fifteenth chapter

3.7K 236 6
                                    

*few weeks later*

Louis odolával nutkání, jít k oné velké vile, která spadá do vlastnictví rodině Stylesovým, a zazvonit. Strašně moc chtěl znovu vidět nádherného chlapce se smaragdovýma očima. Chtěl znovu vidět toho poloboha. Skočit mu do náruče a už ho nikdy nepustit. 

Bohužel, určitě ho zklamal a hned, co by ho uviděl, by ho vyhodil se slovy, že si našel někoho jiného a lepšího. Někoho krásného a hubeného.

Nevěděl, že Harry čeká na to, až se jejich domem rozezní zvonek a za dveřmi bude stát onen nádherný brunet s modrýma očima.

Nevěděl to, takže se - jako každý den - nasnídal, oblékl, vykonal každodenní hygienu a vyrazil do práce.

Pracoval v jednom malém pekařství v centru Londýna, což znamenalo, že si musel většinou vzít auto nebo jet autobusem. Když neměl peníze, šel pěšky.

Louis nikdy nechodí pozdě, ani dříve než má na onom určitém místě být, takže do práce dorazil přímo na čas.

Sundal všechny židličky ze stolečků, u kterých sedávali zákazníci, kteří si chtěli dát snídani či jen tak u kávy poklábosit.

Nanosil čerstvé pečivo do pultu s vitrínou a cedulku otočil tak, že lidé na ulici mohli vidět červený nápis OPEN.



{: 187 words. Já vím, slabota. Koho by zajímal něčí den, že? K tomu tak nudný... V příští kapitolce, která snad vyjde ještě dnes, čeká překvapení! Jinak smutečně vám oznamuji, že nás čeká už jen 5 kapitol a Epilog... Nestrachujte se, protože až skončí tato story, tak se začnu více věnovat Butts a vyjde můj další příběh Rivalry on Ice, taktéž s Larrym!!!! w/ ♥ hokejkaa-11 xx :}

{: popis obrázku chybí :}

The BET || LS au ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt