31

171 23 2
                                    

V poslednom čase sa s Ashtonom len hádame. Nevieme spolu viesť normálnu každodennú konverzáciu bez toho, aby sme sa nepohádali. Vždy náš rozhovor skončí hádkou alebo silnou výmenou názorov. Preto som sa aj rozhodla, že odídem na internát. Preto práve sedím v našej, za chvíľu iba jeho, spálni a píšem list, ktorý mu tu nechám na rozlúčku. 

Milý Ashton,

Zrejme keď budeš toto čítať, tak už budem na internáte. Chcem ti len napísať to, že si naozaj úžasný chalan, ktorý si určite nájde rovnako úžasné dievča, ktoré ťa bude naozaj milovať. Samozrejme, že aj ja som ťa milovala a mám ťa stále rada, ale sám dobre vieš, že v poslednom čase nám to už neklapalo a tak som sa rozhodla spraviť ten prvý krok. Ďakujem ti za všetko. Naozaj za všetko čo si kedy pre mňa spravil. Podržal si ma v tých najhorších časoch a to si veľmi cením. No nezaslúžila som si ťa a osud mal už s nami iné plány. Mám ťa rada a nikdy na teba nezabudnem. 

April xx

Ashton

(máme tu prvý krát pohľad Asha a zrejme aj posledný :()

Dočítal som list a po líci sa mi skotúľala slza, ktorá si našla cestu von. List som poskladal a pousmial sa. Nemám byť prečo na ňu naštvaný. Ako sama povedala, už nám to neklapalo a dlho by sme spolu nezostali. Aj tak by sme sa len spolu trápili. Dúfam, že aj ona nájde toho svojho pravého, aj keď ona bola pre mňa tou dokonalou. 


Hey!

Ako si žijete? :D Škola nám už začala, tak sa pochválte čo nové :D Ja som tam ani nie týždeň a už sa od stredy neučíme a v oktobri ideme do Liberca a tak :) K časti, asi len to, že je taká zatiaľ v podstate o ničom :D ale ja sa na budúce posnažím ;)

Kometn a vote ;)

Stranger?|M.C.|Sk ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora