Hoofdstuk 6

151 9 6
                                    

Pov Link

Ik ren met een noodgang op het meisje af. "Dankjedankjedankje!" Roep ik. Dan pas zie ik het. Het is het meisje dat we bij het tankstation zagen. "Wat doe jij hier?!" "Kan ik ook aan jullie vragen! Wij gaan hier al jaren elke vakantie heen! En jullie zijn hier ook op vakantie zie ik?" Ze glimlacht. Ik glimlach terug. "Ik heb geen idee waar we nu precies zijn eigenlijk. Ik heb de hele rit vanaf dat tankstation waar ik je zag op de grond gezeten. Lang verhaal." Het meisje grinnikt. "Onze taxi wilde de bergen niet in, en niemand hier wilde ons meenemen." Het meisje kijkt van mij naar de jongens die aan de overkant van de straat staan. "Ik denk dat het wel past, maar ook hier moet iemand achterin denk ik. Ondertussen komen er nog 2 meiden uit de auto. "Hey Link!" Roept eentje enthousiast. De ander knikt alleen glimlachend naar me. "Waar zijn je ouders?" Vraag ik brutaal. "Al in het huisje. Ik was boodschappen doen." "Wacht... Ben jij 18? Heb je je rijbewijs?" "Ja, ik ben 18 en ja, ik heb mijn rijbewijs. Zullen we gaan?"

Ik roep snel de jongens en de dokter en al snel rijden we op een smalle weg tussen de bergen. "Hoe heten jullie eigenlijk?" Vraagt Melvin opeens. "Delilah." Zegt het meisje met lang bruin haar achter het stuur. "Liv!" Roept het enthousiaste meisje met blond haar vanuit de passagiersstoel. Het laatst overgebleven meisje glimlacht. "En ik ben Nicky" Ook zij heeft blond haar, maar wel een stuk korter dan dat van Liv. Ik geniet even van het uitzicht als de dokter naast me begint te praten. "De jongens noemen me dokter." Lacht hij. "Maar jullie mogen me ook Herman noemen." De meiden lijken het net zo raar te vinden als wij. "Okay." Zegt Delilah lachend. De rest van de weg zegt niemand meer wat en genieten we van de bergen, bomen en vooral de zee die we vanuit ons raam maar al te goed kunnen zien. [Foto]

Sommige van jullie dachten vast dat Delilah een 10 jarige fangirl was? Prank! Ze is samen met 3 vriendinnen op vakantie. Haar ouders zijn er ook, en zitten op de 2e verdieping van het huis wat ze hebben laten bouwen.

Oja, even een update!
The youtube vacation: elke do en za
Youtube Wattpad soap: elke 16e en laatste dag van de maand
Happy Text: Elke di en vr

The Youtube VacationWhere stories live. Discover now