Part 12

999 78 3
                                    

Harry's P.O.V

Θα μείνω εδώ μέχρι να γυρίσει τελικά. Σε δύο μέρες δηλαδή. Θέλω πριν να φύγω να της εξηγήσω τα ανεξήγητα. Να της μιλήσω και να συνεχίσω να είμαι αυτό που είμαι γιατί ποτέ δεν θα αλλάξω. Και για όλα αυτά φταίει η Kate. Αυτή η ηλιθια και πονηρή γυναίκα με έκανε να μισήσω όλες τις άλλες. Με την Amelia ήταν διαφορετικά αλλά και πάλι τα κατέστρεψα όλα. Θέλω να με συγχωρέσει αλλά ελπίζω να μην το κάνει. Θέλω να με τιμωρήσει όσο πιο σκληρά μπορεί για αυτό το καθίκι που είχα μεταμορφωθεί μετά την Kate. Δεν θέλω να την αγγίξει ο Nick αλλά αυτό το δικαίωμα του το έδωσα εγώ οπότε καλά να πάθω. Την θέλω πίσω αυτή τη στιγμη. Θέλω να ξυπνήσω και να κοιμάται δίπλα μου. Στάσου τι έγινε; Επέστρεψε μετά από τέσσερις ώρες μόνο. Είδα το αμάξι τους απο το παράθυρο. Την άφησαν και ανέβαινε εξουθενωμενη. Μπήκε μέσα και με κοίταξε στα μάτια.

"Φύγε από το σπίτι μου αυτή τη στιγμή." Είπε ψυχρά καθώς ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της.

"Amelia άσε με να σου εξηγήσω εγώ....." με διέκοψε.

"Δεν έχεις να εξηγήσεις τίποτα. Χάσου   από τα μάτια μου τώρα. Δεν θέλω να σε ξαναδώ." Η καρδιά μου ράγισε στο άκουσμα αυτών των λέξεων.

Καθώς έφευγα ένιωσα την ανάγκη πως κάτι έπρεπε να πω ή μάλλον κάτι που αισθάνομαι.

"Σ ' αγαπάω" είπα και άνοιξα την πόρτα.

"Φύγε." Είπε και εξαφανίστηκα. Δεν θέλω να την χάσω. Βασικά την έχω ήδη χάσει.

Amelia's P

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amelia's P.O.V.

Όλοι οι άντρες που έχουν καταφέρει να έχουν μια θέση στην καρδιά μου καταστρέφουν όσα προσπαθώ εγώ να χτίσω. Όσα προσπαθώ να τους χαρίσω και απλά κάνουν πράγματα που ξέρουν ότι θα με κάνουν να τους μισήσω. Νόμιζα ότι με τον Harry ήταν διαφορετικά. Ήλπιζα να ήταν αλλά πάλι είμαι λάθος. Συνέχεια κάνω λάθη. Οι άνθρωποι θέλουν μόνο να σε πληγώνουν. Μόνο έτσι δείχνουν ότι είναι δυνατοί, μειώνοντας σε. Από εδώ και πέρα η παλιά Amelia πέθανε. Μαζί με την καρδιά της πέθανε και αυτή και δεν θα ξαναγυρίσει. Όποιος με πληγώνει ή με έχει ήδη πληγώσει θα το πληρώσει. Είμαι και θα μείνω μόνη σε όλο αυτό. Απέναντι στον Harry και τον William που υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα μετανιώσουν για ότι μου έκαναν με οποιοδήποτε τρόπο. Συνέχισα να κλαίω μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Εκείνος ο άνθρωπος σήμερα με λυπήθηκε και με άφησε να φύγω. Εγώ όμως δεν θα λυπηθώ κανένα. Κι όσον αφορά τον Harry έχω ήδη σκεφτεί την τιμωρία που του αξίζει. Δεν μου έμεινε καρδιά για να πονέσω. Ότι ένιωθα εξαφανίστηκε μετά από τα λόγια του

Flashback

"Λυπάμαι Amelia."

"Για πιο πράγμα;"

"Γι αυτό."

End flashback

Harry's P.O.V 

Έφυγα από το σπίτι της και ήμουν χάλια. Πήγα στο σπίτι του Liam. Του εξήγησα τι έγινε.

"Είμαι ένα σιχαμένο κάθαρμα που της κατέστρεψα την ζωή. Λυπάμαι πολύ για αυτό, αλήθεια αλλά δεν πρόκειται να με συγχωρήσει πότε. Και το χειρότερο; Την αγαπάω τρελά. Όσο δεν έχω αγαπήσει καμιά άλλη σε όλη μου τη ζωή. "

"Λυπάμαι τόσο πολύ ρε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Λυπάμαι τόσο πολύ ρε." Του είπα αλλά αυτός  δεν είπε  τίποτα, με αγκάλιασε σαν καλός φίλος και μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Το ελπίζω.

Ο Harry ίσως τελικά αλλάξει αλλά μήπως αλλάξει και η Amelia; Θα δούμε. Ελπίζω να σας αρέσει 💕💟

My kind of love. H.SWhere stories live. Discover now