• 5 • Cesta • 5 •

28 3 2
                                    

Stál tam v celé své kráse. Vlasy měl učesané nahoru a asi trochu nagelované. Kvádro měl bíle, a košili černou, vypadal tak dokonale. Zkrátka wow. Stála jsem jak zaražená. 

  "Justin? Víš o tom, že bys měl zavřít tu pusu, nebo ti tam vlétne moucha?"Jakmile jsem to dořekla jsem se zasmála

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  "Justin? Víš o tom, že bys měl zavřít tu pusu, nebo ti tam vlétne moucha?"Jakmile jsem to dořekla jsem se zasmála. Za chvíli přišla odezva "Promiň, já jen že vypadáš naprosto dokonale" "Nech toho nebo se začnu červenat!!" I tak jsem se začala červenat, zamkla jsem dveře. Mezitím došel ke mě, chytil mě za ruku a řekl "Tak jdeme?" Jen jsem se pousmála a on zase vše pochopil. Nikdy jsem ten pocit neznala. Zdá se mi, že jsem ho poznávala, ten pocit. To když vás někdo má rád, nebo něco nového a krásného začíná. Otevřel mi dveře od auta a řekl "Tak nastupte si princezno". Usmála jsem se a nasedla do jeho lamborghini, ve kterém to bylo dokonalé. 

Zavřel dveře, a poté šel ke svým otevřel je a nastoupil, a samozřejmě je zavřel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zavřel dveře, a poté šel ke svým otevřel je a nastoupil, a samozřejmě je zavřel. Nastartoval auto, a poté se zeptal "Tak co chceš pustit?" Chvíli jsem se zamyslela, a poté řekla "Pusť tam nějaké rádio, kde jsou písničky typu, no ty vlastně víš co poslouchám". "Jak si přejete princezno!" Zapnul rádio a zrovna v ten moment dávali novou písničku a to "Hair" od Little Mix s Paul Sean. 

Přejela mi husina po těle a vykřikla jsem "OMG! Tohle je moje oblíbená písnička". "Mám to dát nahlas?" "Ano, prosím". Jakmile jsem to řekla tak jsem mu vlepila pusu na tvář. "Tak jedeme?" "Ano!!!" Celou dobu jsem si broukala a tančila, potom přišla má oblíbená část, a to jsem se už neudržela a zkrátka jsem musela začít zpívat...

Okay, gonna bleach him out, peroxide on him
Hair on the floor like my memory of him
Now I feel brand new, this chick is over you
We're going out ain't got no worries
Drama now, now it just seems so funny
Put my hands up in the air, I'm like yeah  

Justin se přidal a začal zpívat se mnou.. 

Gotta get him outta my hair
Gotta get him outta my hair
Gotta get him outta my hair
Gotta get him outta my hair

Cause he was just a dick and I knew it
Got me going mad sitting in this chair
Like I don't care
Gotta get him outta my hair
I tried everything but it's useless
He pushed me so far now I'm on the edge
Make him disappear
Go get him out my hair  

Na konci písničky jsme se oba začali smát. "Na živo nezpíváš zas tak hrozně!" Zasrandovala jsem.. "Heeeej!" řekl, a chvíli hrál uraženého, nešlo mu to. "Justine, ty víš že jsem to tak nemyslela". Bylo mi to líto, myslela jsem si že to vzal špatně. "Jak ti to mám vynahradit?" Chvíli hrál uraženého, a pak řekl "Chci pusu". Začala jsem se smát a řekla "Tak teď máš asi smůlu, teď řídíš, tak potom". Po chvilce jsem se jako by zarazila a řekla "Hele Justine? Z kama ty vlastně znáš Little Mix?" "Noo, nechci nic říkat, ale dělali promo pro #WhatDoYouMean? a potom vystupovali na stejné akci jako já, a jinak jsou strašně milé a jedny z mála, které si na nic nehrají". "A joo takhle". Řekla jsem jako bych to nevěděla. Během cesty hrálo tolik úžasných písniček, byla to sranda. Nikdy bych neřekla, že pojedu na randem zrovna s Justinem Bieberem. Omg, tohle nemůže ani snad být pravdou. Čekám až se proberu a zjistím že se mi to jen zdá ačkoliv si přeji aby tomu tak nebylo....

Doufám, že se vám tento díl líbil! A dejte mi vědět jestli mám pokračovat, a nebo ne 😇

I love you to the moon and back 💖

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ON PURPOSE [CZ]Where stories live. Discover now