CAPITOLUL 3

167 6 0
                                    


Prietena mea cea mai buna din lumea asta, Raven( adora numele asta) nu are cum sa lipseasca din povestea asta si o sa vedeti mai apoi de ce.
Inainte sa ies eu cu acei 2 tipi la film... Am fost cu ea in oras si cu cativa colegi noi... Acolo efectiv Roger si cu ea au decis sa fie impreuna, insa au rezistat doar o singura zi. Si peste cateva zile eu am fost cu el.. Ieseam mereu si trebuie sa recunosc ca imi lipseau buzele cuiva atat de tare incat primul nostru sarut s-a simtit atat de bine, nu cred ca il voi uita vreodata... Dar totusi...ce naiba era in capul meu??? Nu mi se aprinsesera luminitele atunci ca ar putea fii un fuckboy.. Dar dupa ce a insintat sa vin la el de atatea ori si l-am refuzat.. S-a despartit pana la urma printr-un mesaj ca orice fuckboy...
Am fost distrusa... Pentru un tampit in care imi pusesem toata increderea atat de usor...Am facut crize de plans si am cazut in mijlocul strazii in timp ce afara ploua ,mai ceva ca in filme, iar eu ma intorceam de la liceu.. Aceea urmand sa fie ultima zi in care a fost la noi in clasa.(Si nu pentru ca l-am omorat sau ceva ci pentu ca
s-a mutat in alt liceu in semestrul al 2-lea)
Cu timpul am inceput sa mi revin desi eu nu fusesem niciodata fericita inca din clasa 1 si pana acum... Puteam sa zic ca am fost mai fericita in orice caz... Aveam prietenii mei si ma simteam bine.
Traindu-mi viata mea plictisitoare de liceu..
Ma trezesc intr-o dimineata cu mesaje de la Roger... Asta fiind peste cateva luni, timp in care el mai fusese cu o tipa si o si parasise si pe ea( de mentionat ca era atat de disperat incat a fost cu o fata de 12 ani...).
Si a inceput iar sa vorbeasca cu mine cateva saptamani si sa-si ceara scuze ca a fost un tampit si ma implora sa-l iert si blablabla... Nici nu stiti cum e atunci cand efectiv, treci peste un om si esti atat de ok si crezi ca problema dispare... Atunci se intoarce mai in forta si te loveste mai tare ca niciodata...
Sperand ca s-a schimbat si ignorand iar sfatul fetelor, am zis ca poate totul va fii exact ca la inceput si am zis sa-i mai dau o sansa totusi.
Il vedeam cam o data pe saptamana si era ok... Pana cand sufletul meu o luase efectiv razna, crezusem ca e doar un sentiment aiurea dar simteam ca il urasc atat de tare si ca iubirea mea a disparut pe veci pentru el.

Cea mai ciudata poveste de dragosteWhere stories live. Discover now