CAPITOLUL 4

130 6 0
                                    



  Banuiesc ca toti oamenii care citesc asta, au auzit de saptamana altfel... Ei bine in acea saptamana la liceu fiind trebuie sa te inscrii tu singur la niste activitati pe care sa le faci.. Si nu stiu cum am ajuns sa merg foarte mult cu grupul de baieti la activitati... Mie incepuse putin sa mi placa de Alex ~unul din frumuseii clasei~ care avea iubita...Si eu aveam iubit dar na.. Puteam sa visez... Si am observat ca desi Roger chiar incerca sa se schimbe si se comporta diferit, sufletul meu nu se multumea cu ce are.
     Prietenul meu si al lui Alex pe numele sau fictiv Albert( i se potriveste cu personalitatea) stia cam toate problemele mele si eu pe ale lui.. El fiind prietenul lui Alex cel mai bun din clasa, subliniez, din clasa pentru ca albert nu e demn de Alex... Doar ganditi va la ultimul tocilar dubios fiind prieten cu misterul liceului.. Doar atat.. Si bineinteles ca Albert stia ca il simpatizam pe prietenul lui de ceva vreme.. De aia ma invita cu ei afara zilnic.. Efectiv toata vacanta de Paste am iesit numai cu ei.. Beam bere, ne simteam bine, stateam si faceam glume...
    Intr-una din zilele in care am iesit, Roger a insistat sa iasa cu noi, am zis ok..ei bine momentul in care am aflat cat de mult il placeam de fapt pe Alex a fost atunci cand ma sarutam cu Roger si in acelasi timp ma uitam la Alex si imi doream sa fie el cel care imi atinge buzele.
Dupa ce a plecat intr-un final si Roger, caruia nu-i convenea ca ies cu baieti sau ca beau, prietenul lui,Tiron,cel cu care am iesit atunci cand am fost si cu Roger la film in iarna, a ramas cu noi. Eu si cu Alex radeam si ne bateam cu apa si ne simteam bine... E de mentionat ca amandoi eram putin mai mult beti.
Am baut fiecare cate un pet intreg de bere si aveam tupeu sa facem orice.
     Daca sunteti din Bucuresti si stiti zona Piata romana probabil ca stiti si parcul Eva...Ei bine acolo s-au intamplat toate astea.. si in acel parc exista niste bari din acelea de catarat iar Alex si cu mine ne am intins pe ele, unul peste altul ca sa ne uscam. El era cu tipa aia, eu cu Roger, dar parca in secunda aia pentru mine cel putin nu mai conta. Ma luase in brate ca sa nu cadem si am simtit cum ma furnica tot corpul la atingerea acelor maini reci pe tricoul meu ud tot.
Dupa ce ne-am uscat, am decis sa mergem in centrul vechi, intr-un pub,ceva sa ne dam banii pe si mai mult alcool. Si asta am si facut.. Eram ametita bine, si ca sa nu cad ma impingeam in Alex.. Si el din senin m-a luat de mana.. Ei bine stiti de ce l-am mentionat mai sus pe prietenul lui Roger? Uite pentru ca el in tot timpul asta ne facea poze sa-i trimita prietenului sau ca sa vada vezi doamne ce curva sunt eu... Bai acum voi puteti sa o luati cum vreti dar inselatul mi se pare ca e atunci cand ai un contact mai apropiat cu o persoana nu doar ca va tineti de mana mai mult ca sa nu cadeti de beti ce sunteti.

Cea mai ciudata poveste de dragosteWhere stories live. Discover now