endelig fremme

170 13 5
                                    

når vi hadde komt frem hadde allerede alle tingene komt frem, og vi skulle pakke ut. så jeg sa hade til celina og hun gikk bort der hun skulle bo (som var rett ved siden av der jeg skulle bo). jeg prøvde og få martinus ut fra tankene imenst jeg gikk opp med eskene, men jeg klarte det ikke. jeg måtte finne ut mer om han. jeg gikk inn på telefonen min og inn på instagram, og begynte å søke: martinus. det kom opp flere brukere der det sto "martinussquad, martinusmarcus osv.. jeg trykket inn på en av de og gikk inn på et bilde. han var så kjekk årgh... plutselig så jeg at bildet var tagget, og jeg gikk inn på den brukeren. omg det var deres bruker, oi shit de hadde mange følgere og de har sånn blått merke?!??? jeg må følge mer med.
jeg tenkte jeg måtte prøve å få kontakt med han igjen, så trykket på send melding på dm og begynte å skrive.. "heii martinus, det er jenta fra flyplassen." jeg tenkte litt på om det var ok før jeg sendte det. jeg løpte ned igjen for å hente endå en kasse og gikk opp igjen. fortsatt ingen svar.. hmm, hva skal jeg gjøre? tenk om jeg aldri møter han igjen??
martinus pov:
jeg så hun kjøre forbi meg, hvofor er jeg lei meg? jeg møtte hun jo akkurat.. jeg snudde meg igjen og så at alle hadde snudd seg og sett når jeg og gjorde det. alle begynte å spørre om hun var kjæresten min, årgh som jeg hater å bli spurt om jeg har kjæreste.. "nei jeg har ikke kjæreste" sa jeg egt litt irritert. "ser ut som alle har fått bilde nå så da går vi" sa jon akkurat idet jeg ga en klem til en av de små jentene. vi gikk mot bilen, alt jeg hørte var jentene gråte, skrike at de elsket oss og biler som suste forbi... men jeg klarte ikke å ta tankene vekk fra dn... hun var så nydelig, hun virket så hyggelig.. men hvordan kan jeg finne hun igjen? veien hjem i bilen gikk veldig sakte, når vi kom frem gikk oppmerksomheten min over på en flyttebil imenst jeg gikk inn i huset. "heii mamma, heii emmaa, vi er hjemmee" ropte jeg da jeg kom inn. emma kom løpende med en prinsessekjole på og en prinsessekrone. "heii prinsesse" sa jeg til hun imenst jeg ga hun en klem. "heii, jeg har savnet deg" sa hun og så ned i bakken med sånn sutremunn. "har savnet deg å lillevenn" sa jeg og hermet litt etter det hun gjorde. jeg reiste meg og gikk mot mamma og ga hun en klem "heii, du mamma vet du hvem som flytter inn i de to husene over gaten?" sa jeg da jeg var på vei ut av klemmen. "nei, men så iallfall to jenter og noe sånt. tenkte vi kanskje kunne gå bort med noe etterpå som en velkommst" sa hun til meg og smilte. "ja jeg blir med, men vil pakke ut først" sa jeg imenst jeg var på vei med å løpe opp trappen. jeg pakket raskt ut og fant noen andre klær og gå med. (han tok på seg en vanlig dongeribukse, en grå hettegenser der det stod addidas og en helt svart caps). jeg tok opp telefonen og gikk inn på instagram, endå flere nye følgere.. hmm kan se igjennom hvem som begynte å følge, bare for moro skyld. jeg bladde sakte igjennom, og plutselig var det et navn som tok oppmerksomheten min. (ditt navn på instagram) begynte å følge deg, jeg gikk inn og så på bildene. det er dn, hun jeg møtte på flyplassen. jeg begynte å følge hun og trykket på send melding, jeg skulle til å begynne å skrive men det sto allerede noe der.. "heii martinus, det er jenta fra flyplassen" stod det der. jeg svarte med "hei dn, går det fint med hodet ditt?" wow jævlig bra da martinus, du suger til å snakke med jenter..
__________________________________
sorry for kjedelig del, men er i spania så får ikke så mye tid til å skrive.. skriver egt bare veldig seint på kvelden og da har ikke jeg så veldig mye inspirasjon, men prøver så godt jeg kan iallfall.. meer??

de forandret alt // marcus & martinusΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα