I

689 24 3
                                    

-Perspectiva Ashiei-

Salut! Sunt Ashia Waltei și am 18 ani. Sunt o fată înaltă, blondă, cu ochii albaștri. Sunt timidă, veselă și învăț bine. Îmi place să petrec timp cu prietenii și să mă distrez. Singurul dezavantaj este că părinții mei sunt mereu plecați cu serviciul. Chear dacă îmi oferă tot ce am nevoie nu îmi ajunge. Nu am avut niciodată un iubit! Toată lumea se comportă frumos cu mine și mă respectă. Nu îmi place ca lumea să vorbească urât cu mine, să mă înjure, să nu mă respecte. Nu fumez și nu consum alcool și nu beau cafea. Îmi place ceaiul de fructe de pădure. Îmi plac dulciurile dar sunt alergică la ouă și alune. Ador ciocolata! O iubesc!
Acum stau în camera mea uriașă și butonez telefonul. Mă ridic din pat și mă îndrept spre baie. După ce îmi fac un duș mă duc în dulap și îmi iau o pereche de blugi și un tricou alb. Cobor în bucătărie și mă așez la masă. Părinții mei nu sunt acasă. Ei vin doar o dată pe săptămână acasă. Dacă vin! O văd pe Mia intrând în bucătărie.
Mia este bucătăreasa. E nouă. Dar se descurcă bine.
Ea:Domnișoară Ashia ce doriți să vă fac? O omletă?
Mă întreabă ea și se apropie de frigider.
Eu:Mia! Sunt alergică la ouă! Vreau clătite te rog și un ceai!
Ea:Cum doriți domnișoară Ashia!
Eu:Mulțumesc!

Eu:Mia! Sunt alergică la ouă! Vreau clătite te rog și un ceai!Ea:Cum doriți domnișoară Ashia! Eu:Mulțumesc!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Perspectiva lui Jak_-

       Salut! Mă numesc Jak King și am 21 de ani. Sunt înalt, brunet și ochii negrii. Sunt un tip dur, rău și agresiv. Îmi place să văd lumea cum suferă! Părinții mei au murit când aveam 10 ani. Ei erau asasini! Acum eu le calc pe urme. Sunt cel mai bun asasin. Nu am prieteni și îmi place să îmi petrec timpul în singurătate. Locuiesc singur într-o vilă uriașă. Am omorât zeci de oameni! Nu mi-a fist milă deloc. Sunt născut pentru asta! Ador să fac lucrul ăsta, mă satisface. Șeful meu este Simon! El îmi dă mereu informați despre persoanele pe care trebuie să le elimin. Niciodată nu am abandonat o misiune! Nu le pot abandona! Aș da dovadă de lașitate. Iar eu nu sunt un laș! Nu am avut niciodată o iubită și nu îmi doresc să am! Nu vreau! M-ar încurca!

 Iar eu nu sunt un laș! Nu am avut niciodată o iubită și nu îmi doresc să am! Nu vreau! M-ar încurca!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Heiii! O nouă carte! Sper să vă placă!

Asasinul meu!Where stories live. Discover now