6.

12.3K 529 13
                                    



⚫️⚫️⚫️

Dünya küçük derlerdi de inanmazdım. Nedensizce içimden titreme geçmesine mani olamadım dün ormanda o kadar ürkütücü gözüküyordu ki bugün karşımda gördüğüm oyuncak arabalara bakan sanki başka biriydi.

Dünki halinden pek eser yoktu. Daha sakin gözüküyordu. İzlendigini hissetmiş gibi kafasını benim olduğum tarafa döndürmesiyle beni görmesi bir oldu ve gözlerimiz birbirini buldu. Kaçacak bir yer varsa kendimi hemen oraya atmak istiyordum.Onun gözlerinde de aynı şaşkınlığı görmek buradan uzaklaşmam gerektiğini gösteriyordu.Ama nedense kendimi ona bakmaktan alamıyordum. Gözlerindeki şaşkınlık yerini boş bir ifadeye bıraktı. Gözleri yavaşça ellerime indi ellerimden tekrar yüzüme çıktı. Gözlerinde eğlenir bir ifade vardı. ellerini göğsünün üzerinde bağladı. Bunu yapmasıyla kafasını hafif yana eğmişti. Şu anda çok çekici görüktüğünü biri ona söyleyebilirmiydi acaba.

Dün gercek yüzünü görmeseydim şu anda tatlı gelebilirdi ama değildi o tam bir dengesizdi.
Neye baktığına bakmak için kafamı kucağıma indirdim. Ahhh şaka gibiydi. Kucağımda resmen oyuncaklar doluydu ve bir tanesi kocaman bir ayıydı. Ah cidden bunu bugün yapmış olmamam lazımdı. Rezillik diz boyuydu. gözlerimi kapattım ve kafamı kucağımdaki ayılara gömdüm. Nedensizce utanmıştım.

Cidden aynı ortamda nasıl denk gelmeyi başarmıştık hala anlamıyordum. Ben ona o bana bakarken aramıza bi gölge girmesiyle gözlerimiz ayrıldı.
Karşımda bana bakan benim yaşlarımda sarışın uzun boylu bakımlı olduğu her hâlinden belli olan bayan çalışanın bakışlarıyla karşılaştım. Baygın ve bıkmış yüzüyle bana bakıyordu. Yorulduğu her halinden belliydi.

+ Hoşgeldiniz efendim size nasıl yardımcı olabiliriz

- Ah şey gerek yok ben kendim hallediyorum teşekkür ederim siz işinize bakabilirsiniz

Dedim ve kibarca kadını gönderdim. Ah tam zamanında gelmişti cidden benim yanımdan sonra tam karşıya doğru gitti. Güler yüzüyle neee gülen yüzmü dedim ben cidden gülüyordu kız hah şaka gibi benim yanımda somurtmaktan başka bi bok yapmıyordu bay dağ ayısının yanına gidince yüzünde güller açıyordu.

Asıl tuhaf olan ise dün akşam beni ölümle tehdit eden neredeyse beni dövecek gibi bakan adam karşısındaki kadına dünyada başka kadın yokmuş gibi davranıyordu.

Sinirle yerimden hareket ettim ve kasaya gittim. Gerçi ben buna neden sinirleniyorsam beni ilgilendiren birşey bile yoktu. Aldığım oyuncakları paketlettim ve mağazadan çıktım. Gerçi beni ilgilendiren çok şey vardı. dün korkudan altıma sıcacaktım adam yüzünden. Bide şimdiki yumuşak tavırlarına bak. Sinirle arabaya doğru giderken arkamdan birinin seslenmesiyle durdum. Bu adam daha demin içeride değil miydi? ne ara dışarıya çıkmıştı böyle.

+ Beni mi takip ediyorsun sen çüce ?

Demesiyle içimden sessizce bir küfür mırıldandım. Cidden bu adam salaktı benden büyük olduğu her haliyle belliydi geniş omuzları ve yapılı vücudu gömleğinin altından bile belli oluyordu. Onun yanında gerçekten küçük olduğumu biliyordum ama bunun yüzüme vurmasına cidden ayar oluyordum. Sinirle arkamı döndüm. Tam dibimde bitmişti kafamı biraz yukarı kaldırdım ve dalga geçen yüzüne baktım.

- Hah şaka mı yapıyorsun sen? kendini ne sanıyorsunda seni takip edeyim ben? onu geç hem senin neyini takip edeyim ben?

Dedim. Ve kınayıcı bir bakışla onu süzdüm. Bana birkaç küçük adımla daha da yaklaştı ve tam önümde durdu. Bunu yapmasıyla aramızdaki mesafe iyice azalmıştı. Ayak uçlarımız birbirine değiyordu. Göğsünden burnuma yayılan ferahlatıcı kokusuyla sinirim yatışıyordu.

SADECE BİZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin