CAPITOLUL 6

92 5 2
                                    

     Acum sa nu va mai plictisesc cu chestii din astea siropoase, sa intre actiunea.. Desi Raven o sa ma urasca pentru asta, nu o pot omite din poveste.. Pentru ca povestile noastre se impletesc destul de bine. Ea, ei bine, s-a cuplat si ea.. Fix cu o zi inaintea mea,cu un tip pe nume Devil, care a schimbat-o in rau si nu ca ar fii influentat-o sa faca ceva rau.. Droguri sau ceva.. Pfff ea le facea deja, NU! A facut-o blanda si grijulie.. Adica, cine naiba ajunsese?Eu sunt aia blanda si grijulie si cum ea a devenit asa.. Eu a trebuit sa-i iau locul.. Pentru a pastra echilibrul natural al prieteniei noastre.
     Am incercat multa vreme sa o conving ca omul asta ii facea mai mult rau decat bine si desi si ea stia asta, noua Raven, cea careia ii pasa mai mult de ceilalti, nu voia sa-l raneasca si facea tot ce voia Devil sa faca, ORICE... Omul pusese practic stapanire pe ea si ma durea sa o vad asa.
     Dupa vreo doua luni de relatie puteai sa vezi de la o distanta kilometrica niste certuri imense intre mine si Alex... Raven pentru ca a vrut sa ma faca mai fericita a venit sa ma ia de la liceu. Bine inteles ca Devil venise cu ea pentru ca ei doi se vedeau zilnic.. Da ati citit bine.. Zilnic..Si Devil se ridica si spune hotarat "Mergem acolo!" Raven a zis ca ea vrea sa mearga cu mine doar ea si in alta parte.. Devil a zis bine si a plecat imbufnat iar peste cateva minute Raven a primit un mesaj de la el in care scria simplu "Ma despart de tine". In momentul ala instinctul meu de mama urs a iesit la iveala si imi venea sa-i crap capul idiotului ala pentru tot ceea ce ii facea prietenei mele dragi. Am mers la ea acasa si am mancat inghetata si a plans pe umarul meu o ora intreaga pana cand bine inteles ca printul cuceritor s-a intors la ea cum a facut si Roger cu mine si ne-am trezit cu el in fata casei.
    Tot in acea zi eu cu Alex mai aveam putin sa ne despartim dintr-o prostie de cearta despre ceva banal.
    Dar stiti care e partea care ma surprinde pe mine? Care erau sansele ca amandoua sa ne despartim sau aproape in cazul meu si sa ne si impacam  in aceeasi zi? Eu nu prea cred in coincidente dar asta da realizare...

Cea mai ciudata poveste de dragosteΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα