Hoofdstuk 7

61 1 4
                                    

Pov Jeremy

"Okay, we zijn we zijn er! Meneer... uhm... Herman? Dokter? Dokter Herman? Waar is jullie huisje?" De dokter lacht. "Nogmaals, noem me gewoon Herman, ik ben je dokter niet dus waarom zou je me wel zo noemen?" Niemand reageert verder. "Rij gewoon de berg op, ik zeg wel wanneer je langs ons huis komt."

We rijden eerst langs een straat met wat kleinere huisjes, en dan rijden we via een aardig steile weg een stuk omhoog. "Hierzo!" Roept de dokter dan. Delilah parkeert de auto en iedereen springt eruit. Na een paar keer heen en weer lopen staat alle begage in het huisje. Ik ga met barstende hoofdpijn op de bank zitten, en ik staar wat naar buiten door de glazen schuifdeur. Als de dokter me naar buiten ziet kijken schuift de glazen wand naar het balkon open. Ik loop het balkon op, en een frisse bries zeelucht waait tegen mijn gezicht aan. Eindelijk voel ik me minder beroerd en keert de rust in mijn hoofd toe. Totdat Liv en Delilah half gillend het balkon op komen rennen. "We mogen zwemmen!" Met het kleine trappetje aan de rand van het balkon gaan ze het tuintje in, waar zich een zwembad bevind. 2 plonsen later komt Link naar buiten lopen en hij slaat een arm om me heen. "Gaat het Jer?" Ik knik. "Wil je anders niet ook ff zwemmen? De dokter en Melvin zijn uitpakken dus anders lopen we ze toch maar in de weg." Nog voor ik antwoord kan geven trekt Link me mee naar binnen. "In welke tas zat je zwembroek?"

Link staat al bij het zwembad als ik in mijn zwembroek het balkon op kom lopen. Mijn oog valt op 2 dikke blauwe plekken die over zijn hele rug lopen. Op zijn rechterarm zit ook nog een grote snee. "Hey Jer!" Plotseling draait Link zich om. "Hey! Klaar om te zwemmen?" Vraag ik ongemakkelijk en ik ren het tuintje in. "Zeker!" Samen springen we in het water.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Youtube VacationWhere stories live. Discover now