•6.BÖLÜM : "GEZİ"

2.1K 381 63
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR 1K OLDUK DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU BÖLÜM BİRAZ GECİKTİ, ONUN İÇİN ARTIK CUMA VE PAZARTESİ GÜNLERİ ARASI BÖLÜM YAYINLAYACAĞIM. İYİ OKUMALAR.UMARIM KEYİFLE OKURSUNUZ. :D

"Korkut Soysal." dediğinde yıkılmıştım. Sanki birisi sırtıma bir hançer saplamıştı. Neredeyse ağlamak üzere olan ben, gözlerimin önündekini fark edemeyen ben, hayatımın en zor dakikalarını yaşıyordum.

Nasıl sevdiğim adam yıllar sonra burnumun dibinde olur da ben onu tanıyamam, onu fark edemem. Daha önemlisi yıllar sonra gelip nasıl bir yabancı gibi girer hayatıma?Nasıl sevdiğim adam bana yalan söyler, benden intikam almak ister?

Ben bu büyük yıkılışımın altında ezilirken Koray, yani Korkut sınıftaki boş bir yere oturdu.

Ders bitimine kadar kendimi sıkmaktan taş kesilmiş bir durumdaydım. Bittiğindeyse de kendimi sınıftan atarak okulun en üstüne yani çatısına çıktım.

Kalbim sıkışıyor, artık kendimi tutamayacak durumdaydım ki zaten ağlamaya başladım. O sırada arkamdan birinin geldiğini hissettim. Korkut'tu.

Önüme dikilerek ağlayışımı izlemeye başladı.

"Nasıl?" diye bağırdım. Cevap vermedi. "Acı çekmemi mi istiyordun? Al, mutlu musun ?"

Cevap vermiyordu, sadece bakıyordu. "Korkut neden yaptın bunu?" diye haykırdım.

"Öyle olması gerekiyordu."

"Ne demek öyle olması gerekiyordu?"

Bütün bunların sadece bir rüyadan ibaret olmasını istiyordum. Sanırım şu an bunun için her şeyimi verebilirim. Allah'ım...

"Korkut bunu bana nasıl yaptın?"

"Ben eski Korkut değilim!" diye bağırdı.

"Neden yapıyorsun bunu? Bunu yaparken amacın neydi? Benimle oynamak mı? Yoksa dalga geçmek mi istedin? Ben seni o kadar merak ederken, seni yıllardır beklerken bana verdiğin karşılık bu mu?" diye bağırdım. Hıçkırıklarım arttı ve kelimeleri kekelemeye başladım.

Sadece ben konuşuyordum Korkut ise öfkeli gözleriyle bana bakıyordu. Onunda söyleyecek çok sözü vardı ama genelde susmayı tercih ediyordu.

"Sen, sana yaptığım her şeyi hak ettin. Beni kötü birisi yapan sensin. Şimdi de benden açıklama mı bekliyorsun?"

"İçinde bir ateş var bunu görebiliyorum ama bu ateşin beni yakmasına izin vereceğini bilmiyordum. Evet hak ediyorum. Ama Kor-" sözümü kesip "Asya, ben eski Korkut değilim." diye bağırarak kelimesini tekrarladı.

"Korkut canımı acıtmak istiyorsan eğer devam et, sesimi çıkarmayacağım. Anladım sana yaptığım hata yüzünden benden intikam almak istiyorsun."

Sinirlenmişti ve yumruğunu sıkıyordu. Ona her zaman hak vermiştim. Eğer yaşıyorsa ve bir yerde ise benden nefret edeceğini her zaman aklımın bir ucundan geçirmiştim ama bu kadarını beklemiyordum. Bana kendini başka biri olarak tanıtıp bana yakınlaşmasını beklemezdim.

Evet bana kötü hiçbir şey yapmamıştı. Aksine beni çoğu kötü şeyden korumuş, kollamıştı. Yine de kandırıldığını hissetmek, bu duygu ciğerlerimi yakıyordu adeta.

"Ben senden intikam almak ya da başka bir şey istemiyorum. Ben, bende yaralar açan bir kadın istemiyorum. Bu saatten sonra benden uzak dur."

"Korkut olduğunu bildiğim halde senden nasıl uzak durabilirim? Seni bırakmak gibi bir hatayı bir kere yaptım. Bir daha yapmaya hiç niyetim yok." dediğimde bana güldü.

SİYAHA ALIŞMAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin