Bölüm -2- Snape Baba Oluyor

574 17 25
                                    

Snape ile Hermione savaştan sonra evlenmişlerdir. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin başına gelebilecek en güzel şey gelmiştir Çocuk. Snape ve Hermione bu mutlu haber karşında aşılarına aşk katarlar ve evliliklerini sürdürler. Ama bir sorun vardır. Ron Hermione'yi Bellatrix'te Snape'i unutamamıştır. Bu ikili acaba sonunda yine birleşebileceklermidir.
🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
*2 Gün Önce*
Hermione o gün savaştan beri hiç mutlu olmadığı kadar mutlu uyanmıştı. Snape yanında yatıyordu. Sağına döndü ve aşık olduğu adamın yüzünü incelemeye başladı. Snape ise çoktan uyanmıştı. Ama gözlerini açmaya korkuyordu. Bu büyülü anın bitmesini hiç istemiyordu. Daha evleneli 1 ay olmuştu. Ama hâla korkuyordu. Rüya gibi geliyordu ona. Hermione ise birden yataktan fırladı. Snape'de ardından
-Mione ne oldu Hayatım.

-Snape miğdem bulanıyor. Çok kötü.

-Herm gelmemi istermisin?

-Yok gerek yok. İyiyim ben Sev.

-Tamam Mione'nim. Ben bakanlığa gidiyorum. Bir şey olursa kartalını (patronusunu)gönderirsin.

-Tamam tatlım. İşten gelince görüşürüz.

-Görüşürüz Herm.
Snape bakanlığa gittikten sonra Hermione'de televizyon izlemeye başladı. Birden yine miğdesi bulandı. Yine ve yine sürekli bulandı. Artık dayanamayan Hermione Ginny'e haber verdi. Ginny hemen onu hastahaneye götürdü. Hamile olduğunu öğrendi. Çoooook mutluydu. Hermione Ginny'e sarılarak gözyaşı döktü. Bu sefer mutluluktan ağlıyordu. Hermione bunu Snape'e nasıl haber verecekti. Patronus ile verse olmazdı. Heycanlı bir şekilde haber vermek isterdi. Nasıl verseydi. En iyisi eve geldiğinde söylemekti. Kendisi söylerse daha iyi olurdu. Snape'in eve gelmesini bekledi. Bekledi bekledi yok. Bütün gece bekledi. Ama gelen olmadı. Ne olmuştu. Kartalda gelmemişti. Ne olmuştu.

Aşk Engel TanımazWhere stories live. Discover now