twentieth chapter

4K 224 41
                                    

Louis se pomalu otočil. Očima plnýma slz se koukl na Harryho, který stál mezi futry dveří.

Znovu se smíchala oceánová modrá se smaragdově zelenou. Jaké to klišé.

Chvíli bylo ticho. 

Nepříjemné ticho, kdy máte chuť vyskočit z okna, spáchat Harakiri ba dokonce ze sebe pomalu začít odřezávat kousky těla, protože i to by bylo příjemnější než ono nepříjemné ticho, které vládlo v kuchyni vily, která patřila rodině Stylesů.

Ono nepříjemné ticho přetnul až nejmladší člen z posádky, která byl v místnosti, vlastně v celé vile.

,,Loui?" zeptal se, jako by nechtěl věřit, že tam starší brunet stojí.

,,Hazz," odvětil Louis, který už se nesnažil stírat, ani zakrýt slzy, které mu ne a ne přestat téct z očí.

,,Je to pravda?" Harry se zdál býti oproti Louisovi klidný. Byl to však jen pocit. Uvnitř mladšího chlapce mezi sebou bojovalo několik emocí, které se míchali a zase oddělovali do a od sebe. Nevěděl, jestli je z Louisovi přítomnosti potěšen, avšak nezakryl jiskřičky štěstí, které se mu objevili v očích, když zahlédl onoho nádherného malého bruneta stát v jejich kuchyni, křičíc slova lásky, které sice neřekl oné osobě do očí, ale i tak byla ona osoba - mladší chlapec - nadšena.

,,Po-kud mysl-íš t-to, ž-že t-ě milu-ju, t-tak a-ano," řekl Louis a sklopil hlavu. Nestál o to, aby se mu Harry vysmál přímo do obličeje.

,,Ty mě miluješ?" optal se Harry na více jak jasnou věc. V hlavě si za to dal facku.

,,A-ano," odvětil Louis, který měl stále sklopenou hlavu směrem ke svým bosým chodidlům. I kdyby bylo venku několik stupňů pod nulou, on by si ponožky nevzal. Nemá je rád a nějakým způsobem mu přijdou i nechutné a odstrašující.

V Louisově hlavě se honily různé myšlenky na to, jak bude vypadat konec. Všechny končily jeho vyhozením před bránu vily s tím, že by po něm pak hodili boty.

Najednou ucítil dotek na své bradě. Onen činitel tohoto aktu mu na bradu zatlačil tak, že Louis byl nucen se kouknout pachatelovi do očí. Nevydržel takový přísun zelené, a tak své dvě pomněnky schoval za oční víčka. Bál se, že ho uhodí.

V tom ucítil motýlí dotek na svých rtech. Růžové polštářky mladšího chlapce jemně líbali dva rtíky staršího. Byl to jemný polibek plný emocí. Mezi všemi ostatními byli v převaze tři emoce. Láska, štěstí a naděje.

Láska, jelikož oba mladíci milovali toho druhého tak moc, že by byli schopní za něj položit život.

Štěstí, protože oba dva byli šťastní, že se znovu vidí.

Naděje, naděje pro jejich vztah, v který oba doufali a chtějí, aby se tím druhým mohli pyšnit a říkat, že je to jeho přítel.

,,Taky tě miluju, ty můj hlupáčku!" promluvil Harry poté, co se od sebe odtáhli a políbil Louise na nos.

,,Možná mi přece jen ta sázka přinesla pravou lásku!" zaculil se Louis.

,,Možná? Určitě!" zakřenil se Harry a znovu políbil Louisovy rty.

Chvilku si vyměňovali jemné a letmé polibky, které se po chvíli stali dravými. Louis omotal ruce okolo Harryho krku a ten své ruce ovinul okolo pasu modrookého. 

Gemma je se zájmem sledovala. Moc se jí jako pár líbili a byla šťastná, že její mladší bráška i její nejlepší kamarád jsou šťastní. 

Nechala by je tam, aby se tam líbali, ale když se začala ruka mladšího posouvat na chutný zadeček staršího z dvojice, Gemma musela zakročit.

Začala tleskat.

Tleskot vyrušil líbající se dvojici, která se od sebe odtáhla. 

Když uviděli Gemmu, jak zběsile tleská, jen se zasmáli a znovu se políbili.

,,No tak kluci! Dbejte i na okolní lid!" zasmála se sestra mladšího a znovu začala tleskat.

Oni se znovu zasmáli, odtáhli se od sebe a šli se posadit do obýváku na gauč, kde si Louis s Gemmou dopili svou kávu a povídali si.

Samozřejmě po celou dobu měl Harry omotanou ruku okolo Louise. Když jí neměl omotanou okolo jeho pasu či ramen, hladil mu koleno či stehno a nebo mu Louis seděl v klíně.

*2 hours later*

Po dvouhodinovém povídání si, zazvonil Gemmě mobil.

,,Aa, kluci omlouvám se, ale toto musím vzít. Volá Andrew a já bych se s ním zase ráda slyšela," usmála se na šťastný pár.

,,Jistěže můžeš jít! Nikdo Ti v tom nebrání... jo a pozdravuj ho!" usmál se Louis, který momentálně seděl Harrymu na klíně.

,,Od obou?" zeptala se ještě Gemma.

,,Od obou," přikývli oba najednou.

,,Dobře," usmála se Gemma naposledy než zmizela někde v horním patře vily. Nejspíše ve svém pokoji.

,,Loui?" zvolal do ticha Harry.

,,Hmm?" zapředl Louis, který si užíval Harryho péči, když ho hladil po zádech a vlasech a kolébal s ním ze strany na stranu. Nebylo divu, že se mu začali klížit očka.

,,Budeš můj přítel?" zeptal se ho Harry, kterého pohltil pocit nervozity.

Louisovi nejdříve nedocházeli slova mladšího. Proč se ho na to ptá? Vždyť je to jasné, ne?

,,Samozřejmě, že ano!" rozhodl se nakonec Louis odpovědět a mohl vidět, že si Harry značně oddychl.

Jako stvrzení svých slov, ho Louis ještě políbil na dva nádherné polštářky a uvelebil se v jeho klíně.

Neuvědomil si však, že tím zavrtěl svou prdelkou na Harryho chloubě, která se - i přes to, že se Harry ovládal - zvedla.

Ale to už je jiný příběh.



{: 819 slov! Předepsaná verze jich má ani ne třetinu :'D. Takže, tímto jsme se rozloučili s Harrym a Louisem. Ano, ještě nás čeká epilog, ale i tak je to smutné! Určitě vás zajímá, jaký příběh bude vydáván po dokončení toho příběhu a He changed my life. Nebudu vás déle napínat a rovnou vám zde napíši, že budu vydávat oba dva najednou s tím, že nová kapitola daného příběhu bude vycházet v liché týdny a u druhého příběhu v sudé týdny. Doufám, že jsem tím nikoho nezklamala! w/ ♥ hokejkaa-11 xx :}

{: v médiích máte covery k příběhům, které se během příštího týdne objeví u mě na profilu! pokud se vám nezobrazil, tak pod těmito informacemi to máte! :}

{: v médiích máte covery k příběhům, které se během příštího týdne objeví u mě na profilu! pokud se vám nezobrazil, tak pod těmito informacemi to máte! :}

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



The BET || LS au ✔Where stories live. Discover now