Hoofdstuk 4

227 17 9
                                    

Hey, geen nood! Ik leef nog! Sorry dat ik meer dan een maand (!) niets heb gepuliceerd maar dat had verschillende redenen. Ik ga nu weer lekker uploaden, beginnend met een vrij spannend, sappig hoofdstukje. Laterzzz!

Pov Jeremy

We stappen in de taxi die ons naar onze bestemming rijd. Ik zit in het midden, met Melvin links van me en Link rechts. De dokter zit voorin. Het is een mooie rit, maar duurt wel lang doordat het zo heet is. Na een half uur stoppen we in een klein plaatsje om te tanken. Link en ik gaan even een stukje lopen, Melvin en de dokter moeten even naar de wc.

Al kletsend met Link bots ik ineens tegen een meisje aan. Ze schrikt als ze me ziet. "Jeremy!" Schreeuwt ze enthousiast.
'Ja hoor, we zijn in Spanje en ik bots zo tegen een fan aan, ugh' denk ik, maar in plaats daarvan zeg ik. "Hey! Er zitten dus zelfs fans van mij in een plaatsje in the middle of nowhere in Spanje!"
Het meisje lacht. "Ik woon hier niet hoor, ik ben onderweg naar mijn vakantieadres. Mijn ouders hadden hier iets gekocht dus ze zijn in het huis daar-" Ze wijst naar een straatje met een paar oude, kleine huisjes. "-Maar wat doen jullie hier nou weer?"
"Wij gaan een weekje op vakantie!" Glimlacht Link. "Misschien heb je dat wel gezien op Jer's kanaal?" Het meisje schud haar hoofd. "Ik heb al dagen geen Youtube kunnen kijken, we zijn al bijna een week onderweg en slapen elke avond op een camping in onze caravan." Link lijkt haar verhalen wel leuk te vinden en vraagt steeds weer door. Of doet hij het alleen maar omdat hij weet dat ik weer weg wil? Gelukkig vraagt het meisje uiteindelijk nog om een foto van Link, mij en haar, en gaat ze daarna weer terug de straat in waar ze eerder naar wees.

"Jij bent echt vervelend Link!" Plaag ik hem nadat we teruglopen naar de taxi. Hij slaat een arm om me heen. "Ik hou ook van jou hoor, Jer. Maar je moet niet zo boos doen, want we zijn op vakantie!"
"Vakantie?!"
"Jer geen grapj...oh nee, wacht! Jer blijf rustig!"
"Wat?! Wat is er Link?!"
"Je trilt helemaal! O god, je krijgt een aanval!"
"Aanval?! Wat voor aanval?? Help! Link!"

Link vaagt weg, en zijn geschreeuw is ook niet meer te horen. Verschillende kleuren schieten langs mijn ogen en ik voel rare tintelingen. Ben ik dood? Maar hoezo? Wat is er gebeurd? Waar is Link heen?!

The Youtube VacationWhere stories live. Discover now