Κεφάλαιο 50

236 26 3
                                    

Σοφίας pov
Σε λίγη ώρα θα πρέπει να είμαι έτοιμη για να συναντήσω τους γονείς μου. Ευτυχώς η βασίλισσα μου έδειξε που είναι τα ρούχα και το μακιγιάζ. Πάω να ετοιμαστώ. Βάζω το φόρεμα που μου έδειξε η Βίκυ. Είναι ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο είναι εξώπλατο. Υπέροχο κατά τη γνώμη μου. Έβαλα επίσης και τις κόκκινες σε σχήμα στιλέτο γόβες μου. Βάζω μάσκαρα, eyeliner, μολύβι και κραγιόν κόκκινο και είμαι έτοιμη από θέμα εμφάνισης. Μετά από λίγο στο δωμάτιο έρχεται και ο Αχιλλέας και τα κορίτσια φεύγουν.

Α"αγάπη μου είσαι έτοιμη?"
Σ"σχεδόν ψυχή μου θα φτιάξω και τα μαλλιά μου και τελείωσα. Θα πάμε μαζί έτσι? Εμείς οι τρεις"
Α"ναι καρδιά μου. Δεν σε αφήνω μόνη σε αυτό"
Σ"σε ευχαριστώ" είπα και πήδηξα στην αγκαλιά του, αλλά αυτός ούτε που κουνήθηκε. Χαχα τι φάση.
Α"τπτ άγγελέ μου. Φτιάξε τα μαλλιά σου και σε περιμένουμε έξω"
Σ"εντάξει" είπα και έκλεισε την πόρτα. Έφτιαξα τα μαλλιά μου γαλλική και βγήκα έξω. Τα παιδιά με κοίταζαν με θαυμασμό. Χαίρομαι για αυτό. Αλλά τώρα θα συναντήσω για πρώτη φορά τους γονείς μου και δεν ξέρω πως με αντιμετωπίσουν. Έτσι με πήρε αγκαλιά πάλι ο γλυκός μου για να με ενθαρρύνει. Βγήκαμε έξω εγώ, ο Αχιλλέας και η Βίκυ και πήγαμε στο σπίτι των γονιών μου. Χτύπησα την πόρτα και εκείνη άνοιξε μόνη της. Περάσαμε μέσα και είδα μπάτλερ ανθρώπους να σερβίρουν δύο βρικόλακες. Αυτοί λογικά θα είναι οι γονείς μου. Αλλά γτ ανθρώπους? Μάλλον θα τους έχουν εξαναγκάσει. Δεν ξέρω. Φτάνω μπροστά τους και εκείνοι σηκώνονται όρθιοι. Έρχονται μπροστά μου και με επεξεργάζονται. Από αυτή την αμήχανη στιγμή μας βγάζω εγώ γτ επεξεργάζονται και την αδερφή μου και το αγόρι μου.

Σ"εμ γεια σας εγώ ονομάζομαι Σοφία εσάς πως σας λένε?" Και οι δύο γουρλώνουν τα μάτια τους και με αγκαλιάζουν στα ξαφνικά.
Ν"γεια σου αγάπη μου εγώ είμαι ο Ντέρεκ ο μπαμπάς σου" είπε και χάρηκα που τον γνώρισα. Άρα αυτός είναι ο βασιλιάς.
Φ"εγώ είμαι η Φαίη η μαμά σου" είπε και χάρηκα ακόμα πιο πολύ γτ αυτό σημαίνει ότι με αποδέχτηκαν ως κόρη τους. Αλλά γτ με άφησαν?
Σ"χαίρομαι που σας βλέπω από κοντά μαμά και μπαμπά" είπα αυθόρμητα πράγμα που τους έκανε χαρούμενους. Δεν νομίζω να περίμεναν να τους πω από τόσο νωρίς έτσι.
Ν&Φ"καλωσόρισες"
Σ"ευχαριστώ. Από η Βίκυ η αδερφή μου και από εδώ ο Αχιλλέας το αγόρι μου" είπα και ο μπαμπάς μου ξύνησε την μούρη του. Δεν νομίζω πως θέλει να έχω αγόρι αλλά δεν πειράζει.
Ν"εγώ την Βίκυ την γνωρίζω. Άλλωστε είναι παιδί μου και αυτή"
Φ"χαίρομαι που σας γνωρίζω παιδιά. Περάστε, καθίστε" είπε η μαμά μου. Αργότερα θα τους ρωτήσω γτ με άφησαν.
Σ&Α&Β"ευχαριστούμε" είπαμε και οι τρεις ταυτόχρονα. Καθήσαμε και οι γονείς μου είπαν σε έναν μπάτλερ να μας προσφέρει ότι θέλαμε.

Σ"εγώ θέλω ένα μαρτίνι με πάγο"
Α"εγώ θέλω μία βότκα λεμόνι με πάγο"
Β"και εγώ θέλω μία βότκα πορτοκάλι με πάγο"
?"έρχονται αμέσως" είπε και έφυγε.
Σ"πως τον λένε τον μπάτλερ?"
Φ"Άγγελο"
Σ"έχει πολύ ωραίο όνομα"
Ν"ναι αλλά μην του μιλάτε γτ είναι εδώ μόνο για υπηρεσία"
Σ"ναι αλλά ευγενικό θα ήταν να του μιλάμε άλλωστε δεν μας έχει κάνει κάτι μπαμπά"
Ν"δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να γίνει οπότε μην του απευθύνεις το λόγο εκτός και αν χρειάζεσαι αίμα ή κάτι άλλο για τις υπηρεσίες σου"
Σ"ουφ καλά"
Αγγ"ορίστε τα ποτά σας. Ότι άλλο χρειαστείτε μπορείτε να με φωνάξετε"
Σ"ευχαριστώ. Γτ δεν κάθεσαι και εσύ μαζί μας?"
Αγγ"εντολές του αφεντικού. Εγώ φεύγω τώρα"
Ν"δεν σου είπα να μην του μιλάς?" Με ρώτησε λίγο θυμωμένος.
Σ"ναι συγνώμη παρασύρθηκα. Δεν θα επαναληφθεί" είπα ήρεμα για να χαλαρώσει λίγο. Πέτυχε αλλά εκείνη την ώρα πετάγεται ο Αχιλλέας.

Α"να της μιλάτε πιο όμορφα. Εκείνη ήρθε να σας γνωρίσει και εσείς κύριε Ντέρεκ της φωνάζετε"
Σ"Αχιλλέα δεν πειράζει έχει δίκαιο. Κάτσε κάτω"
Α"όχι πειράζει γτ κανείς δεν θέλω να σου μιλάει άσχημα και ειδικά ένας βρικόλακας ο οποίος μάλλον ούτε καν έψαξε για να σε βρει ποτέ του" είπε και τα νεύρα του μπαμπά μου δεν ήταν καλά γτ άρχισε και εκείνος να φωνάζει.
Ν"δεν θα μου πεις εσύ νεαρέ μου τι έκανα και τι δεν έκανα. Γτ εγώ και η μητέρα της την ψάχναμε παντού και δεν ξέραμε πού βρισκόταν. Δεν ξέραμε καν ποιος την είχε πάρει για να την αναζητήσουμε πίσω και είχαμε στενοχωρηθεί πολύ νομίζοντας ότι την χάσαμε για πάντα" είπε αρκετά νευριασμένος κάνοντας και εμένα και τον Αχιλλέα να το κόψουμε εκεί. Μετά προσπάθησε η μητέρα μου να τον καθησυχάσει αλλά εκείνος έφυγε από το σπίτι γτ ήθελε να ηρεμήσει μόνος του. Έτσι αρχίσαμε μετά από όλο αυτό να αλλάξουμε θέμα. Μόλις τελείωσε η συζήτηση εμείς ετοιμαστήκαμε να φύγουμε αλλά η μαμά μου με κράτησε από το χέρι και μου είπε

Φ"μπορείς να μείνεις εδώ για το βράδυ για να γνωριστούμε καλύτερα? Θα έρθει και ο μπαμπάς σου μόλις ηρεμήσει και θα είμαστε σαν μία οικογένεια όλοι μαζί. Αν θέλουν μπορούν να μείνουν και ο φίλος σου εδώ, το ίδιο και η αδερφή σου"
Σ"ναι θα μείνουμε και συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε πριν"
Φ"δεν πειράζει δεν ξέρατε"
Σ"σε ευχαριστώ μαμά που με δεχτήκατε"
Φ"πως γίνεται κοριτσάκι μου να μην σε δεχτούμε? Από εδώ τα δωμάτιά σας" είπε και κατευθυνθήκαμε κατά εκεί.

~...~
Ελπίζω να σας άρεσε γτ δεν θα ανεβάσω για 2 μέρες γτ εκεί που θα πάω δεν θα έχει ίντερνετ.

Spoil ---> Ο γυρισμός του Ντέρεκ και η αλήθεια για το τι απέγινε η Σοφία όταν ήταν μικρή.
Μέχρι την επόμενη φορά.
Kisses Elena 😇💘😍

Το Μυστικο Της Σοφιας #BBC17Where stories live. Discover now