 64
                                    

"Άρη τι κάνεις εδώ;"

"Διεκδικώ ότι μου ανήκει!" Μου λέει κοιτώντας με στα μάτια.

"Δε σου ανήκω." Λέω πεισματικά.

Τότε μπαίνει μέσα, ορμάει καταπάνω μου, κλείνει με δύναμη την πόρτα και με παγιδεύει με το σώμα του. Η πλάτη μου ακουμπάει στον τοίχο και αυτός στέκεται επιβλητικός από πάνω μου. Τα δύο του χέρια ακουμπάνε την επιφάνεια δεξιά και αριστερά από το κεφάλι μου. Σκύβει το πρόσωπό του σε απόσταση αναπνοής από το δικό μου και όλα αυτά σε χρόνο ντε τε.

"Όχι;" Με ρωτάει.

Όχι; Τι όχι; Με όλη αυτή την απότομη σωματική επαφή, ξέχασα τι λέγαμε. Α ναι. Είχα πει πως δεν του ανήκω και τώρα μου λέει ερωτηματικά. Όχι; Με ένα ύφος σαν να αμφισβητεί την άρνησή μου.

"Όχι, δεν ανήκω σε κανέναν. Και γιατί ήρθες; Δε σου είπα πως είχα άλλα σχέδια;"

"Εγώ βλέπω πως είσαι σπίτι και πως μου έλεγες ψέματα." Μου λέει ειρωνικά.

"Και αν όντως έλειπα;" Τον ρωτάω.

"Ήταν ένα ρίσκο που άξιζε να πάρω."

"Πως βρήκες τη διεύθυνσή μου;" Ρωτάω αλλάζοντας θέμα.

"Όποιος θέλει κάτι πολύ, το βρίσκει." Απαντάει.

"Από τη Λίλη;" Συνεχίζω την ανάκριση αν και είμαι σίγουρη.

"Γιατί μου είπες ψέματα; Θύμωσες ή φοβάσαι;" Αλλάζει τώρα αυτός θέμα.

"Δε σου περνάει από το μυαλό πως ίσως μετάνιωσα;" Τον ρωτάω και τότε τον βλέπω να πλησιάζει το δεξί του χέρι στο πρόσωπό μου και να χαϊδεύει το μάγουλό μου, ύστερα το κατεβάζει αργά αργά στο λαιμό μου. Συνεχίζει τα χάδια ταξιδεύοντας προς τα κάτω στο πλάι του σώματός μου, μέχρι που καταλήγει στη λεκάνη μου. Τα δάχτυλά του, έχουν αφήσει ένα μονοπάτι φωτιάς στο κορμί μου, που με σιγοψήνει. Γλιστράει το χέρι του χαμηλά στην πλάτη μου και με πιέζει ακόμη πιο πολύ πάνω του. Το σώμα μου μυρμηγκιάζει ολόκληρο!

"Δε μετάνιωσες μικρό μου. Με ποθείς όπως και γω. Μη μου λες και άλλα ψέματα."

"Δε σου είπα ψέματα πριν. Όντως έχω άλλα σχέδια γι' απόψε."

Δεν ξέρω που βρίσκω το κουράγιο να απαντήσω, γιατί η αντρική μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα του, τόσο κοντά στο δικό μου, με ζαλίζει. Αλλά το κάνω.

"Ναι; Τι σχέδια;" Με ρωτάει.

"Είμαι απασχολημένη. Διαβάζω ένα βιβλίο." Απαντάω συγκρατώντας με δυσκολία τους ήχους απόλαυσης που προσπαθούν να βγουν, όσο τα χέρια του συνεχίζουν τα χάδια στο ξαναμένο μου κορμί.

Σε βλέπω και ερεθίζομαιWhere stories live. Discover now