#45 Únos?!

1.4K 93 57
                                    

*Pohled Marka*

Vzbudil jsem se ve 3 hodiny ráno....musím totiž vydat video. Sedl jsem si k počítači a vydal ho. Když jsem ho vydal,vypnul jsem počítač a sednul jsem si k Han na postel. Zapnul jsem mobil,zapojil jsem sluchátka a začal jsem se dívat na YouTube. Po chvilce mě to přestalo bavit,tak jsem položil mobil a usnul jsem.

*6:00*

Vstal jsem a začal jsem hledat Han,cestou jsem si všimnul,že v postýlce není Marek Junior. Prošel jsem celý dům,ale oni nikde. V kuchyni jen mamka připravovala snídani a taťka si četl noviny. ,,Kfe je Han a Marek Junior?!" zeptal jsem se se znatelným strachem. ,,Oni nejsou nahoře?" podivila se mamka ,,Tady od 5ti nikdo nepřešel". ,,Ve tři tu ještě byli..." řekl jsem ustrašeně,když v tom mi začal hrát mobil...cizí číslo.

(J-Já,CČ- cizí člověk)

Já: Halo?

CČ: Marek Hubáček?

Já: Ano to jsem já. Co potřebujete?

CČ: Mám tady vaši přítelkyni a vašeho syna..

Já: Proboha! Co jste jim udělal?!

CČ: Zatím nic...ale něco se jim stát může...ale taky nemusí,když dodržíš pokyny,které ti zadám..

J: Jaké pokyny?!

CČ: Příjdeš k lesu,který je kilometr od Znojma,tam potkáš mojeho člověka,kterému odevzdáš všechny věci společné s Markem...moc dobře víš ketrého myslím...tvého syna.

J: Proč chcete věci od mojeho syna?!

CČ: To ti může být jedno! Prostě to doneseš a my ti ji propustíme..

Zaklapl to. Rozbrečel jsem se. Ještě mi přišla zpráva: ,,Příjď sám! Přesně v 12:00". ,,Co se stalo?!" mamka si sedla vedle mě. Všechno jsem ji řekl. ,,Proč chce věci od Marka Juniora?" taťka zvedl jedno obočí. ,,Nevím" utekla mi další slza. ,,Dobře..půjdeme sbalit ty věci.." řekla mamka a zvedla se. Když jsem zabalil poslední věci pípl mi mobil,který oznamoval novou zprávu. Stálo v ní: ,,A taky vem tričko tý tvý přítelkyni,celé si ho rozthala...". Sednul jsem si na postel a zase se rozbrečel. Mamka si sedla vedle mě a začala mě uklidňovat.

*Pohled Han*

Byli jsme v nějaké budově,Marka Juniora někde odnesli,když jsem se snažila utéct,jsem si roztrhla tričko,ale útěk se mi nezdařil. Nějaký týpek mě připoutal k tyčce a začal si dovolovat. Rokou mě držel za prsa a druhou mi zajížděl pod kalhotky. Nohou jsem ho kopla do rozkroku,bolestí spadnul na zem. Když vstal připoutal mi nohy a roztrhl kalhoty. Sundal mi spodní prádlo a přes můj odpor do mě vniknul...v tom okamžiku jsem ztratila vědomí.

Když jsem se vzbudila ježela jsem náhá na něčí posteli. ,,A teď já muhehehe" ozvalo se za dveřmi ,,Sakra ona už je vzhůru". Snažila jsem se vyvléct z pout,ale nešlo to. Bylo přesně 12...hodina kdy by mě měl Marek vysvobodit.

Za pár minut jsem tam slyšela Markův hlas. Vykřikla jsem: ,,Marku!!". ,,A teď mě tam pusťte!" slyšela jsem za dveřmi vystrašeného Marka. Pustili ho a on mě odvázal. Pomohl mi vstát a obléct. Když jsme vycházeli zastavila jsem se a řekla:,,A kde je Marek?". ,,Nevím...nechtěli mi to říct.." zadíval se mi smutně do očí. ,,To ho tu chceš nechat?!" začala jsem na něj křičet a otočila jsem se a vběhla zpátky do domu. ,,Han nee!" křikl za mnou ale já ho ignorovala. Doběhla jsem do pokoje kde jsem slyšela dětský křik který následně ztichl. Otevřela jsem dveře a málem dostala infarkt. Ležel tam....

Wassup!
Tak tady pro vás mám další kapitolu :)
Doufám,že se líbí :)
Budu ráda za každý vote,komentář nebo případné sdílení :3
Vaše MenTeovka <3

My boyfriend MarweX [DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat