#51 Pátrání po ztracené Han

1.4K 101 77
                                    

*Pohled Marka*

V 12 jsem byl na Václaváku a netrpělivě jsem vyhlížel osobu která by se ke mně přibližovala. Asi po pěti minutách mi někdo zaklepal na rameno a řekl: ,,Marwe?". Otočil jsem se a řekl:,,Gejmre?". ,,Ano to jsem já " zasmál se ,,Kuba". ,,Marek" potřásl jsem mu s rukou. ,,Kde začnem hledat jako první?" zeptal se. ,,První bych se podíval k její babičce..." zamyslel jsem se ,,možná utekla a běžela zpátky k ní". ,,A kde bydlí její babička?" zvedl jedno obočí. ,,Pojď za mnou" řekl jsem a zavedl jsem ho pred rodinný dům. Zaklepal jsem,slyšel jsem kroky a otevřela nám Hančina babička. ,,Dobrý den" řekla a začala si nás prohlížet ,, co potřebujete hošánci?". ,,Dobrý den nevíte kde je Han?" začal jsem. ,,Kde je co?" neslyšela nás. ,,Han" řekl jsem trochu hlasitěji. ,,Co prosím?" vzdal jsem to. ,,Tady to nemá cenu" řekl jsem Kubovi a chtěl jsem odejít,ale Kuba mi vyndal mobil z kapsy a našel tam fotku Han. Ukázal ji babičce a řekl: ,,Ona". ,,Ahaa Han. Ta šla do obchodu,ale ještě se nevrátila. Jste hodní nechtěli by jste sušenky,které jsem napekla?" odněkud vytáhla talíř plných sušenek. Každý jsme si  vzali jednu a já se ještě zeptal: ,,A do jakého obchodu šla?". ,,Do jakého obchodu? Do Billy" usmála se a podala mi sáček se sušenkami. ,,Děkuji moc" poděkoval jsem ,,a nashledanou". ,,Nashledanou" usmála se a zavřela dveře. ,,Mňam dej mi sušenky" vytrhl mi sáček z ruky. ,,Kde je tady Billa?" zeotal jsem se ho. ,,Támhle" řekl s plnou pusou sušenek a ukázal směr. Došli jsme k němu a zeptali jsme se jedné paní u pokladny: ,,Dobrý den neviděla jste tady náhodou tuhle holku?". Ukázal jsem ji fotku a ona zakroutila hlavou na náznak,že ne. ,,Děkujeme" řekl jsem smutně a vyšel z obchodu. Sedl jsem si na lavičku a dal si hlavu do dlaní. Přemýšlel jsem kde by mohla být. Praha je moc velká na to aby jsme ji prošli celou...

*Pohled Han*

Když jsem volala Markovi,někdo mě něčím bouchl po hlavě. Z mobilu jsem slyšela: ,,Han!",ale někdo ten hovor vypnul. Vzal mě do náruče a někam mě  odnesl. Probudila jsem se v nějakém bytě. Byla jsem připotaná k posteli. Snažila jsem se odvázat, ale nešlo to. Osoba asi počítala s tím,že se budu pokusit zdrhnout. Za pár minut se otevřely a do pokoje vešel...Honza,který měl na sobě jen boxerky. Začal se ke mně přibližovat. Lehnul si vedle mě a ucpal mi pusu roubíkem. Snažila jsem se co nejvíce přes roubík zakřičet,ale nešlo to. ,,Neřvi stejně tě nikdo neuslyší" řekl a pohladil mě po tváři. Škubla jsem hlavou na náznak,aby se mě nedotýkal. Vlepil mi facku. ,,Ty se mi vyhýbat nebudeš" řekl,chytil mě za hlavu a začal mě líbat. Z pozice vedle mě se přesunul na mě. Začal mě svlékat. Začala jdrm zase křičet. Snažil se mě utišit.

*Pohled Kuby*

,,Pojď půjdem ke mně" řekl jsem a šel jsem směr k mojemu paneláku. Následoval mě. Když jsme šli kolem bytu souseda,slyšeli jsme křik. Najednou se odtamtud ozvalo: ,,Marku!". ,,Han!" vykřikl Marek a začal bouchat do dveří. Zacvhíli se otevřely a stál v nich Honza jenom v trenkách. ,,Marku ne!" snažil jsem se ho zastavit,ale on už byl vevnitř.

*Pohled Marka*

Vběhl jsem do bytu a šel za křikem. Našel jsem tam Han jenom ve spodním prádle. Byla přivázaná k posteli a oblečení na zemi. Odvázal jsem ji a vyndal ji z pusy roubík. Vzal jsem ji do náruče a běžel jsem z bytu pryč. Honza se na mě vrhnul,ale já ho odstrčil až spadnul na zem. ,,Kde máš byt?" zeptal jsem se rychle Kuby. ,,Pojď za mnou" řekl a vyběhl do achodů. Zastavil se ve třetím poschodí. Slyšel jsem jak Honza běží za námi. Rychle odemknul,vešli jsme a on rychle zavřel. Honza začal bouchat do dveří a řvát ať ho pustíme dovnitř. ,,Dám ti nějaké oblečení" řekl Kuba a začal se hrabat ve skříni. Vytáhl z té skříně třičko s jeho Minecraft skinem a nápisem GEJMR a kraťasy které měl malé. Han se oblékla a posadila se mi na klín. Objala mě. ,,Nechcete něco k jídlu?" přerušil trapné ticho Kuba. ,,Něco malého?" řekl jsem. ,,Já bych chtěla vodu...díky" řekla Han a více se ke mně přitiskla. ,,Okey" řekl Kuba a zmizel v kuchyni. Po chvilce přišel se skleničkou vody a talířem,který byl plný chlebíčků s různýmy druhy salámu. Položil to před nás a ještě přiložil sušenky které nám dala Hančina babička. Han si vzala svoji vodu a já si vzal jeden chlebíček. Za pár minut chlebíčky zmizly a my jsme byli přejedeni. ,,Kubo? Mohli by jsme tady přespat?" zeptal jsem se a hladil Han po vlasech. ,,Jasně,že můžete" uskál se.   ,,A co budeme dělat?" zeptala se po chvíli Han. ,,Nevím..mohli by jsme si třeba něco zahrát na počítači?" zamyslel se ,,Mám tu notebook navíc". ,,Okeey zapaříme Minecraft?" zasmál jsem se. ,,Já chci taky..." připomněla se Han. ,,Okeey budete se střídat" začal se smát Kuba. Dovedl nás k němu do pokoje. Podal na notebook a on si sedl ke stolnímu počítači. Zapnul Minecraft a my jsme ho zapnuli taky. ,,Jakou minihru zahrajeme?" otočil se na nás. ,,Build Battle!" vykřikla Han. ,,Okeey" řekl Gejmr a připojil se na server ,,stejně vyhraju". ,,No to teda ne" Han zkřížila ruce na prsou. Začali jsme hru běli jsme postavit pikachua. Han vyhrála všechny hry. ,,Tsss" řekl Kuba ,,A teď Marek". ,,Okey" řekl jsem a vyměnil jsem se s Han. Han mi radila. Měli jsme postavit psa. Pomocí Han jsem vyhrál. ,,To není fér ona ti radí" řekl Gejmr. ,,Tak teď budu radit Kubovi" řekla a zvedla se. Tentokrát jsme měli poatavit počítač. ,,Hmm....to bude zajímavé" tekl jsem a začal jsem stavět. Nakonec stejně vyhrál Kuba. ,,A teď stebou natočím UHC run" řekl mi Kuba. ,,Okey" řekl jsem a připojil jsem se k serveru. ,,Zdravím všechny Gejmrovce a Gejmrovkyně..." začal Gejmr a  začal natáčet. ,,Jupíí vyhráli jsme!" začal křičet Kuba. ,,Gg" řekl jsem to a napsal jsem  to do chatu. Vypnuli jsme Minecraft a šli jsme zpátky do obýváku. Sedli jsme si na pohovku a povídali jsme si. Povídali jsme si až do večera.

Večer nám Kuba připravil večeři a ukáual nám kde budeme spát. Rozložil nám pohovku a dal nám polštáře a peřinu. On odešel k sobě do pokoje a my jsme si zakezli pod peřinu. Objal jsem ji a ihned  jsme usnuli.

Wassup!
Tato kapitola má neuvěřitelných 1069 slov 3:) O:)
Doufám,že se vám líbí :)))
Budu ráda za každý vote,komentář nebo případné sdílení O:)
Vaše MenTeovka <3

My boyfriend MarweX [DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat