Κεφάλαιο 35

267 25 3
                                    

Αχιλλέας pov
Αυτό το βράδυ με εξαίρεση τον τσακωμό που είχαμε με τον Άλεξ ήταν υπέροχο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο κρεβάτι του κοριτσιού μου με κλειστά τα μάτια και ακόμα ονειρεύομαι την χθεσινή βραδιά που ζήσαμε. Ήταν η πρώτη για εκείνη και η πρώτη φορά για μένα που νιώθω τόσο όμορφα. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το συναίσθημα. Γυρνάω και προσπαθώ να την πιάσω αλλά δεν είναι εκεί. Που μπορεί να πήγε? Δίπλα στο κρεβάτι έχει ένα σημείωμα το οποίο γράφει:
-Συγνώμη που έφυγα τόσο νωρίς. Έχω πάει στο δάσος. Ξέρεις γτ. Αν καθόμουν λίγο ακόμα σπίτι μπορεί να έπινα το αίμα της Βιολέτας και αυτό δεν θα το ήθελα. Σε λατρεύω και μόλις το δεις ή κρύψτο ή πέτα το. Επίσης χθες ήταν τόσο υπέροχα. Θα σε δω αργότερα. Λογικά το μεσημέρι. Φιλιά.-
Το διάβασα και άρχισα να έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Δεν ξέρω γτ. Ποτέ δεν είχα τέτοια συναισθήματα. Τεσπα δεν θέλω να βάζω κακό με το μυαλό μου, όχι τώρα που άρχισα πάλι να νιώθω κάτι όμορφο. Όλα είναι υπέροχα μεταξύ μας. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και πάω στο μπάνιο κρατώντας στο χέρι μου το χαρτί της Σοφίας. Πλένω καλά τη μούρη μου και πηγαίνω στην κουζίνα και τρώω πρωινό. Αλλά πριν έκρυψα καλά το χαρτί. (Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό το χαρτί). Καθώς προχωρούσα προς το σαλόνι άκουσα κάτι ήχους. Σκέφτηκα 'μα καλά τι γίνεται τώρα?' και έτσι όπως έφτασα είδα τον αδερφό μου να σαλιαρίζει με την Βιολέτα.

Α"βρε βρε τα πιτσουνάκια"
Β"Αχιλλέα πως και από εδώ? Εσύ δεν κοιμόσουν?"
Α"ναι κοιμόμουν πριν από λίγο αλλά τώρα ξύπνησα"
Β"ωραία, όχι απλά περιμέναμε και τη Σοφία για να πάμε στα μαγαζιά"
Α"και περιμένετε να έρθουμε και εμείς μαζί?" Είπα δείχνοντας εμένα και τον Άλεξ.
Β"ναι γτ όχι?"
Α"πω καλά εντάξει". Αν μπει στο μυαλό των γυναικών κάτι δεν βγαίνει με τπτ. Αλλά που στο καλό έχει εξαφανιστεί τόση ώρα η Σοφία?

Α"πάω να πάρω ένα τηλέφωνο και έρχομαι"
Άλ&Β"οκ. Θα σε περιμένουμε εδώ". Αν και είμαι σίγουρος ότι ο Άλεξ μπορεί να με ακούει πήγα στην κουζίνα και την πήρα τηλέφωνο. Δεν το σήκωνε και έτσι την ξαναπήρα αλλά ούτε και την δεύτερη φορά απάντησε. Τι συμβαίνει γτ το έχει κλειστό? Αυτό το συναίσθημα που είχα το πρωί φούντωνε. Αν έχει πάθει κάτι δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τα νεύρα μου είναι χάλια. Μέσα στον πανικό μου άκουσα το τηλέφωνο μου. Το πήρα και ήταν το κινητό της.

~...~
Μέχρι το επόμενο.
Kisses Elena 💘💙

Το Μυστικο Της Σοφιας #BBC17Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon