[Παρτ 34❤]

4.9K 363 24
                                    

Το φως ηλίου είχε καταβάλει το δωμάτιο μου καθώς ο ήχος του ξυπνητήρι δν έλεγε να σταματήσει.Πήρα το κινητό μου και αφού απενεργοποίησα το ξυπνητήρι μου σηκώθηκα από το κρεβάτι.Κατέβηκα κάτω καθώς το σταθερό χτυπούσε.

"Καλημέρα αγάπη μου.Ξέχασα να στο πω αλλά σήμερα είναι η πρώτη μέρα μου στην δουλειά οπότε θα αργήσω να επιστρέψω σπίτι."άκουσα την γλυκιά φωνή της μαμάς μου.

"Καλημέρα!!!Εντάξει μην ανησυχείς.Καλή τύχη"της είπα καθώς κατευθήνθηκα στην κουζίνα.

"Ευχαριστώ αγάπη μου.Ό,τι χρειαστείς τηλεφωνησέ μου"μου είπε γλυκά.

"Εντάξει μαμά"της είπα καθώς έψαχνα να φάω κάτι.

"Τα λέμε μωρό μου"είπε γλυκά.

"Τα λέμεε"είπα και έκλεισα το κινητό.Πήγα προς το ψυγείο καθώς πήρα ένα παγωμένο γάλα και κοίταξα μήπως έχει τίποτα άλλο.Άρπαξα ένα κόκκινο μήλο και κάθησα στο τραπέζι.Αφού τελείωσα,ανέβηκα πάνω και άρχιζα να ντύνομαι καθώς κατευθήνθηκα στο μπάνιο.Έβαλα το μπουφαν μου και τα παππουτσία μου και άρπαξα την τσάντα καθώς την έβαζα στον ώμο μου.Άνοιξα την πόρτα καθώως αντίκρισα τον Σταύρο να είναι έτοιμος να χτυπήσει το κουδούνι.

"Με πρόλαβες"είπε χαμογελαστά.

"Δν μου είπες πως θα ερχόσουν"του είπα γλυκά.

"Έκπληξη μικρή"είπε καθώς ακούμπησε το δάχτυλο του στην μύτι μου.

"Χμ...πάμε;"τον ρώτησα χαμογελώντας και εκείνος μου άρπαξα το χέρι καθώς προχωρούσαμε στο δρόμο.

Γιατί να είναι τόσο γλυκός;Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δν κατάλαβα πως έγιναν.Δν περίμενα να τα είχα με τον Σταύρο.Μου φαινόταν περιέργο.

Φτάσαμε στο σχολείο καθώς το πρώτο πρόσωπο που είδαμε ήταν ο Πάρης.Μας κοίταξε με μίσος καθώς ο Σταύρος μου έσφιξε το χέρι παραπάνω.Τον προσπεράσαμε με άνεση χωρίς φασαρία και τσακωμούς αν και αυτό με φοβήζει λίγο.Μπορεί να ετοιμάζει άλλη παγίδα που φυσικά εγώ θα'μαι το θύμα.Όχι δν θέλω.Δν θέλω να τον βλέπω μετά από ό,τι έγινε στις τουαλέτες.Ένας λόγος παραπάνως να μην με πλησιάζει.Άκουσα κάτι βήματα να βρίσκονται από πίσω μας.

"Κατερίνα."άκουσα να φωνάζει ο Πάρης το ονομά μου.

"Αγνοησέ τον"μου είπε ο Σταύρος ο οποιός ήταν θυμωμένος.Τα βήματα του Πάρη είχαν γίνει πιο γρήγορα μέχρι που έφτασε μπροστά μας.

"Κατερίνα περίμενε.Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για αυτό που έγινε.Ήμουν μεθυσμένος και δν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο"είπε με ένα λυπημένο ύφος.

Το Κακό Αγόρι;!Where stories live. Discover now