8

319 15 0
                                    

Wanneer ik me om draai zie ik Gerenzo en Marije. Ik knuffel ze terug en dan lopen we naar mijn huis. "Ik dacht dat het wel een goed plan was als we vandaag een beetje thuis blijven en morgen naar de dierentuin gaan. En daarna zien we wel. Is dat leuk?" Vraag ik. "Ja ik vind het leuk!" Zegt Marije. Gerenzo vind het ook goed en we lopen naar huis. Ik haal mijn deken en kussen van boven en gooi ze beneden op de matrassen. Marije en Gerenzo laten zich tussen de dekens vallen. Ik pak 3 zakken chips en voor iedereen wat te drinken. Ik laat me tussen Marije en Gerenzo in vallen en zet de tv aan. Ik start Netflix op en we zoeken een film uit. Wanneer de film een half uur duurt voel ik me moe worden.

POV Gerenzo

Ik voel Jeroen op mijn schouder leunen. Wanneer ik opzij kijk zie ik dat hij in slaap is gevallen. Marije ziet het ook en ze pakt haar telefoon. Ze opent snapchat. Eerst maakt ze een foto en dan begint ze met filmen. "Jeroentje was een beetje moe denk ik" zegt ze hard. "Ssstttt, maak hen nou niet wakker dat is zielig." Fluister ik. Ik hoor Jeroen zachtjes kreunen en zijn hoofd een beetje verplaatsen. Marije is gestopt met filmen. Wanneer ik voorzichtig mijn telefoon pak en snapchat open zie ik dat ze alles in dr verhaal heeft gezet. Ik maak een screen van de foto en daarna kijken we de film verder. Om half twee is de film afgelopen. Ik probeer Jeroen wakker te maken.

POV Jeroen

Ik hoor iemand mijn naam fluisteren. Diegene schud me zachtjes heen en weer. Als ik slaperig mijn ogen open kijk ik recht in de ogen van Gerenzo. Ik kijk even goed en zie dat ik op zijn schouder lig. Snel ga ik rechtop zitten. "Het geeft niks" zegt Gerenzo. "Hoe laat is het" vraag ik terwijl ik gaap. "Half 2" zegt Gerenzo en hij staat op. "Slaapkop!" Hoor ik Marije vanuit de keuken roepen. Lachend sta ik op en loop ik achter Gerenzo aan naar de keuken. Ik zie dat Marije drie broodjes heeft gemaakt en ze geeft ons allebei 1. "Thanks" zeg ik en ik eet het broodje op. "Trouwens Jeroen" zegt Marije "je hebt nu wel veel chips en zo, maar wat eten we vanavond?" Ik trek de koelkast open en zie alleen maar drinken en wat andere dingen, niks voor het avond eten. "Uhm... vergeten?" Zeg ik lachend. We trekken onze jassen en schoenen aan. Wanneer ik de deur open wil trekken begint Marije kei hard te lachen. Ik draai me om "wat is er?" Ze begint nog harder te lachen. "Uhm Jeroen ik zou eerst ff je haar goed doen" zegt Gerenzo nu ook hard lachend. Ik kijk in de spiegel. Mijn haar zit helemaal door de war. Snel ren ik naar boven naar de badkamer. 5 minuten later kom ik weer naar beneden en gaan we naar de supermarkt. We halen pizzaburgers en voor het ontbijt wat broodjes. Wanneer we naar buiten lopen,
rennen er twee meisjes naar ons toe en ze omhelzen ons. "Mogen we met jullie op de foto?" Vraagt het ene meisje. "Ja, en mogen we jullie handtekening?" Wanneer de meisje alles hebben lopen ze met een lach op hun gezicht weg. Wij lopen ook vrolijk naar huis. Met zijn drieën maken we het avond eten. Of nou Marije zet de oven aan. En Gerenzo en ik doen de pizza burgers erin. Niet zo heel moeilijk dus. Als alles klaar is eten we het aan tafel op. Daarna ruimen we alles op. We kijken 9 aflevering van 'modern family' en dan vallen we om van de slaap. Binnen 5 minuten is het stil en liggen we allemaal te slapen.

{Luv u♡}

Don't let me go ~Geroenzo~Where stories live. Discover now