CAPITOLUL 5

83 8 2
                                    

     Avand in vedere cele intamplate si seara aia.. Am decis sa fiu onesta cu Roger si i-am zis ca nu mai simt ce simteam odata pentru el. Una dintre prietenele mele de atunci care in prezent nu mai e, imi spunea cat de mult gresesc ca las un om care s-a intors la mine si ma intreba de ce am acceptat sa mai fiu odata cu el daca nu il mai placeam. Simplu. Pentru ca am facut cum mi-au spus altii sau cum am crezut ca ar fii cel mai bine... Iar in final am decis sa mi ascult inima pana la urma si sa nu mai stau atat sa ma gandesc.
    Roger insista ca sa aleg intre ei doi si nu prea stiam ce sa fac... Inima imi spunea Alex dar mintea Roger...Albert fara sa ma ajute prea tare mi-a spus ca ar trebui sa ies cu amandoi si sa vad ce se intampla... In momentul ala am realizat ca poate el a fost inamicul in tot acest timp. Poate ca planul lui a fost ca eu sa cred ca Alex ma place si eu sa ma despart de Roger si apoi sa raman singura ca el sa poata fii cu mine... Va dati seama ce plan incurcat? Ei ghiciti cine l-a facut.. Roger normal, atat de disperat ajunsese... Stiam ca Albert ma placea... Dar era prietenul meu si nu mi-ar fii facut asa ceva totusi. Tot Roger imi baga tot felul de prostii in cap si minciuni despre Alex si imi spunea ca daca ma despart de el nimic nu va mai fii la fel in viata lui, nu va mai fii niciodata fericit si imi spunea ca sta cu lamele langa el si ma cam speria putin asta... Si desi el incerca sa ma  manipuleze mental cu toate chestiile astea si credea ca nu il voi lasa daca imi spune toate astea.. Dar am zis fuck that, fac ce simt si ce imi doresc, l-am parasit pe Roger si am decis sa-i dau lui Alex o sansa.
   Ideea era ca el era timid.. Si eu nu prea, asa ca mi-am luat soarta in maini si cand am avut ocazia l-am sarutat si a fost atat de placut, cel mai asteptat sarut din viata mea.
   In seara aia am vorbit si am vorbit si desi ne oficial.. Noi eram impreuna deja.

Cea mai ciudata poveste de dragosteWhere stories live. Discover now