ninth chapter

4K 265 2
                                    

,,Hahaha, jsi vtipnější než jsem s myslel!" křikl Harry a propadl v hurónský smích.

Louis už to nevydržel a po tvářích mu začali sjíždět potůčky slaných slz. Věděl, že to přijde, ale toto bylo drsnější než si myslel. Hlavně to přišlo dříve.

,,Ale prosím tě, přece nebudeš bulet," začal se znovu smát Harry. 

Louis se na něj ani nekoukl a začal se oblékat. Kašlal na nějaké tanga či šaty. Jednoduše na sebe navlékl černé American Eagle boxerky, černé triko s bílým logem Vans a černé skinny jeans. Ještě si vyndal černo-modré Vans Old Skool, které si obuje až dole v předsíni, aby nezašpinil podlahu, i když měl boty čisté, na jejich mramorové podlaze je snad vidět i smítko prachu.

,,No tak, to ani neodpovíš? Louisiano!" řekl Harry poté, co se uklidnil. 

,,Na co bych Ti jako měl odpovídat?" odsekl Louis, který si házel věci zpět do kabely, přičemž si v duchu nadával, že to všechno vytahal, jenom kvůli blbému návodu, který stejně nepotřebuje.

Doufá jen, že ho alespoň odveze domů, protože si je jist, že se nachází v části Londýna, kde jsou jen luxusní vily. Co si budeme nalhávat, jeho byt, který sdílí s Niallem, Austinem a Thomase, má k luxusu hodně daleko.

V tom si Harry všiml šatů i blonďaté paruky.

,,Počkej! To si se jako převlíkl za holku, jen abys mě dostal do postele?" zeptal se šokovaně.

,,Nic Ti do toho není," odsekl Louis, který kontroloval, jestli si vzal všechno.

,,Ale je! Zajímá mě, proč se převlékáš za holku!" řekl rázným hlasem Harry.

,,Jedno slovo - sázka. Stačí?" řekl zoufale Louis, který se rozhodl sloupnout si umělé nehty. Šlo to docela hladce.

,,To ses jako s někým vsadil, že se převlečeš za holku a dostaneš mě do postele?" zuřil Harry. Věděl, že s ním chce spát polovina Londýna - chodili mu zprávy i dopisy, které byly plné vyzývavých textů - ale nevěřil, že se kvůli tomu uzavírají i sázky.



{: 311 words. Dneska již druhá, takže další až zítra :* Doufám, že se vám líbí. Kdo by nechápal Harryho uvažování či situaci, nazvěme to každý jinak, tak klidně napište a já vám to vysvětlím :)) w/ ♥ hokejkaa-11 xx :}

{: docela tématický gif... ale i tak ilustrační, jako obal od rybích prstů, které po usmažení nikdy nevypadají, jako na obalu... >:x :}

{: btw. určitě všichni víte, že když se natáčel videoklip k SOML, tak museli Louiho sólo pětkrát přetáčet, kvůli tomu, že se vždy rozplakal, když si vzpomenul na své prarodiče... nedivím se mu :}

The BET || LS au ✔Where stories live. Discover now