#25 Velký omyl?

1.7K 134 31
                                    

*Pohled Marka*

...stála tam Han. ,,Marku" začala ,,vyslechni mě. Prosím". ,,prosímtě nemluv" otočil jsem se ,,viděl jsem toho dost". Bylo vidět, že je smutná. Když jsem odcházel, pořád tam stála. Snažil jsem se tam nedívat. Zastavil jsem se a otočil. Han tam pořád stála a brečela. Šel jsem k ní a řekl jsem jí: ,,tak povídej. Co to bylo za kluka v Bille?". Podívala se na mě: ,,t..t..to byl bratranec". Zarazil jsem se. ,,aha" zadíval jsem se jí do očí ,,a jakje to s tím Honzou?".

*Pohled Han*

,,a jak je to s tím Honzou?" zeptal se. ,,o...on si začal. Já se bránila, ale nešlo to. Když si přišel chytl mě tak,abych se nemohla hýbat. Ty víš , že miluji jen tebe!" rozbrečela jsem se ještě více. V tom Marek udělal něco co jsem teď vůbec nečekala, že udělá....pbjal mě a do ucha mi pošeptal: ,,promiň,že jsem tě nechtěl vyslechnout. A s Honzou si to vyřídím". Chytl mě za ruku a šli jsme za jeho rodinou, která pochodovala pár metrů od nás.

Procházeli jsme se s jeho rodinou cca 2 hodiny. Po dvou hodinách se Marek tozhodl, že semnou půjdeme k němu a něco natočíme. Takže jsme se otočili a doslova běželi k němu domů. Když jsme vešli do pokoje, Marek šel připravit věci na natáčení a já sebou hodila na postel. ,,taj pojď" řekl když vše připravil ,,zvu tě do mého natáčecího království". Zasmála jsem se a sedla jsem si na židli, kterou mi Marek připravil.

Asi po hodině natáčení, Marek vypnul kameru a šel to video stříhat. Já si zase lehla na postel a zapla mobil.

Asi po hodině sjočil do postele Marek a začal mě lechtat. Nenohla jsem se přestat smát, prosila jsem ho aby přestal, ale nepřestával. Když přestal, políbil mě na krk. Rukama mi zajížděl pod tričko. Sundal mi tričko a začal mě hladit pp bříšku. Když jsme tam byli jenom ve spodním prádle a Marek mi chtěl sundat i ten zbytek, slyšeli jsme jak tu někdo jde. Rychlostí světla jsme na sebe hodili oblečení a sedli si na postel. Do pokoje vešla Markova mamka se slovy: ,,Han? Zůstaneš na večeři?". ,,jasně a ráda" usmála jsem se na Marka. Úsměv mi oplatil. ,,a může tu přespat?" zeptal se s nadějí v hlase. ,,ano může" usmála se na něj mamka ,,ale žádne blbosti". To poslední slovo zdůraznila. ,,super " podíval se na mamku ,,neboj". Když jeho mamka odešla, jsme si lehli a povídali jsme si.

Když nás Markova mamka volala na večeři, bylo 19:00. Sedla jsem si ke stolu vedle Marka a začala jsem jíst. Když jsem dojedla, počkala jsem na Marka až to konečně dojí. Když dojedl, chytl mě za ruku a táhnul mě nahoru. Byla jsem unavená, tak jsem šla rovnou do postele. Vzpomněla jsem si, že nemám v čem spát, tak mi Marek půjčil jedno z jeho triček. ,,Kalhoty netřeba" usmál se. Oblékla jsem si to tričko a šla jsem si lehnout. Asi po pěti minutách přišel Marek. Spal bez trička....awwww.  Lehl si ke mě a dal mi ruku na bok. Dal mi pusu a usnul. Já jsem usnula asi za pět minut.  Celých těch pět minut jsem se dívala na Marka jak spí. Je strašně rozkošný, jak spí...aww.

Wassup!
Tak tady pro vás mám další kapitolu! 😊
Doufám, že se vám líbí 😳
Chtěla bych vám poděkovat za super komentáře u minulé kapitoly! 😳😍
Budu ráda za každý vote ⭐, komentář 💬 nebo případné sdílení 📲
Vaše MenTeovka ❤❤❤

My boyfriend MarweX [DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat