12. fejezet

5.3K 470 17
                                    

~Levi szemszög~

Aznap este Eren késő éjjel jött haza. Láttam hogy visszajött, de nem reagáltam rá. Másnap reggel korábban (!!!) ment el mint én.  A suliban került. Suli után és hétvégente nem voltunk kettesben. Nem volt itt.

              👑ugorjunk a jelenbe👑

Kicsöngetnek az utolsó óránkról. Sikeresen megmenekülök Hanji fárasztásától. Ott vagyok a kolesz ajtajában, amikor az egyik osztálytársam, Petra leszólít.
-Hadnagy!-szól utánam, mire megfordulok.
-Mondd.
-Baj van? Mostanában olyan...
-Furcsa vagyok?-fejezem be a kérdését unottan.-Már legalább 5-en elmondták ugyanezt. De amúgy nincs semmi bajom-mondom majd ott hagyom.
Igazából, magam se tudom, hogy mi a baj. Hiányozna Eren? .... Nem az kizárt. De mégis. Hiányzik, amikor éjjel-nappal a mangáit bújja közben animét néz. Hiányzik ahogy felesel velem. Szeretnék a mindig csillogó szemébe nézni, miközben az arca vörösbe vállt.... De várjunk csak...
-MIKET GONDOLOK?!?!?!?-ordítom el magam a lépcsőházban, mire két másodéves furcsán néz rám. Dühösen rájuk nézek, majd megvonom a vállam és tovább megyek.
A szobába belépve, felbukok Eren táskájában, ami persze hogy az ajtó elé van lehajítva (-.-). Pár pillanatig szitkozódok, majd arrébb pakolom a fekete hátizsákot.
Körülnézek a szobabán valami nyomot keresve Eren után. Az tuti, hogy volt itt, hiszen a táskája itt van. De a kölyök merre lehet?
Miután megbizonyosodok afelől hogy nincs itt leülök az ágyamra, fejem  a térdemre hajtom. Miért csinálja ezt Eren?
-Nagyon szar érzés-mondom hangosan az üres szobában, végül hátradőlök.-Lehet, hogy...Az a baja hogy olyan indulatosan toltam el magamtól?
Az eszemre hallgattam azon az éjszakán. Hogy le kell állítanom. De ha a szívemre hallgattam volna, akkor az akkori estét együtt töltöttük volna, amit kicsit se bántam volna. A gondolataimból az ajtón való dübörgés ráz fel. Végül az ajtó becsapódik, majd belép rajta a hívatlan vendég.
-LEEEVIII-mondja elnyújtva a nevem Hanji.
-Mit szeretnél?-kérdezem még mindig az ágyon fekve.
-Páran elmegyünk este bulizni. Jössz velünk?-leveszi a szemüvegét majd törölgetni kezdi, miközben szeme csillog.
Valamiért Eren csillogó szemét jobban szeretem nézni.
Kis habozás után rábólintok.
-Oksi-összecsapja a tenyerét majd rám mered.-Akkor olyan 8 körül találkozzunk a kapuban.
Ismét egyedül vagyok a szobában. Ez egy jó megoldás, hogy ne gondoljak Erenre. Bár...mivan ha találkozunk vele?

~A buliban~

Kezdem érezni, hogy az alkohol uralkodni kezdd rajtam. Pedig nem is ittam sokat. Csakhát nem bírom az alkoholt. Ez van. Hanji és a többiek eléggé becsiccsenve viselkednek, de úgy néz ki ők bírják. Unottan nézek magam elé. A többiek beszélgetnek, én viszont full kussban ülök.
-Hejjj Levii!-pattan le mellém Hanji piától bűzölögve.-Gyere, menjünk táncolni!
-Nem akakarok-nyöszörgök. De mivel az alkohol olyan szinten eluralkodik rajtam hogy nem bírom Hanjit elküldeni, ennek köszönhető hogy pár perc múlva a táncparketten találom magam.
Ahhoz képest, hogy mennyire nem akartam táncolni olyan gyorsan oldódok fel. Először Petraval, Hanjival végül a mangaboltos csajjal (akinek időközben kiderül a neve, ami Erika).
Éppen a pulthoz megyek, hogy kérjek egy italt amikor egy megrázó kép fogad.
Látom, ahogy Eren egy számomra idegen lánnyal csókolózik. Lefagyva állok a pult előtt. Még a pult mögött álló testes nénike se tud kiszakítani a gondolataimból...
-Vedd le róla a kezed....-motyogom az orrom alatt, miközben a csaj a mellkasát kezdi simogatni.
A szemembe könnyek telepednek.
-Te....te...-dadogom, majd arcom eltorzul és lassan elindulok Erenék felé, akik még mindig egymást falják.
Kétlépésnyire megálltam előttük és könnyes szemekkel nézem őket, majd a csaj oldalasan rám néz, majd még erősebben csókolja, kezeit gyorsabban mozgatja Erenen.
-Ribanc...-motyogom az orrom alatt és bemegyek a mosdóba, ami hála az égnek üres volt.
A tükör elé állva nézem a könnyes szemeim. Lassan letörlöm, megmosom az arcom majd tovább meredek a tükörbe.
-Hogy tehette ezt?-kérdezem, majd fejem a falnak döntöm.-Azt hittem...-és itt újra könnybe lábad a szemem.-hogy...szeret engem...
Az ajtó nyitódására kapom fel a fejem.

Remélem tetszett😊
Ha igen akkor csillagozzatok😉

Szeretlek Hadnagy (18+) *Befejezett*Where stories live. Discover now