#48 I love you!

1.4K 109 85
                                    

Ležela tam..teda ležely...Han a o kousek dál Lucie. Obě byly od krve. Lucie se zvedla a šla ke mně: ,,T..to ona". Rozbrečela se mi tu. ,,To ti tak budu věřit" sehnul jsem se k Han ,,Tohle ti fakt nežeru". Vytáhl jsem mobil a zavolal jsem sanitku. Za pár minut tu byla a odvezli Han i Lucku.  Rychle jsem nasedl na motorku a jel jsem do nemocnice. 

Na recepci jsem zjistil,že je na pokoji číslo 19. Vešel jsem tam,Han byla vzhůru. ,,Ahoj zlato" usmál jsem se na ni. Neodpověděla,jen se podívala z okna. ,,Ty se mnou nemluvíš?" podíval jsem se na ní. Neodpovídala a nadále se dívala z okna. Sedl jsem si na židli a přemýšlel jsem co jsem udělal,že se se mnou nebaví.

*Pohled Han*

Seděl tam a vypadalo to jako by přemýšlel. Asi mu nedojde co udělal,ale chci potrápit jeho hezkou hlavičku. Po pěti minutách to vzdal a chtěl odejít,ale já ho chytla za ruku a přitáhla k sobě. ,,Proč se mnou..." nenechala jsem ho to doříct a políbila jsem ho. ,,Tak a teď víš,že mi máš říkat všechno" zasmála jsem se. ,,Fajn ode dneška ti budu říkat pravdu a víc než pravdu" řekl Marek a uklonil se. Do pokoje vešel doktor se svým,mě moc známým, notesem a řek mi: ,,Dobrý den, mám tu pro vás dobrou zprávu. Uděláme vám poslední prohlídku a pak můžete jít domů". ,,Děkujem" řekl Marek a sedl si na postel. Lucie na vedlejším lůžku jsme si vůbec nevšímali,ikdyž jsme věděli,že mě závistivě sleduje.

Po poslední prohlídce mi Marek pomohl vylézt z postele. Ještě než jsme odešli Marek šel k Lucii a řekl jí: ,,Těš se na návštěvu policie". Upřímně...moc šťastně nevypadala. Vyšli jsme ven a nasedli na Markovu motorku.

Když jsme dojeli domů,snědli jsme oběd a šli nahoru. Chtěla jsem se obléct do čistého oblečeno,ale to mi nevyšlo. Když jsem byla jenom ve spodním prádle přišel ke mně Marek. Ruce mi položil na zadek a začal mě líbat. Pomalu jsme se přibližovali k posteli. Marek zapomněl zamknout,vážně nestojíme o žádné návštěvy. Priběhl ke mně a lehl si na mě. Sundal mi spodní prádlo. Rukama jsem ho hladila po břichu. Pomalu do mě vniknul.

Kddž jsme skončili,lehli jsme si vedle sebe a navzájem objali. V tom krásně hřejivém objetí jsem usnula.

Vzbudila jsem se okolo 7 hodiny večer. Vzbudila jsem Marka,natáhla jsem na sebe oblečení a šla jsem na večeři. Večeře nás čekala připravená na stole. Snědli jsme ji a šli si nahoru zase lehnout. Usnula jsem v jeho objetí s úsměvem na tváři.

Wassup!
Tak tady pro vás mám další kapitolu,kterou jste si tak strašně moc přáli :D
Doufám,že se líbí ^^
Budu rida za každý vote,komentář nebo případné sdílení :)
Tak zase zítra :D
Vaše MenTeovka <3

My boyfriend MarweX [DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat