14. fejezet

6.1K 542 30
                                    

*a rész 18+-t tartalmaz🙊*

~Levi szemszög~

A szórakozó hely kijárata felé megyek. Keresem a barátaim, de senkit nem találok. Szuper.
Kilépek az ajtón, ahol a  hideg januári szél megcsapja az arcom. Vacogva dörzsölöm össze a kezeimet. Hát igen, nem a legjobb ötlet pólóban kimenni a mínusz hét fokba. Fogaimat kocogtatva indulok el, amikor hirtelen a vállaimra valami nagy és meleg esik. Jobban megvizsgálom és látom, hogy Eren teríti rám fekete vastag kabátját. Gondolkodás nélkül összehúzom magamon a kabátot majd megállok. Hátranézek Erenre aki vörös fejjel nézelődik hol erre hol arra.
-Mehetünk, hadnagy?-kérdezi, majd megfogja a kezem ujjait rákulcsolja az enyémre és elindulunk.
A keze olyan jó meleg. Amúgy az út csöndben telik. Egyikünk sem mer megszólalni.
Kb 20 perces séta után visszaérünk a koleszba. Amint belépünk az épületbe a kellemes meleg átjárja az egész testem.
-De jó érzés-mondom majd a mellettem álló szétfagyott Erenre nézek.
Igaz is. Eren egész úton csak pulcsiban volt. Nem is csodálom hogy szétfagyott. Szegény...
Felindulok a szobánkba, Eren szorosan mögöttem jön. Miután felérünk bemegyünk az ajtón, leveszem a kabátját, majd egyből a radiátorhoz ugrok. Ölelgetem mint valami bolond, Eren meg csak egy helyben áll és engem néz. Arca egyre jobban vörösödik. Mikor érzem, hogy kellőképpen felmelegedtem elengedem a radiátort és Eren felé indulok. Fél lépésnyire megállok előtte, fejem lehajtom, a cipomet kezdem nézni.
-Öhm...izé...-motyogom.-Köszönöm hogy segítettél.
Felnézek Erenre aki, fejét ide-oda kapkodva nézelődik, végül tekintete megállapodik rajtam.
-Semmiség...- motyogja zavartan, majd mélyen a szemembe néz.
Van még egy dolog, amivel meg akarom hálálni a segítségét... Közelebb lépek hozzá. Félénken le néz rám. Lábujjegyre  állok, de még így se érek fel Erenig. Lentebb hajol, majd lágyan megcsókolom. Számat résnyire nyitom, majd Eren lassan a számba helyezi a nyelvét. Először lassan, majd egyre gyorsabb tempóban mozgatja nyelvét a számban. Simogatja a számat és a nyelvemet. Csókunkat félbeszakítja, majd szorosan magához ölel.
-Hadnagy...-suttogja.-Én akarom...
Megfagy bennem a levegő. Arcom a mellkasába fúrom majd egy "mire vársz"-ot morgok. Megragadja a kezem és az ágya felé kezdd rángatni. Lefektet majd fölém térdel. Kezeimet összefogja a fejem fölött majd ismét megcsókol. De most másmilyen a csókja. Sokkal szenvedélyesebb. Elengedi a kezeimet, amiket lazán magam mellé rakok. Kezei felfedező útra indulnak. Egyik kezével mellkasomat simogatja, a másikkal a pólón próbálja leszedni rólam. Kicsit fentebb ülök, így sikerül is neki. Ő is leveszi a pólóját, és az enyémre hajítva csókolgatni kezdi a mellkasom. Ujjaival becsípi a mellbimbóm, majd nyalogatni és szívni kezdi. Kezeimmel a nyögéseim próbálom visszatartani. Visszatér az arcomhoz és lágy csókot lehel ajkaimra majd a nyakamat kezdi nedves puszikkal behinteni. Majd szép lassan visszatér a mellkasomhoz azt is beteríti nedves csókokkal egyik kezével végig simít a hasfalamon, amibe beleborzongok. Ívben mrgfeszülök, ami Erent mégjobban beindítja és tovább halad egészen a nadrágomig. Kigombolja, majd simogatni kezdi a férfiasságom a boxeren keresztül. Lenézek hozzá. Látom Eren izgatott arcát, ahogy gyönyörű, csillogó szemekkel az én rákvörös arcomra néz. Ismételten visszatér az arcomhoz kedvesen végig simít rajta majd a fülembe kezdd suttogni.
-Hadnagy..-suttogja.-Ne tartsd vissza a nyögéseidet. Hallani akarom a hangod.
Érzem, hogy az arcom még vörösebb lesz mint előtte. Engedelmeskedve a kérésének elveszem onnan a kezem, majd átkarolom a nyakát, beletúrok a hajába és megcsókolom. Hevesen csókol, a levegő még forróbb körülöttünk mint előtte. Majd szép lassan végig csókolva az egész testem visszatért a boxeremhez, ami hát öhm...hogy is mondjam...kicsit kidundorodott a sok érintéstől. Lehúzza rólam, ahol szembe kerül ágaskodó férfiaságommal. Végig simít a belső combomon, amitől halkan felnyögök, majd rám emeli a tekintetét.
-Hadnagy...
Idegesen ránézek.
-Bevehetem a számba?
Meg se várja a válaszom, lassan végignyalja, majd a tetejére nyom egy puszit és a szájába veszi. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezdi mozgatni a fejét, ami egyre hangosabb nyögéseket vált ki belőlem. Lassan kivezeti a szajabol, még utoljára egyszer végig nyalja majd rögtön el is élvezek. Visszatér az arcomhoz, egy gyors csókot nyom a számra amit gondolkodás nélkül viszonzok, majd ekkor kezdi kigombolni a saját nadrágját. Miután a boxer is lekerül róla, szóra nyitja a száját. Sejtem, hogy mit akar mondani ezért még mielőtt bármit is kérdezne megszólalok.
-Csak csináld!
Bólint egyet, majd lassan behatol. Először nagyon fáj, de aztán egyre gyorsabban kezdd mozogni, és az én számat is egyre hangosabb nyögések árasztják el.
-Eren..Nghhhh....Ahhh...Erennn...
Majd mikor mind ketten elérünk a csúcsra mindketten hangosan felnyögünk. Valami meleget érzek...Eren belémvezik, majd kihúzza belőlem. Fáradtan dől le mellém, és betakar minket. Fal felé fordulva próbálok elaludni. Majd ekkor érzem, hogy Eren hátulról átölel és belemorogja a hajamba hogy "szép álmokat hadnagy" majd egybők elalszik.
-Neked is Eren-mondom, majd kezemet az ő kezére rakom és így alszunk el.

Remélem tetszett, és nem írtam annyira béna szexjelenetet😊
Ha tetszett csillagozzatok😉

Szeretlek Hadnagy (18+) *Befejezett*Where stories live. Discover now