2017.08.27

6 2 0
                                    

Mielasis Dienorašti,

Ar gali patikėt? Praėjo daugiau nei metai!

Noriu prisipažint, kad per tą laiką mano gyvenimas tiesiog apsivertė aukštyn kojom... 

1. Koncertas buvo tobulas.
2. Mane įsivaikino.
3. Dabar gyvenu Los Angele.

Tiesa koncertas buvo tobulas, nors ir Alison ir Emilija jį bandė sugriaut gal kokią tūkstantį kartų. Tiesa sakant niekada nebūčiau pamanius, kad man taip patiks vaidint karalienę! Na bet neesmė...
Svarbiausias dalykas kuris nutiko per tiek laiko... Mane įsivaikino! Taip taip, tai atsitiku po koncerto... Kažkoks režisierius su savo žmona iš Los Angelo buvo atvažiavę jo pažiūrėt... Na ir ką manot? Iš kart jie užpildė prašymą dėl mano globos! O jau kitą dieną mane išsivežė! 

Ak niekada nemaniau, kad būsiu tokia laiminga! O ir mano gyvenimas pasitaisė! Na Amerikoj aš pagal savo metus jau esu baigus mokslus ir kadangi mano tėvai režisieriai jie man surado vaidmenį seriale. Norit tikėkit norit ne bet tai tobula. Ta prasme aktorės gyvenimas yra tobulas!
Dažnai Lietuvoj girdėjau pašaipas iš aktorių gyvenimo, ta prasme, kad jie narkomanai, alchoholikai, nieko gyvenime neturi, pešasi, nėra draugiški... Bet tai netiesa! Aktoriai Amerikoj yra beproto draugiški. Ta prasme kaip jie gali neturėt nieko, jei jie uždirba daugiau nei Lietuvos prezidentai? Nu patikėjus žmonėm gali ir likt niekas šiame pasaulyje.

Anyway man paskyrė vaidmenį su vaikinu, kurį aplinkiniai vadina H, tikro vardo iš tikro nieks net nežino, bet jis labai gražus! Na kadangi mes kaip ir turim vaidint porą... Na mes pradėjom vaikščiot į tikrus pasimatymus... Na jis mane vieną kartą pakvietė, na ir kai geriau susipažinom tiesiog vis dažniau ir dažniau susitinkam. Kas žino galbūt ne tik vaidinsim, bet ir ištikro būsim pora.

Na, o apie Amerika. Tu nepatikėsi! Tai tobula! Los Angelas buvo mano svajonė... tačiau net svajonėse nesitikėjau tiek kiek radau atvažiavus čia! Aš savo svajone įgyvendinau! Amerika tobula! Visi žmonės joje visai kitokie nei Lietuvoje... Lietuvoj visi žmonės pikti ir nedraugiški, dažnai skundžiasi savo gyvenimu, bet nieko nedaro, kad pagerėtų... Amerikoj kiptik atvirkščiai, visi viską daro, kad jų gyvenimas būtų geresnis ir šypsosi ir yra laimingi, bei begalo draugiški.

Na o mano tėvai... Tiesa jie dažnai keliauja, bet svarbiausia, kad visur pasiima mane kartu! Na kodėl jie neturi savo vaiko... Jie negali jų susilaukt. O aš jiems, bent kaip jie patys sako, atstoju vaiką kurio jie negali turėti. Bet visos kelionės būna tobulos! Na tiesa buvau dar tik dviejuose bet apie kitas žinau iš tėvų pasakojimų. Taip aš juos vadinu tėvais, nes man jie tėvai ne globėjai.

Na jau vėlu, o mano tėvams nepatinka kai per ilgai užsibūnu. Viemas geriausias dalykas - jokių taisyklių.

Tai jau bėgu. Iki.

Katerina

Bam.. na ir sugrįžau!!! Gal ir pasigailėsiu, bet sugrįžau laukiu jūsų nuomonių!!!! 💖 Begalo pasiilgau ir visus jum bučiuoju 😘

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Aug 27, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

QueenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora