sixteenth chapter

3.5K 236 6
                                    

Zákazníci na sebe nenechali dlouho čekat. Měli otevřeno teprve dvě a půl hodiny a Louis už byl zpocen. Taky aby ne, když tam bude celý dnešek sám. Vlastně možná celý týden. Ptáte se proč?Protože vedoucí a majitelka v jedné osobě má dovolenou a přísně všem zakázala, aby jí volali, druhý zaměstnanec si nepřišel do práce a zbytek má dovolenou či jsou nemocní.

Volal tomu, který nepřišel. Prý se jmenuje Nick, ale on mu řekl, že vymýšlí, jak zpět dostat svého ex-přítele, jelikož ho jeho milenec opustil.

Louis si hned vzpomněl na Harryho, který byl také po rozchodu a jeho ex-přítel se jmenoval také Nick. No, možná jen nějaká shoda náhod.

,,Náhody neexistují, Lou!" znělo mu v hlavě, ale on to ignoroval a dále obsluhoval.

Najednou dovnitř vešla osoba, která ho donutila se zastavit a nevěřícně koukat.

,,Co tu dělá?" pomyslel si.



{: 136 words. Máme tu další díl! Jinak toto jsem psala na začátku července, což je poznat, protože teď už bych to takhle nenapsala. Včera jsem byla poprvé na brigádě a musím říct, že jeden člověk by nezvládl plnou kavárnu. My byly tři na kávě, zmrzlinových pohárech a nádobí. Nestíhaly jsme. Pracovat jako servírka není nic lehkého! w/ ♥ hokejkaa-11 xx :}

{: nevím, co napsat... teda spíš jak to napsat, abyste to pochopili... mé vyjadřovací schopnosti jsou stejně dobré asi jako rýžový nákyp se švestkami.. hnus. Takžee... takový obličej vždy házím, když říkám něco smutného a je to myšleno buď sarkasticky neboo #kappa---- btw. Loui je úplně HOT a TOP (i když spíš #LouisBottoms) :}



The BET || LS au ✔Where stories live. Discover now