13. fejezet

5.1K 471 20
                                    


~Levi szemszög~

Az ajtón egy 20 év körüli pasi lép be. Becsukja maga mögött az ajtót majd csendben áll egy helyben. Csendben nezem a tükörből. Szőke haja a szemébe lóg, alóla kivillan kék szeme és magas (😧). Megfordulok és elindulok az ajtó felé. Csakhát a srác elállja az utat.
-Arrébb mennél??-kérdezem indulatosan mire felnevet és átkarolja a derekam.
-Mi a jelszó, cica?-undorító perverz mosoly ül ki az arcára.
-Most-mondom hűvösen, enyhe dühvel a hangomban.
-Rossz válasz...-mondja majd megragadja a karom és magához húz.
És ekkor megcsókol. Undorítóan nyalogatja a számat, beleharap az ajkaimba. Egy pár percre elválasztja az ajkainkat egymástól. Mély levegőt veszek, majd nyitnám a számat hogy ráüvöltsek (vagy segítséget hívjak) de akkor a nyelvét a számba vágja. Undorítóan csókol, a számat nyalogatja, a nyelvemet simogatja. Erőszakosan az ajtónak nyom, elveszi ajkát az én ajkamtól, majd egyik kezével betapasztja a számat, a másikkal a kezeimet fogja össze  a fejem felett. Mivel nem kicsit ittam sokat nem tudom eltolni. Minden erőm odalett.
A nyakamat kezdi nyalogatni, csókolgatni, amitől kiráz a hideg. De nem jó értelemben. Undorodok minden érintésétől,de úgy néz ki nem menekülök. Egyik kezével a pólómat rángatja, a másikkal a mellkasom simogatja. Mikor megtalálja a mellbimbómat körözni kezdd körülöttük majd két ujjával becsípi. Mikor sikerül neki lerángatni rólam a pólót (nem tudok ellenkezni ) végig csókolja a hasam egészen a nadrágig. Ekkor megáll bennem a levevő. Az övemmel kezdd kínlódni. A szememben lévő könnyek sokszorozódnak, egyre több van belőlük, végül az egyik végig folyik az arcomon, ami végül a srác fejére esik. Visszatér az arcomhoz és kezével végig simít rajta. A fülemhez hajol majd suttogni kezdd bele.
-Ne sírj, cica-mondja majd belekuncog a fülembe.-Élvezni fogod...
Kiszedi az övem,kigombolja a nadrágom, majd a boxeren keresztül simogatni kezdi. Szememből záporoznak a könnyek, majd a keze a boxerem főlsőrészéhez ér, majd megpróbálja lehúzni. Szemeimmel a plafonra meredek, majd lassan kinyitom a számat...
-Eren...-suttogom alig hallhatóan, amit a zaklatóm érdekes módon meghall.
-Nem, rosszul mondod. A nevem Har-nem tudja befelyezni a mondatát, mert az ajtó kivágódik.
-Mi folyik itt?-a fülem egy ismerős, számomra kedves hang csapja meg.
Eren? Ő jött be...?
-Semmi közöd hozzá,kölyök!-mondja a zaklatóm, indulatosan, majd próbál bemosni egyet Erennek, de ő ügyesen kitér előle.
-Rossz válasz...-mondja Eren, majd elkezdi a srác fejét verni.
A két srác kegyelem nélkül veri a másikat, én meg csak ledöbbenve nézem őket. Végül Eren ájultra veri a 20 éves tagot, felkapja a földről a pólóm és a kezembe adja.
-Hadnagy...-kezdi.-Minden rendben?
Nem reagálok. Elveszem a pólómat és kimegyek a mosdóból.

Remélem tetszett😊
Ha tetszett, csillagozzatok😉

Hellus🐎
A következő rész  nem tudom mikorra várható😧 Elvették a telómat (😢) és csak titokban tudok posztolni.
De megpróbálom felrakni a többi részt is.
Bye bye Minna😘❤🐎

Szeretlek Hadnagy (18+) *Befejezett*Where stories live. Discover now