#2 Stál tam..

3.8K 189 21
                                    

*Odjezd do Brna*
Mobil mám, notes na podpisy mám...počkat kde mám peněženku? Aha tady. Vzala jsem peněženku a dala si vše do vaku. ,,Hančo pojď už!" zavolala na mě mamka. ,,Už běžím" odpověděla jsem a už šla po schodech. Obula jsem si boty a mohli jsme vyjít. Šel s námi i můj mladší bratr Jirka. Nasedli jsme do auta a vyjeli. Vytáhla jsem sluchátka a začla poslouchat písničky. Čeká nás cca hodina cesty.

*Příjezd do Brna*

Jak jsme přijeli bylo tam už hodně lidí a otravovalo youtubery. Viděla jsem skupinku kluků jak šli za Atim na WC....chudák. ,,Mami mám žízeň, dáš mi prosím na kofolu?" zeptala jsem se mamky která mi hned dala peníze se slovy: ,,Kup Jirkovi taky". Šla jsem ke stánku a koupila dvě kofoly. Hovor...kdo by mi teď mohl volat? Zvedla jsem to nic....někdo si asi dělal legraci nebo si spletl číslo. Když v tom do mě někdo ,,naboural" (nevěděla jsem jak to mám napsat tak jsem tam dala naboural :D pozn. Autorky). ,,Promiň j..já nechtěl" řekl mi kluk s krásně modrýma očima. ,, To nevadí" řekla jsem mu a snažila jsem se zvednout. Pomohl mi. ,,Já jsem Marek a ty?" zeptal se mě. Zvedl můj mobil a podal mi ho. ,,Hanča" odpověděla jsem. Když v tom se ozvalo: ,,všichni youtubeři na pódium!". ,,Promiň už musím " usmál se a zmizel. Šla jsem za mamkou a Jirkou. Podala jsem Jirkovi kofolu a mamce dala zbylé peníze. ,,Hančo!" Křik la mě Jirka. ,,co je zas?" Zeptala jsem se ho. ,,Ty jsi mluvila s MarweXem! Máš jeho podpis? Nebo fotku?" začal křičet. ,,Ne nemám" odpověděla jsem ,,radši pojď za mamkou". Mamka už nám zajistila místa přímo u pódia. Youtubeři se za pár minut, začali objevovat na pódiu. Viděla jsem tam i toho kluka, o kterém jsem zkrz Jirku zjistila že na YouTube vystupuje jako MarweX.

Show byla úžasná! Teď začla autogramiáda. Už mám podpis od všech až na jednoho..... MarweXe. Seděl úplně nakonci. Zrovna se podepisoval nějakému malému chlapečkovi. Byla jsem na řadě. ,,Podepíšeš se mi prosím" zeptala jsem se ho a on se podepsal na místo kde bylo volno. ,,jé ahoj" zasmál se ,,my jsme se už viděli". ,,Ano viděli" zasmála jsem se. ,,Odkud jseš?" zeptal se mě. ,,Ze Znojma ty?" usmála jsem se. ,,Taky nechtěla bys jít někdy někde?" rozzářily se mu jeho krásné modré oči. ,,Jasně" řekla jsem mu. ,,Máš facebook? " zeptal se a začal vytahovat mobil. ,,jop" řekla jsem mu a nadiktovala mu ho. Ještě jsme si vyměnili čísla. Všimla jsem si mamky jak ukazuje na hodinky. ,,Promiň už musím Ahoj" rozloučila jsem se a ztratila se v davu.
,,Co si sním tak dlouho mluvila?" nevydržela to mamka. ,,Už jsme se potkali a on chtěl můj facebook. Je taky ze Znojma." vysvětlila jsem jí to. ,,aha" řekla a nasedla do auta. Vzala jsem sluchátka a začla poslouchat písničky. Na facebook jsem zveřejnila moji fotku s Markem.

* Doma*

Doma jsem padla na postel. Vytáhla jsem mobil a kontrolovala sociální sítě. Pípl mi mobil. Marek Hubáček vám poslal/a žádost o přátelství.
Příjmula jsem to a vypla mobil. Šla jsem si udělat hygienu a šla spát.

Wassup!
Dokopala jsem se k napsání nové kapitoly! Tak tady ji máte :D Doufám že se líbí :) .
Budu ráda za každý vote,komentář nebo případné sdílení. :))
Vaše MenTeovka :)

My boyfriend MarweX [DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat