Part 23

649 65 3
                                    

"Σου εξήγησα."

"Δώσε μου ένα λόγο να πιστέψω ότι αυτο που μου έκανες και αυτά που μου είπες μετά δεν ήταν όλα ψέματα."

"Αν θέλεις πίστεψε με." Είπε ψυχρά.

"Αν πούμε ότι σε πιστέυω τι θα αλλάξει;"

"Τίποτα." Πληγώθηκα άλλη μια φορά όμως δεν μίλησα.

"Θέλω μια χάρη." Είπα μετά από πέντε λεπτά.

"Τι;" παραξενευτηκε.

"Θέλω να μείνουμε εδώ την νύχτα. Να κοιτάμε το φεγγάρι και να περιμένουμε να βγει ο ήλιος. Μετά θα φύγω και θα είναι σαν να μην με συνάντησες ποτέ. "

Το σκέφτηκε για λίγο.

"Καλά. Δεν θέλω όμως να με ενοχλήσεις πότε ξανά."

Με δυσκολία απάντησα "Σύμφωνοι." Η ώρα είχε πάει 23:00 καθώς μιλούσαμε για άσχετα πράγματα και όνειρα που θα θέλαμε να πραγματοποιηθούν. Κοιτούσα στα μάτια του και ήθελα να του πω ότι είναι το μόνο όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιηθεί και να είμαστε μαζί αλλά δεν μπορούσα. Είχα αφαιρεθεί να τον κοιτάω και δεν άκουγα τι μου έλεγε. Με ξύπνησε από τον λήθαργο το χέρι του κάνοντας μου σήμα να επικοινωνήσω με το περιβάλλον. Πήγαμε στα άλογα, κάναμε βόλτα, καθίσαμε στην άκρη της λιμνούλας ώσπου ο ήλιος ανέτειλε.

"Ήρθε η ώρα να φύγω. Ευχαριστώ."

"Γειά σου Amelia." Χαιρέτησε.

Προχωρούσα προς το αμάξι μου που το είχα αφήσει κατά μήκος του κεντρικού δρόμου. Μόλις είχα φτάσει έξω από την πόρτα του οδηγού όταν άκουσα το όνομα μου.

Harry's P.O.V

Δεν μπορούσα να την αφήσω να φύγει πάλι. Της φώναξα δυνατά καθώς έτρεχα κοντά της. Έβλεπα ένα αμάξι να κατευθύνεται προς τα εκείνη. Εκείνη κοιτώντας εμένα δεν κατάλαβε ότι το αμάξι πήγαινε προς το μέρος της. Προσπάθησα να τρέξω όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά δεν πρόλαβα. Το αμάξι την χτύπησε στο χέρι δυνατά και την πέταξε στο αυτοκίνητο της χτυπώντας το κεφάλι της στο τζάμι και ρίχνοντας την κάτω.
Πήγα κοντά της ελπίζοντας να ζει μετά από αυτό. Ακούμπησα τον λαιμό της και είχε παλμό. Το κεφάλι της ηταν γεμάτο αίματα όμως κατάφερε να ανοίξει για λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια της.

"Amelia μην φοβάσαι. Σε παρακαλώ μείνε μαζί μου. Σ ' αγαπάω." Είπα με δάκρυα στα μάτια.

Κάλεσα το ασθενοφόρο και σε λίγα λεπτά ήταν εκεί. Είχα συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου για την αστυνομία και έλεγχα συχνά τον σφυγμό της που έδειχνε να είναι σταθερός. Μόλις μπήκα μέσα στο ασθενοφόρο πήρα τηλέφωνο τον Louis και του είπα τι έγινε και να πάρει τους γονείς της να έρθουν άμεσα. Μπορεί να χρειαστεί αίμα.  Άκουγα ότι έκλαιγε αλλά δεν ήθελε να με κάνει χειρότερα οπότε προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα αλλά δεν μπορούσε. Φτάσαμε στο νοσοκομείο άμεσα καθώς τα μάτια μου παρέμειναν υγρά καθόλη την διάρκεια της διαδρομής. Την πήγαν αμέσως στην εντατική και βγήκαν ανακοινώνοντας ότι είχε εσωτερική αιμορραγία και ότι έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Ήρθε η αστυνομία και τους έδωσα τα στοιχεία του αυτοκινήτου που ευτυχώς πρόλαβα να δω. Αν δεν τα καταφέρει δεν ξέρω τι θα κάνω. Καθομουν και περίμενα νέα της στην αίθουσα αναμονής με τα χέρια  μου να μην ξεκολλάνε από το κεφάλι μου και τα μάτια μου από το πάτωμα επίσης.

Γνώμες. ❤💋

My kind of love. H.SWhere stories live. Discover now