#58 Rozkopu ji hubu!

1.3K 97 118
                                    

*Pohled Marka* 

Vzbudil jsem se připoutaný k židli. Bolela mě hlava. Nic jsem neviděl. Měl jsem na hlavě pytel. Za chvíli jsem slyšel otevření dveří a následně i kroky. Kroky,které se stále přibližovaly. Nějaká osoba v masce mi sundala pytel. Když mi ho sundával,ucítil jsem palčivou bolest. ,,Au" vyjekl jsem. ,,Buď zticha" okřikla mě osoba. ,,Co po mně chceš?" vykřikl jsem ze sebe a následně ztratil vědomí. 

,,Do prd*le on omdlel" slyšel jsem hlas osoby, když jsem se znovu probudil. Kalhoty a tričko  jsem měl celé od krve. ,,No konečně ses uráčil vstát" řekla osoba a sedla si na židli na proti. Rozhlídnul jsem se kolem sebe,byly tam další dvě židle. ,,Chceš vědět kdo to je?" řekla osoba. ,,Jo " řekl jsem potichu,hlava mě bolela ještě více. Osoba vstala a strhla pytel z..Honzy. Pak přešel k další židli a sundal té osobě taky pytel. Seděl tam Martin (Jmenuju se Martin). Honza se probral jako první a začal sebou škubat. ,,Přestaň" okřikla ho osoba. ,,Pusť mě a ihned!" křičel na osobu Honza. ,,Nepustím,dokud si něco nevyřeším" osoba zkřížila ruce na prsou. ,,On krvácí!" řekl Honza a začal se s židlí přibližovat ke mně. ,,Zůstaň tam kde jsi!" řekla osoba a šťouchla Honzu zpátky. ,,Kdo jsi?" ozval se Martin. ,,Vy mně nepoznáváte?" zasmála se. ,,Honza ti pomáhal? Nebo kdo mi poslal tu zprávu?" řekl jsem slabě. ,,Tady téhle nebo tomu bych nikdy nepomohl!" začal křičet Honza a začal zase škubat ,,Vzala nebo vzal,  mi mobil..". Osoba si sundala masku. ,,Lucko?!" vykřikl zděšeně Honza. ,,Kdo to je?" řekl nechápavě Martin. ,,Ty si mě nepamatuješ?" usmála se na něj ,,já jsem ta holka z baru".  ,,A dopr*ele " řekl Martin. ,,Tebe Honzo jsem jenom využila,aby si Marek myslel,že jsme spolu a on může spokojeně žít s Han" usmála se na Honzu. Nakonec přišla ke mně a zvedla mi hlavu. ,,A tebe miluji a taky tě dostanu" řekla a sedla si mi do klína. Chtěl jsem se bránit,ale byl jsem připoutaný a k tomu mě bolí hlava. ,,Nech mě!" řekl jsem potichu. ,,Nenechám" řekla a začala mě líbat. Začal jsem škubat hlavou. ,,Přestaň !" řekla a pevně mi chytla hlavu. 

*Pohled Honzy* 

,,Martine...rozvaž mě" zašeptal jsem když jsem ,,nenápadně" přiblížil židlí k němu. Nějakým způsobem mě rozvázal. Opatrně jsem vstal a vzal do ruk židli. Šel jsem potichu za Lucku. Židlí jsem ji přetáhl přes hlavu. Svalila se k zemi. Rozvázal jsem Marka a pomohl mu utéct. Když jsme doběhli na náměstí Marek spadl a nereagoval. ,,Zavolej sa..." chtěl jsem říct Martinovi,ale on už tam nebyl. ,,Pane! Prosím zavolal by jste sanitku?" zeptal jsem se náhodného kolemjdoucího. ,,Ale jistě" řekl a zavolal jí. ,,Můžu jet s vámi?" zeptal jsem se jednoho ze sanitářů. ,,Dobře" řekl a šel k volantu. Nastoupil jsem a sedl si na stoličku vedle postele. 

*V nemocnici* 

Dojeli jsme a Marka odvezli. Já čekal v čekárně. ,,Měl bych zavolat Han" řekl jsem si pro sebe a vyšel jsem z nemocnice. Šel jsem k telefonní budce,vložil jsem peníze a vytočil její číslo. ,,Halo?" ozvalo se z telefonu. ,,Ahoj tady Honza. Musíš ihned přijet do nemocnice...pak ti to vysvětlím" řekl jsem. ,,Stalo se něco?" v jejím hlase byl slyšet strach. ,,Přijeď a já ti to všechno vysvětlím" řekl jsem ,,a už musím budu tě čekat u recepce pa" rozloučil jsem se. ,,Pa" řekla a ťípla to. Šel jsem na recepci a čekal jsem tam. 

*Pohled Han* 

Musím do nemocnice,ale nemám jak se tam dostat. Zavolám Kubovi,jestli by mě tam neodvezl. Vytočila jsem jeho číslo a čekala až to zvedne. ,,Kubo? Hodil by jsi mě prosím do nemocnice?" řekla jsem. ,,Ahoj,jasný za pět minut jsem tam" řekl a ťípl to. Přesně za pět minut stál před domem. Nasedla jsem a vyjeli jsme. 

Za pár minut jsme tam byli. Honza čekal na recepci. Přiběhla jsem k němu. ,,Co se stalo?!" řekla jsem. ,,Pojď" řekl a zavedl mě do pokoje č.19. Ležel tam Marek se zavázanou hlavou. ,,C..c..co se mu stalo?" řekla jsem a do očí se mi hrnuly slzy.  ,,Lucka ho přetáhla židlí po hlavě...silou" přišel ke mně a chytl mě za rameno. Otočila jsem se a přátelsky ho objala. ,,Až Lucku potkám...tak jí rozkopu hubu" řekla jsem a sedla jsem si na postel vedle Marka. Následně jsem si tam i lehla. Objala jsem ho a usnula jsem. 



Wassup!
Takže tu pro vás mám další kapitolu! :D
Doufám,že se vám líbí :) 
Budu ráda za každý vote,komentář nebo případné sdílení :) 
Vaše MenTeovka :3

My boyfriend MarweX [DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat