Hoofdstuk 3

233 14 12
                                    

Pov Melvin

Link slaapt, eindelijk is het even rustig. Hij heeft de hele tijd nog staan ruziën met de dokter, ze lijken wel twee baby's die ruziën om niets*, want, waar gaat het nou eigenlijk over?! We zijn ondertussen ruim een uur verder, en zitten in het vliegtuig richting Gerona. Ik weet niet of we daar op vakantie gaan of nog een stuk moeten rijden, maar het is in Spanje, dus het is hoe dan ook warm. Iets waar ik niet zo gek op ben. Maar ik zal me moeten aanpassen, als we airco hebben is het vast goed te doen.

Het is ongeveer een uurtje of 2 vliegen. We komen op tijd aan op het vliegveld, en staan ook al snel weer buiten. Buiten is het alleen heel erg druk. Ik doe even mijn telefoon in de koffer en ineens ben ik de jongens kwijt. Ik loop eerst richting de parkeerplaats, dan richting de bussen. Ik besluit Link even te bellen. Hij neemt niet op. En Jeremy ook niet. Zul je net zien.

Na nog 3 keer rondlopen zie ik Link staan. Hij heeft van alle mensen als enige een jas om zijn buik geknoopt, en daardoor niet te missen. Maarja, wie heeft er dan ook een jas mee op een vakantie naar Spanje terwijl het de hele week hardstikke warm blijft?

"

" Zeg ik lachend als ik aan kom lopen. De jongens grinikken, de dokter mompelt wat. Het is eventjes stil. "Komen jullie, ik zie onze taxi!" Roept de dokter dan ineens vrolijk. Ik blijf het een rare, enge man vinden. Hij is echt iets van plan, maar ik heb geen idee wat...



*Melvin heeft altijd vage uispraken. Dit zou er zo een van hem kunnen zijn geweest xD

The Youtube VacationOù les histoires vivent. Découvrez maintenant