• 4 • Rande?• 4 •

37 2 0
                                    


"Milá Victorie, tyhle růže jsou pro tebe. Jsou tak krásné jako ty, když jsem je viděl tak jsem si nemohl pomoct, připomněli mi tebe. Doufám, že se ti líbí, pokud chceš můžeš mi napsat na moje číslo +1-613-555-0137, kdykoliv jen budeš chtít.

 - S láskou tvůj Justin Bieber".


O můj bože.. děláš si srandu? To nemůže být možný. Justin Bieber mi poslal růže. Dobře Vici tohle je určitě jen pokračování snu, máš velice bujnou fantazii. Dojedla jsem zbytek palačinek, , popadla papírek s číslem, a poté odešla do svého milovaného pokoje. Když už jsem vylezla ty příšerné schody tak jsem sebou šlehla hezky na postel. Chvíli jsem jen tak blbě čuměla do stropu a přemýšlela znovu nad tím jestli to je sen, a nebo není. Srdce mi celou dobu neskutečně moc bylo. "Dobře Vici, napíšeš mu zprávu" řekla jsem si sama pro sebe, po chvíli jsem se nevěřícně plácla přes obličej, a v duchu si říkala, proč jsem to sakra řekla na hlas? Ještě že tu jsem sama..... Popadla jsem mobil, odemkla ho. Nádech, výdech Victoria Rowe...  To dokážeš.. Šla si napsat číslo a uložit si ho. Uložila jsem si ho jako "Justin♡". Dobře teď mu jenom napsat. Ale co mám napsat? Omg.. Dobře, asi mu napíšu něco jednoduchého, dobře tak napíšu tohle, ku podivu mu odepsal..

 Dobře, asi mu napíšu něco jednoduchého, dobře tak napíšu tohle, ku podivu mu odepsal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po čas, kdy mi tohle napsal jsem se červenala jako nikdy předtím.... Ještě že jsem byla sama doma. S tou poslední odpovědí jsem si nebyla jistá, ale i tak jsem to odepsala. Chci ho slyšet, jeho dokonalý hlas. Pomalu, ale jistě jsem začínala hysterčit ohledně toho že mi bude volat. Dobře, klid. Položila jsem mobil na postel, sedla si a mlčky čekala. Bušelo mi srdce jako o závod, bylo to šílené, ale zároveň jsem pociťovala létání motýlů v mém bříšku. Za minutku začal hrát telefon, chvíli jsem na něj jen tak koukala a pak ho uchopila a zvedla to. Z druhé strany se ozval Justin a řekl "Ahoj Princezno" Když to řekl, myslela jsem si že vyletím radostí do vzduchu jako nějaký jaderný reaktor po poruše.

Justin a jeho pohled:

Chvíli poté co mi odepsala, že můžu jsem chvíli váhal. Ano, řeknete Justin Bieber on a váhat? Ten musí mít sebevědomí až moc vysoko, ale plete se. Jsem taky člověk jako ostatní a mám city, nesmíte zapomínat na to že jsem člověk. Život není lehký, nejsem z oceli. Nezapomínej, že jsem člověk, nezapomínej, že jsem opravdový. Chováte se jako byste mě znali, ale nikdy nebudete. Tak to je a jinak to nejspíš nebude co se týče haters, apod. Každý má svou slabinu, mou slabinou je má rodina, přátelé, mojí fanoušci a někdy i holky.. Tím nemyslím, že bych byl děvkař, to doopravdy ne! Já jen, že Victoria je jiná než ostatní. Možná potřebuji někoho kdo není slavný jako ty ostatní. Za minutku jsem popadl mobil a začal vyzvánět. Snad to vezme. Musí, odepsala, že může. Okay Bieber jdeme na to! Už to vzala.. Řekl jsem jí "Ahoj Princezno", protože ona jí je a zaslouží si tak říkat. "Ahoj princi" Někdo by řekl, že to je trapné co řekla, ale mě to neskutečně zahřálo u srdce. Její hlas je strašně roztomilý, tedy ona je roztomilá. Dobře zkusím se jí na to zeptat. "Nechtěla bys dneska někam jít?" Jo řekl jsem to! Chvilku bylo ticho, ale potom řekla "To mě zveš jako na rande?" a začala se smát tím svým dokonalým smíchem. "Ber to jak chceš" "Takže rande? To beru!" "Dobře vyzvednu tě 5:00 PM, dobře?" "Ano, budu se těšit!" "To já také, pa princezno" "Pa". Dobře takže musím se obléct, jo to zvládnu. Hlavně se neztrapnit a být sám sebou!

ON PURPOSE [CZ]Where stories live. Discover now