Hoofdstuk 9

500 36 6
                                    

Ik opende mijn ogen en me handen zochten mijn telefoon die zich verstopt had onder mijn kussen. Echt, telefoons? Je kunt er beter geén hebben. Ik keek naast me en zag Bilal vredig slapen. Alsof ie in dromenland zit. Echt, cutee! Ik stond op en liep naar de badkamer om een warme douche te nemen. Ik kleed me uit en legde de kleren in de wasmand. Ik stapte in de douche cabine en liet de warme stralen hun gang gaan. Pff, heerlijk dit. Ik waste mijn haren met shampoo en conditioner. Daarna waste ik mijn lichaam met douche gel van Palmolive. (De paarse is mijn favoriet.😍) Toen ik bij mijn vrouwelijkheid aan kwam deed het nog zeer van gisteren. Bilal heeft me gister goed aangepakt. Ik stapte de cabine uit en trok een lingerie aan en daarboven een Marokkaanse huisjurk. Ik liep de keuken in en maakte een lekker ontbijtje voor Bilal en mij. Ik maakte omeletten. Daarna sneed ik de aardbeien, kiwi, banaan en sinaasappels in kleine stukjes voor de muesli. Ik legde melk, de fruit, de eieren, crackers, vers geperste sinaasappelsap, 2 bordjes, messen en 2 glazen. En nog wat beleg. Nadat ik klaar was liep ik naar de slaapkamer om Bilal wakker te maken. Ik liep naar hem toe en gaf hem kusjes op zijn lippen. 'Schat, wakker worden, ontbijt staat klaar.' fluisterde ik. 'Hhmm, waarom stop je met kusjes geven?' vroeg hij. Ik lachte en sloeg hem op z'n arm. 'Yallah, opstaan.'
Hij trok me op zich en legde zijn handen op mijn billen. 'Bilal, sta op de eieren worden koud.' zeurde ik en trok hem mee naar de badkamer. Ik waste zijn gezicht en poetste zijn tanden. 'Je lijkt echt een klein kind wollah. Ik moet je gezicht wassen.' lachte ik. Hij steekte zijn tong uit en schopte tegen mijn kont. Ik liep achter hem aan naar de keuken. Nu konden we eindelijk wat vreten. 'Hmm, de eieren zijn koud.' zei hij. 'Ja vind je het gek, ik moest van jou door blijven gaan met kusjes geven.' antwoordde ik.

'Wat wil je vandaag doen, schat.' vroeg Bilal. Ik haalde me schouders op en nam een hap van me broodje. 'Ik denk gewoon het huis opruimen.' zeg ik.
'Wat valt er hier op te ruimen.' lacht hij. Ik haal me schouders op.

Ik neem een hap van mijn heerlijke pasta. Bilal die moest me mee nemen naar de stad om te shoppen. We zitten nu in een restaurant heerlijk te genieten van ons eten. Na het eten gaan we naar huis.

Nadat ik thuis kwam heb ik nog even met Bilal op de bank gezeten met een heleboel lekkere dingen. Ik moet nodig weer de sportschool in, want anders gaat het niet goed komen. Ik pakte mijn telefoon en liep naar boven om mijn bedje in te kruipen. Ik pakte mijn telefoon erbij en scrolde naar de foto van me vader. Ik gaf een kus op het scherm van me telefoon en legde me mobiel weer terug onder me kussen. 'Slaap lekker schat, ik hou van je.'

Kleine deel, maar ja beter iets dan niets he.

Vergeet niet te reageren, stemmen en te delen.

~liefde is hoog...❤

Chaima&BilalWhere stories live. Discover now