perfekt

176 13 2
                                    

"jaa hadde vært gøøy, skal bare hente jakken min" sa DN før hun forsvant opp en trapp. mamma
og moren til DN gikk ut på terassen på andre siden av huset, og jeg satt meg ned i trappen.
etter 5 minutter kom DN ned.. "ååh unnskyld for at jeg brukte så lang tid, men ehm måtte bare fikse noe" man kunne se at hun hadde fikset på sminken sin, men tenkte å ikke kmt på det.. "det går fint, ventet ikke så lenge. kom så går vi" sa jeg og tok hun i hånden.
DN pov
hvorfor holder vi hender? hva skjer nå? omg jeg rødmer sikkert og.. "hva vil du se? hva vil du at jeg skal vise deg?" sa martinus, idet han sa det slapp han hånden min og fikset på håret. omg så fin han er, serr finnest det finere enn han? "DN hallo??" sa han og ledde. "ehm hmm, kanskje ehm.. kanskje vi kan bli kjent først?" sa jeg fort.. jeg kjente at jeg ble utrolig flau & følte at jeg rødmet skikkelig. men det gikk vekk da jeg så på han, han var rød i hele fjeset av flauhet, måtte nesten le litt. "ehm hm ja det kan vi" sa han og smilte. "så hva vil du vite?" fortsetter han. "aalt, bare fortell aalt" sier jeg egt veldig seriøst. "hmm greit, jeg er 14år og er født 21.februar 2002. jeg har en tvillingbror som heter marcus og en lillesøster som heter emma.........." han bablet ivei om forskjellige ting om seg selv, livet hannes var egt ganske normalt. untatt at han vant mgpjr når han var mindre og at han er en så stor kjendis. "men visste ikke du at jeg var kjent da du så meg?" sa han. "nei hadde seriøst ingen anelse på hvem du var, null anelse" sa jeg og ledde litt. "meen nok om meg, DN fortell om deg da!!" han virket litt ivrig, så bare lo og lo av han. "joa ehm, er 14år og har bursdag 19. august 2002. har en storesøster som heter mathilde. ehmm er fra bergen, gikk på fotball da jeg bodde i bergen.. jeg eelsker å synge heh ja egt alt.." nå når jeg tenker over det, har meg og martinus veldig mye til felles.. litt rart da.
martinus pov
hun er perfekt på alle måter, alt med hun er perfekt. den fine dialekten, det fine smilet, den søte latteren, det lange brune håret, de fine lysegrønne øynene og det at hun liker å spille fotball og å synge er jo endå mer perfekt. vi har så mye til felles og, hun er alt jeg noen gang har ønsket meg. "martinus er du død eller?" hører jeg noen sier. "hø hæ hva?" sa jeg forvirret. "du stirret som en død person på meg og du svarte aldri ahahha" der er den fine latteren igjen.. rar men og veldig søt. "åjja, ehm jeg bare tenkte litt og fikk sikkert stirr hahah" sa jeg fort. "men du du du? kan ikke vi spille fotball? så kan jeg knuuse deg?" sa hun og hoppet opp fra benken vi satt på. jeg reiste meg opp, tok på skuldrene hennes og sa "kjære deg DN du knuser ikke meg i fotball." "hahahahahashhshs, joda skal vi vedde?" sa hun og tok frem hånden. "deal, den som taper skylder vinneren ehmm" DN abrytet meg med "den som taper skylder den andre 50kr!" "deal" sa jeg fort. vi gikk bort på banen og fant en ball. "triksekonk da elr?" sa hun. "ja her du begynner" sa jeg og hev ballen til hun. "vær klar for å tape" sa hun. bare ledde jeg. hun var godt oppe i 150, og var egt litt redd for å tape. "wow du er jo faktisk flink" sa jeg egt litt overassket. "hold kjeft jeg fokuserer" glefset hun. "haha rolig nå DN" ledde jeg. hun klarte helt opp til 205, og nå var det min tur. "ja nå blir det spennende, ikke distraher meg da. og ja kunne du holdt tlf min?" sa jeg fort til hun og gav den til henne. "ja ofc, hva er koden din da?" sa hun. "hmm ikke gå inn på mld da og ikke skriv noe dumt til fansen, koden er 7272" "neida hallo ville aldri gjort noe sånt" sa hun og så litt sånn rart på meg. "men begynn nå da"

"jeesss jeg vaant" ropte jeg høyt. "du vant med 5 mer enn meg, hadde ikke du begynt å snakke til meg hadde jeg klart mer." sa hun og så ned i bakken. "jeg trenger ikke 50kr, jeg gjorde dette bare på gøy. hadde aldri tatt imot 50kr pga en dum fotball konk" sa jeg til hun og ledde, imenst jeg trikset litt med ballen. "jeg skylder deg iallfall noe" sa hun og kom mot meg. "som hva da?" "idk, ett eller annet iallfall" sa hun og tok opp ballen. "skal vi gå til meg elr?" sa hun da hun kom opp igjen etter å ha hentet ballen fra bakken. "ja det kan vi om du vil"
vi gikk bort til huset og opp på rommet hennes. det var faktisk ganske fint for at de allerede flyttet inn idag. hun satt seg ned på sengen og tok opp telefonen. jeg satt meg ned forsiden av og tok opp telefonen min jegå. "så hva skal vi gjøre på?" sa DN og smilte "hm jeg vet ikke helt jeg, spille? se på film? jeg kan hjelpe deg om du trenger hjelp med rommet? idk" sa jeg og så bort på hun. "åh film hadde vært koselig da" sa hun og fortsatte med "men da må vi inn i stuen min" hæ? egen stue? heldig da. "ja vi kan se på film om du vil det" sa jeg og smilte. "skal bare ned å hente noen tepper og sånt" sa hun og løpte ned. hun hadde løpt opp og ned og opp og ned flere ganger de siste 10minuttene, og endelig kom hun inn igjen på rommet. "sorry for at det tok så lang tid vi kan gå inn nå" sa hun og smilte med et lurt og søtt smil.
____________________________
wiii 1025 oord, denne ble ganske lang men kommer til å komme en imrg og tror jeg:) elr nå etterpå, men den blir ikke like lang... håper dere liker deen<3 5 votes for ny del :*

de forandret alt // marcus & martinusWhere stories live. Discover now