Κεφάλαιο 52

241 24 6
                                    

Αχιλλέας pov
Είμαι χαρούμενος που η μικρή μου βρήκε τους γονείς της αλλά τώρα τελευταία τη βλέπω να ζορίζεται πολύ και δεν μου λέει τι την ενοχλεί. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Κάθε φορά που πάω να της κάνω έρωτα εκείνη μου λέει πως δεν μπορεί γτ έχει δουλειές. Τι δουλειές μπορεί να έχει και δεν μου λέει? Μήπως βρήκε άλλον? Αλλά τόση κοροϊδία πια? Θα την ρωτήσω και αν καταλάβω ότι μου λέει ψέματα εγώ έφυγα. Προχωράω μέχρι την κουζίνα για να φτιάξω καφέ και την βλέπω να βάζει και εκείνη. Πηγαίνω από πίσω της και την φιλάω. Την βλέπω που ανατριχιάζει και συνεχίζω. Μετά από λίγο μου λέει με τρεμάμενη φωνή

Σ"στ.. σταμάτα μ.. μωρό μου θ.. θέλω να π.. πάω πάνω ν.. να ξαπλώσω γτ δεν νι.. νιώθω πολύ κ.. καλά"
Α"τι έχεις αγάπη μου? Γτ τον τελευταίο καιρό με αποφεύγεις?" Ρώτησα με λίγο θυμό στην φωνή μου.
Σ"δεν ξέρω τι μου συμβαίνει Αχιλλέα αλλά πραγματικά δεν νιώθω καλά" λέει και τρέχει στην τουαλέτα. Πηγαίνω και εγώ από πίσω της και της πιάνω τα μαλλιά για να μην ξεράσει και αυτά. Μόλις τελειώνει της δίνω μία χαρτοπετσέτα για να σκουπιστεί και αρχίζει να κλαίει. Την περνώ στην αγκαλιά μου και πηγαίνουμε στο δωμάτιό μας και προσπαθώ να την καθησυχάσω.

Α"μωρό μου είσαι καλύτερα τώρα?"
Σ"δεν ξέρω απλά δεν νιώθω καλά. Νιώθω το στομάχι μου να ανακατεύεται, έχω πονοκεφάλους, εμετούς, ζαλάδες.. και νιώθω επίσης και αρκετά εξαντλημένη. Θες να κοιμηθούμε μαζί?"
Α"ναι, αλλά θέλω να μου κάνεις μία χάρη μπορείς?"
Σ"ναι εμ θα προσπαθήσω"
Α"λοιπόν θα σου φέρω κάτι οπότε δεν θέλω να κοιμηθείς ακόμα εντάξει?"
Σ"εντάξει θα προσπαθήσω" είπε και βγήκα έξω. Πήγα προς την κατεύθυνση που οδηγεί στο φαρμακείο και μπήκα μέσα.

Α"εμ γεια σας. Θα μπορούσατε να μου δώσετε δύο τεστ εγκυμοσύνης?"
Φαρμ(ακοποιός)"για εσάς είναι?"
Α"γτ? Σας φαινομαι για κοπέλα?"
Φαρμ"όχι άρα είναι για την γυναίκα σας?"
Α"ναι. Κάντε όμως λίγο γρήγορα"
Φαρμ"μάλιστα" είπε και μου έδωσε τα τεστ. Πλήρωσα και πήγα προς το σπίτι των γονιών της. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο δωμάτιο κατευθείαν. Την είδα που ήταν πάνω στο κρεβάτι και προσπαθούσε να μείνει ξύπνια. Μόλις με είδε με αγκάλιασε. Τι γλυκιά που είναι θεέ μου. Σε ευχαριστώ που την έστειλες σε εμένα. Την κοίταξα και μου χαμογέλασε.

Σ"που είναι αυτό που μου έφερες?"
Α"ορίστε να τα. Πάρτα και κάντα" της είπα και της έδωσα τα τεστ. Με κοίταξε με ένα βλέμμα απορίας και μετά έτρεξε μέσα στην τουαλέτα για να κάνει εμετό. Πήγα και εγώ μέσα και της έπιασα για άλλη μία φορά σήμερα τα μαλλιά. Της έδωσα τα τεστ και μετά βγήκα έξω περιμένοντας την απάντηση του πρώτου τεστ. Το έκανε το πρώτο και περιμέναμε 5' για να δούμε την απάντηση. Μόλις τελείωσε ο χρόνος πήρε τις οδηγίες και διάβασε.

Σ"μία γραμμή = αρνητικό. Δύο γραμμές = θετικό". Μακάρι να είναι θετικό. Το κοιτάμε και βλέπουμε πως είναι με δύο γραμμές άρα είναι θετικό. Αυτά είναι υπέροχα νέα. Ένα χαμόγελο ευτυχίας εμφανίστηκε και στους δύο μας με το πρώτο αποτέλεσμα. Πήγε να κάνει και το δεύτερο για να σιγουρευτούμε. Βγήκε ύστερα από 2' από την τουαλέτα και εμείς καθήσαμε να περιμένουμε για αλλά 5'. Μπαίνει μέσα και πέρνει και το δεύτερο τεστ στα χέρια της και βλέπει πως και αυτό βγαίνει θετικό. Ένα δεύτερο βλέμμα χαράς βγαίνει και από τους δύο και αγκαλιαζόμαστε σφικτά μεταξύ μας. Βγαίνουμε από το δωμάτιο και πάμε στους γονείς της και λέει η ίδια τα καλά νέα.

Σ"μαμά, μπαμπά θέλω να σας ανακοινώσω κάτι"
Φ"πες ψυχή μου"
Ν"ναι αγάπη μου πες μας"
Σ"εγώ με τον Αχιλλέα θα γίνουμε γονείς" είπε με χαρά ακουμπώντας ασυναίσθητα την κοιλιά της. Οι γονείς της χάρηκαν που θα αποκτήσουν ένα εγγόνι.

Ν"μωρό μου βρήκα πως θα το γιορτάσουμε αυτό"
Σ"πως μπαμπά?"
Ν"θα κάνουμε ένα πάρτι και όποιος θέλει μπορεί να έρθει"
Σ"πολύ καλή ιδέα μπαμπάκα μου" είπε και τον αγκάλιασε. Μετά ήρθε προς το μέρος μου και μου χαμογέλασε κάνοντάς με να τον συμπαθήσω περισσότερο και με έκανε μία αντρική αγκαλιά.

Ν"δηλαδή τώρα και εσύ θα γίνεις γιος μου?" Είπε με την χαρά να τον περιτριγυρίζει.
Α"ναι κύριε Ντέρεκ"
Ν"σε παρακαλώ λέγε με Ντέρεκ και την γυναίκα μου Φαίη. Μην χρησιμοποιείς πληθυντικούς μίας και τώρα θα γίνουμε οικογένεια"
Α"εντάξει" είπα και χαμογέλασε περισσότερο.

~...~
Γεια σας αγάπες μου. Ελπίζω να σας άρεσε το κεφαλαιάκι. Συγνώμη που άργησα να ανεβάσω απλά δεν είχα ίντερνετ εκεί που είχα πάει. Τι μαθαίνουμε λοιπόν? Η Σοφία μας είναι έγκυος στον Αχιλλέα μας. Άρα θα κάνουνε παιδάκι μαζί. Δυστυχώς η ιστορία θα έχει αλλά 3 κεφάλαια και έναν επίλογο. Μπορεί να ξεκινήσω όμως και μία καινούργια ιστορία. Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena 💘😇😍💖😘

Το Μυστικο Της Σοφιας #BBC17Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα