• 1 • Narozeniny • 1

58 5 1
                                    

Dneska mám narozeniny. Wohooo. Ne to byla jen ironie. Je mi 18 let. Takže si budu moct dělat co chci jooo! Ale jedno přání mám... Ughh nevím co řeším stejně se mi nesplní to co bych si nejvíce přála, ale na to jsem si už ve svém životě docela i zvykla. Mám několik snů, ale zatím se bohužel ani jeden nesplnil. Je asi tak 10 a.m. takže bych mohla vstát z té postele, a nebo můžu ještě ležet chillovat na mobilu a čekat na snídani až do postele. Tak asi budu čekat. Napíšu mojí mamce zprávu.

Asi tak za 15 minut začal někdo klepat na dveře, byla to mamka a lívance, které na de vše miluji

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Asi tak za 15 minut začal někdo klepat na dveře, byla to mamka a lívance, které na de vše miluji. Řekla „Je tam někdo? ” „Neeee”. A hned poté jsme se začali obě naraz smát. Šla k mé posteli a řekla „Ale víš, že ty lívance musíš sníst dole?” „Ale mami, mám narozeniny”. „Vážně?” „Ano”. „To jsem nevěděla”. Snažila se to říct vážně, ale stejně se pak začala smát, nevyšlo jí to. Nasnídala jsem se a pak jsem šla řešit co si vůbec dneska obleču, když je ta oslava. Otevřela jsem svůj šatník a přemýšlela. Nic mě nenapadlo, a to tam na mě koukalo asi tak milión věcí. Už vím! Vezmu si svou černou sukni a své červené triko. Není to taková ta červená. Je to ta červená, která můžete potkat na těch dokonalých odstínech matných rtěnek. Vzala jsem si věci a šla se osprchovat do koupelny. Samozřejmě jsem si počas sprchování musela zpívat. Minule jsem si zpívala písně od Ariana Grande, kterou na de vše miluji, ale tentokrát jsem si zpívala píseň od Justin Bieber 'Cold Water' , protože ta píseň je tak dokonalá..a on taky.... Po sprše jsem si vyfénovala a rozčesala vlasy, oblékla se a vyrazila dolů. Celé dopoledne uteklo docela dost rychle, než jsem se nadála bylo 3:00 PM a hosti začínali přicházet. Má přijít několik mojích kamarádů a rodiných známých. Bude to super, snad. Čas plyne docela rychle, když je tu tolik lidí, které miluji. Výzdoba se mamce doopravdy povedla, no ještě aby ne, když má práci aranžérky a je dost známá. Za chvilku došel táta, tvářil se tím pohledem 'mám pro tebe překvapení; nechci ti ukázat to překvapení' ale i tak řekl, že za chvíli dostanu dárek od něho a mamky. Začala jsem se bát co to tak může být. Nic mě nenapadalo. Okay, musím si počkat. Menší zahradní pódium, které před chvílí obklopovali muzikanti bylo najednou prázdné. Něco se děje. Došli ke mne rodiče a zavázali mi oči. Byla jsem tak pět minut, a poté se rozezněl zvuk akustické kytary. Už jen těch pár tónu mi něco říkalo. Po předehře někdo začal zpívat

Everybody gets high sometimes, you know
What else can we do when we're feeling low?
So take a deep breath and let it go
You shouldn't be drowning on your own

And if you feel you're sinking, I will jump right over
Into cold, cold water for you
And although time may take us into different places
I will still be patient with you
And I want you to know

I won't let go
I'll be your lifeline tonight
I won't let go
I'll be your lifeline tonight

Naskočila mi husina, hned jsem věděla, že to je on. Justin Bieber. Strhla jsem si šátek  nebo co to bylo z očí, obejmula rodiče a pak si jich nějakou dobu vůbec nevšímala. Pochopitelně, protože tam byl on.
Ach jo... Mě se tak strašně moc líbí, ale přeci je to Justin Bieber, proč bych ho zajímala. Přišel sem aby odvedl svou práci a pak zase odletěl. Ale i tak jsem šťastná. Zazpíval Cold Water. Bože ten jeho hlas je tak dokonalý.. Poté profláklou píseň Happy Birthday a na konec řekl „ Happy Birthday to you " a já myslela, že to se mnou sekne o zem. Pociťovala jsem několik pocitů v té dané chvíly. Bylo to ajbsskhajahalaajaa. Snad chápete. A ten jeho úsměv...aaaa.... Ne.. Přestaň.... Tak se směj pořád..
Taťka ví že se mi líbí. Víc než by měl... Takže na mě furt hází pohledy typu ať si dávám bacha, i když za mnou vůbec Justin ještě nedošel, a na víc oni ho sem pozvali. Po nějaké chvíli přišel Justin ke mne. Musela jsem se mu dívat do jeho dokonalý očí. Ten jeho úsměv je tak krásný. Řekl mi „ Ahoj princezno ". A usmál se tím svým krásným úsměvem. Začala jsem se usmívat a červenat a poté řekla „ Ahoj ". „ Dneska máš narozeniny, že? " „ Ano ". Řekla jsem trochu smutně. „ Tak proč jsi smutná? " „ Nejsem". „ Jsi smutná, poznám to. Tak mi řekni proč." „ No, dobrá... Je to protoże se mi někdo líbí a mám ho ráda, ale ten kluk mě asi ne”.  „ Určitě se mu líbíš a má tě rád! Komu by se nelíbila tak nádherná holka?? A kdo by ji neměl rád??” „Hodně lidí” „Pšššt, princezno to byla rečnická otázka”. Mrknul na mě, začala jsem se strašně moc usmívat. Chytil mě za ruku. V ten moment mé srdce bylo jako o závod. A potom se mě zeptal..
„Můžu ti dát pusu? " Ty vole....on se mě vážně zeptal Justin Bieber na tohle... Neeee... Okay, dýchej... Nádech, výdech.. Klidni se.. Po 1 minutě, kdy jsem se ukliďnovala jsem odpověděla „Ano, můžeš". Už mi ji chtěl dát, ale zarazila jsem ho a řekla jsem „Ale pojď raději jinam, je tu můj táta”. Odvedla jsem ho na chodbu. Zastavily jsme se a najednou jsme se usmáli. Stáli jsme tam a koukali se z očí do očí, a pak to přišlo. Ach ty jeho oči.. Začal se ke mne přibližovat.. A pak mě políbil. Políbit ho nebylo jako dát pusu nějakèmu klukovi bylo to zvláštní. Nikdy jsem se tak necítila. Z polibku se najednou stalo líbání, bylo to dokonalý, bylo to tak dívný.. Je vystrašený a já jsem nervózní, ale hádám, že jsme to udělali naschvál. Někdo šel, rychle jsme se od sebe odtrhly. Naštěstí to byl jen náš rodiný známý a nic neviděl. „Mám lepší nápad, nechceš jít se mnou do mého pokoje? Přeci jen tu je 1000 lidí a nemůžeme si povídat”. Jo jasně, povídat, jsem průhledná jak dřevěné dveře Victoria.„Dobře”. Chytla jsem ho za ruku a šla s ním do pokoje......

To be contiuned

Doufám, že se vám první díl líbil,
Chcete další? Ano? Dejte mi vědět do komentářů!

ON PURPOSE [CZ]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora