5

395 13 5
                                    

"Daar kunnen wel wel slapen denk ik". Als Gerenzo en ik een tijdje in de tent liggen sta ik op. Ik ga even plassen zeg ik en ik loop naar buiten. Als ik klaar bent komt er ineens een man uit de bosjes. Hij pakt me beet en duwt me tegen een boom aan. "GERENZ.....!" Roep ik maar de man duwt zijn hand tegen mijn mond.

POV Gerenzo

Ik hoor Marije roepen. Ik vlieg over eind en ren de tent uit. Ik loop de kant op waar het geluid vandaan kwam. Ik zie een man. Als ik beter kijk zie ik Marije achter hem tegen de boom aan. "WAT DOE JIJ?!" Roep ik hard tegen de man. Ik duw hem weg. De man kijkt verschrikt op en rent weg. Ik zie Marije op de grond tegen de boom aan zitten. Ze huilt. Ik ga naast haar zitten en troost haar. 5 minuten later staan we op en lopen we terug. Om de beurt blijven we wakker en dat de hele nacht door.

POV Jeroen

Na het eten loop ik met de man naar zijn auto. We stappen in en rijden weg. Ik ben zo moe dat ik eigenlijk binnen 5 minuten in slaap val. Ik word wakker door een harde klap en doordat ik naar voren vlieg. Gelukkig stopt de riem en vlieg ik niet door de voorruit. Verschrikt kijk ik opzij. "Niks aan de hand. Alleen een botsing. Gaat het goed met je?" Ik zucht van opluchting "ja het gaat goed." De man (waarvan ik achter ben gekomen dat hij John heet) stapt uit en praat met de vrouw in de andere auto. Na een tijdje komt hij terug. "Ga maar slapen joh. Dit gaat nog wel even duren." Ik draai me om en doe mijn ogen dicht.

POV Marije

'S ochtends gaan we vroeg weg. We hebben geen idee waar we heen moeten. We gaan even naar de AH voor een klein ontbijt. Als we wat dingetjes hebben gaan we ergens zitten. "Gerenzo?" Vraag ik. "Ja?" Zegt hij met een stuk croissant in zijn mond. "Je vind Jeroen leuk he?" Zeg ik heel onschuldig. Ik zie hem rood worden en zich verslikken. Wanneer hij gestopt is met hoesten kijkt hij me aan. "Ja ik..uhh...ik denk het wel" "Hoe lang weet je het al?" Vraag ik nieuwsgierig. "Een maand denk ik." Zegt hij. "Zo lang al?!" Roep ik. "Uhh ja zo ongeveer ja" zegt hij een beetje verlegen. "Maar... heb je het al uitgemaakt met Mirthe?" Vraag ik dan. "Ja, twee weken geleden" zegt hij. "Wow" zeg ik
Na een lang gesprek gaan we weer verder. Geen idee waar we heen moeten maarja.

POV Jeroen

Wanneer ik na een lange nacht 's ochtends weer wakker ligt zie ik dat ik in een huis ben. Die van John waarschijnlijk. Ik sta op en hoor iemand in de keuken. "Goedemorgen" zeg ik. "Goedemorgen" zegt John vrolijk. Na het ontbijt kleed ik me aan. Ik heb met John afgesproken dat ik vandaag weer weg zou gaan. Ik wilde het zelf. Ik wil weer naar huis. "Ik moet over 10 minuten weg" zegt John. Wacht ik heb een idee! "Heb je misschien een oplader zodat ik mijn telefoon even kan opladen?" Vraag ik. John kijkt even naar mijn telefoon loopt dan weg en komt terug met een oplader. "Hier" zegt hij. 10 minuten later moet ik echt gaan. Mijn telefoon heeft 5% maar ik haal het vast wel. Als ik weer in een park ben kijk ik door wie ik voor het laatst gebeld heb. 'Marije'. Ik druk op bellen. Please neem op.

POV Marije

Ik word gebeld. Ik haal mijn telefoon uit mijn zak en kijk wie het is. "JEROEN!"

{Hëy. Weer een nieuw deeltje! Ik ben trouwens al uit😏. En morgen ook 12:40 uit🙌. En dan eindelijk weekend. Wat gaan jullie doen dit weekend?😊
Xx💜}

Don't let me go ~Geroenzo~Место, где живут истории. Откройте их для себя