[Παρτ 49❤]

4.1K 328 48
                                    

Είναι η προτελευταία μας μέρα στην 7ημερη καθώς δν θέλω να γυρίσω πίσω.Θα μπορούσα να μείνω για μια ζωή εδώ.Είναι υπέροχα.Με βαριές κινήσεις σηκώθηκα από το κρεβάτι καθώς ξύπνησα με το ξυπνητήρι.

"Καλημέρα"είπα τεντώνοντας τα χέρια μου.

"Μμμ"άκουσα την Μαρία να λέει δίπλα μου.Χαμογέλασα και καυευθήνθηκα προς το μπάνιο.Μόλις βγήκα άνοιξα την μπαλκονόπορτα καθώς βγήκα έξω.Κοίταξα για λίγο την θέα καθώς κρύος αέρας άρχιζε να διαπερνάει όλο μου το σώμα.

"Καλημέρα"άκουσα την φωνή του καθώς έστρεψα το βλέμμα μου προς εκείνον.

"Καλημέρα"είπα καθώς έβλεπα το χαμογελό του να σχηματίζεται στο προσωπό του.Μπήκα μέσα στο δωμάτιο καθώς άρχιζα να ετοιμάζομαι για το πρωινό μας.Σήμερα θα πάμε να φάμε το βράδυ σε ένα υπέροχο εστιατόρειο καθώς πούλμαν θα έρθουν να μας πάρουν.

"Έτοιμες;"ρώτησα καθώς κρατούσα το κλειδί.

"Ναι"είπε η Δανάη και με μια κίνηση είμασταν έξω από το δωμάτιο.Κατεβήκαμε κάτω καθώς πήραμε πάλι πιάτα και αρχίζαμε να διαλέγουμε φαγητά.Καθώς έβαζα λίγη σοκολάτα στο πιάτο ένιωσα κάποιον δίπλα μου.

"Σοκολάτα;Μμ"άκουσα την βραχνάδα στην φωνή του καθώς προσπαθούσα να μην ανατριχιάσω αλλά φυσικά και αυτό δν έγινε.Άκουσα το γέλιο του καθώς μου χάϊδεψε τα μαλλιά.

"Κόφτο"είπα ξερά καθώς απομακρύνθηκα και κατευθήνθηκα στο τραπέζι όπου ήταν τα κορίτσια.Κάθησα καθώς ακούμπησα το πιάτο μου με δύναμη στο τραπέζι.

"Τι έγινε;"ρώτησε η Ελευθερία.

"Εε;"ρώτησα χαμένη.

"Τι έγινε ρώτησα"είπε η Ελευθερία καθώς κοίταξα το πιάτο μου.

"Τίποτα"είπα κοφτά.

"Δν μπορείς να κρυφτείς"είπε χαμογελαστά καθώς γέλασα.

"Δν έγινε κάτι."είπα επίμονα.

"Κατερίνα"είπε η Δανάη σταυρώντας τα χέρια της.Εκείνη την ώρα περνούσε ο Σταύρος καθώς εκείνες γελούσαν.

"Μμμμ"είπε και εγώ ανατρίχιασα ολόκληρη καθώς γέλασε.Γύρισα το βλέμμα μου καθώς έβλεπα την πλάτη του και μου ερχόταν να του πετάξω το πιάτο στην μούρη.

"Να υποθέσω αυτό το'τίποτα δν έγινε'σημαίνει Σταύρος;"ρώτησε η Μαρία πονηρά.

"Ναιιι"είπα ψιθυριστά.

"Τι σου έκανε;"ρώτησε η Μαρία γελώντας.

"Απλώς έβαζα λίγη σοκολάτα στο πιάτο μου και να με ρωτάει σοκολάτα;μμ!και εγώ προσπάθησα να μην ανατριχιάσω αλλά τελικά ανατρίχιασα και να άρχιζε να μου χάϊδευε τα μαλλιά και να του λέω να το σταματήσει."είπα και άρχιζαν να γελάνε.

Το Κακό Αγόρι;!Where stories live. Discover now