BAYRAMA ÖZEL BÖLÜM 1-BU KIZIN BURDA İŞİ NE-

33 1 0
                                    

Michael ağlamaya başladı. Çünkü karşısında eski sevgilisi duruyordu. Ne için gelmişti buraya. Herkes onu üzüyordu. Eskisi Lukela mı beraberdi? Luke bu kadar şerefsiz miydi? Hemen içeri daldı. Luke daha yeni aşağı inmişti. Kız hemen Lukeun yanına giderek sonra bu konuyu konuşuruz ikinizede iyi bayramlar diyerek gitti. Michael elin kızının bunu dediğini duyunca şaşırdı. Peki Luke'a ne diyecekti. Ah dostum bana yaptığın şerefsizlikleri unuttum ve sana geldim diyemezdi. Bir bahane bulmalıydı ama o lanet kafası bunu düşünememişti. Luke ona sorarmış gibi bakıyordu. Michael korkmuyor değildi. Her lafıyla yerin dibine girebilirdi. Michael sormasına izin vermeden atıldı ve aklına ilk gelen bahaneleri sıraladı. Ah Luke senin için gelmedim bana o soru soran gözlerinle bakma sadece hmm çocuklar bana senden tuz istemem için gönderdiler evde tuz kalmamış. Senin o şerefsiz yüzünü görmek istediğimden gelmedim. Luke sesli bir kahkaha attı ve Michaele yaklaştı. Ah Mich ah o kadar masumsun ki... Markete gitmek buraya gelmekten çok daha kolay. Ve ben tuz kullanmam. Tuz neye konur onuda bilmiyorum. Ve sen beni iyi tanıyorsun. Michael ne yapması gerektiğini bilmiyordu. Luke çok yakındı. Hemen itti ve Canım Lukecum filmlerdeki gibi ağzın nane değil soğan kokuyor bu beni etkilemez ve ayrıyetten evdekiler danaya giriyomuş senide çağıracaklardır büyük ihtimal. Luke iğrenir gözlerle ona baktı ben danaya girmem dedi. Michael gözlerini devirdi. Seni şapşik öyle değil git araştır ben gidiyorum dedi. Luke tuzu unutma diye arkadan bağırdı.

Michael ne yapmıştı. Ona haddini bildirmeliydi ama gitti ve şapşik dedi. Ah salak ben ah salak ben diyerek tuz istenmediği halde markete girdi.

-Michael gelmeden önce Luke'un evinde-

Luke koşarak kapıyı açtı. Michaelin eski sevgilisini çağırdı çünkü aralarında bir bağ vardı. Michaelin üzülmesini istemiyordu. Bu yüzden eskisiyle birlikte plan yapıp Michaeli kıza döndürmeyi istiyordu. Aslında Michaelin kızı sevdiğini düşünmüyordu ama kız deliler gibi aşıktı. Michael sadece zor zamanları kızla aşmıştı ve ona bağlanmıştı. Daha sonra nedensizce ayrıldılar. Ama birleşmeleri lazımdı. Bu ne kadar işe yarardı bilmiyordu ama yarayacaktı.

-acaba Michael yokken ne konuştular? Merak ediyorsan okumaya devam et-

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 10, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ZORAKİ HETEROLUK//muke//larryWhere stories live. Discover now