KAORI! SESTŘIČKO! A ADRIANE TY VYSVĚTLUJ

142 13 37
                                    

Naomi se probudí s bolestí hlavy vedle hrobaře v posteli.. ‚‚O co ku-" zastavila se Naomi a podívala se na hrobaře, který spal hned vedle ní. Poté si všimne (cigánských😂) karet a pexesa na posteli. Dívenka nepobírala... Přeci s nim nemohla.. Ale co ty karty a to faking pexeso?! ‚‚Dobré ráno, Naomi." usmali se dva červení magoři se snídani u dveří.. Naomi "slušně" pozdravil a a ihned se zeptala na noc.
Jediná spása... YUKÍSEK BYL TEĎ DŮLEŽITÝ... Naomi ji popadla za ramena a ptala se v bolestech.. „CO VŠECHNO SE VČERA DĚLO?! TY JEDINÁ TO VÍŠ! Navíc! Proč jsi nepila s nami?" Yuki se jí podívala vážným výrazem do očí.. „Takže.. Adrian tě sem zatáhl aby jste mohli spolu 👉👌..." napil se Grell čaje... Naomi ho ihned okřikla a nechala tu malou červenou zrůdičku vyprávět celou story.
„Takže večer jak víš tě sem odtáhnul, sunsaval oblečení, nějaké to líbání a když už jste byli na posteli, rozbili jsme s Grellem tu zeď." ukázala na zeď a pokračovala. „Nevěděli jsme co s vámi, tak jsme tady hráli.. Jak můžeš vidět.. I když.. Ona není tak velká sláva hrát s tvým opilým bratrem něco jako karty... V tom případě tenhle..." nyní ukáže na Grella. „Usnul a já tady byla na ostatní sama.. A to pexeso? Rozbordelila jsi ho ty."  Naomi začala understendovat. „Jo. Jasně, takže jste nás hlídali, aby se nic nestalo..." Najednou se Yuki zastavila. „ No..😅 Ono se tak malililililililililililililililinko něco stalo... Ale z toho fakt nic nebude.. Neboj." pousmala se a pohladila Naomi po vlasech. „Hmmm..." zatím to brala klidně.. „A proč jsi nepila?" dodala k jejímu "hmmmmm"... Jo, už by to mělo jít s pravdou ven. „No.. Zaprvé- Hlídání.. Ano.. Potřebujete hlídání...
A zadruhé- " zastavila se dívka a podala své faking skvělé švagrové krabici.. Jen pro informaci. Grell také nechápal o, co jde. To iz překvapení ^^ Naomi otevřela krabici, na které byla červena stužka, poté do krabice koukala nechápavím pohledem... V krabici bylo oblečení.
Však ne pro Naomi nebo někoho jiného ze sídla. Ono tam bylo oblečení pro malé děti... Potom nastalo Naomi blik a podala krabici HRDÉMU BUDOUCÍMU OTCI.
Grellovi se po chvíli jeho přemýšlení rozzářily oči, jako kdyby hleděl na umění PÁNA BOHA... A podle toho jeho veselení bylo vidět, že je asi rád 😅... No a teď to nějak vysvětlit Aloisovi.. To bude v háji.
(TOHLE MUSÍM MÍT XD)

   *PO TAKOVÉ HODINCE POZDĚJI*Ale, ale

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

   *PO TAKOVÉ HODINCE POZDĚJI*
Ale, ale.. Někdo klepe na dvířka sídla. Jako vždy dveře odnesl Sebby. Ve dveřích stali dvě osoby.. A nevypadá to, že by šli spolu. Jedna z osob byla dívka, jež byla oblečená jako malé dítě.. Krásné oči, hebké a jemné valsy na dotek a milý přístup k ostatním.. Dívka jménem Kaori se slušně omluvila za vyrušení a k věci řekla, co chce.. Chce tam zůstat.

Ten s ní byl úplně jiná liga

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ten s ní byl úplně jiná liga... Měl černé vlasy, modré oči, na které bohužel jedna z osob ze sídla asi nikdy nezapomene. Býval často agresivní, seriózní a někdy neslušný smrtelník.. Na tohoto nejde zapomenout.. Shizuko Kyo.. (YUKI A JEJÍ JAPONSKÁ JMENA..XD STŘELTE MA NĚKDO XD)
           *Když se všichni rozběhli k Sebbymu se podívat, o co go*
„Yuki! Sestřičko moje! 😄" zaradovala se Kaori a letěla ji rychle obejmout. Yuki si určitě v hlavě říkala něco jako... „Co to je za potrhlou holku?! Sestra?! WAT?!" No jo... Ale ono se ji pak v hlavě udělalo cvak cvak a vše pochopila a vzpomněla si. Kaori... Ta mladší střelena sestřička.. „Kaori.. :'3 Tolik jsi mi chyběla..." pohladila jí Yuki po vlasech.. Najednou se magor jménem Shizuko zaradoval a chystal si svou náruč. „YUKI... Lásko moje!"....
TOS NEMĚL VOLE...
Yuki zůstala u své mladší sestry a potom se, začala chovat, jako William..
(To bylo v hajzlu)
„Co tady chceš?!" začal hysterčitl chudinka Grell. Zmetek jménem Shizuko se jen zmrdsky usmál a pravil svou story, proč tady dohajzlu je.
„Chci, zpět Yuki.. Chybí mi a taky jak jsme spolu s-" A PLESK! Dostal facku od Yuki.. PAK BUM! Dostal pěstí od Grella. „Najednou jsem ti pro něco dobrá, co?"
„Tak pozor! Battle o holku? Že by? :D" zasmala se Naomi a šup popcorn k sobě. Kaori vyndala te svého "seksi batůžu" pitíčko a začala bumbat. Všechno si to tak užívala. Pro Kaori to byla příležitost vše z povzdálí sledovat. Ok... Na oběd asi bude něčí mrtvola.
Najednou Yuki dala "příkaz'' Naomi. Ona věděla o co go. Mohla si hrát :'3
Naomi se aspoň vyblbne a bude brzo spát. Když se mezitím škrcením, bodaním, líbábím a kopáním Kaori procházela po sídle všimla si svojho NOVÉHO SENPAIE. Toho nejvytlemenějšího, kterého mohla kdy potkat. Chvilku ho šmírovala a pak se musela vrátit. To naštve, co? 😂
A aby jsme nezapomněli na Aloise a jeho zvyky. Tak skočil nové dívce na záda a táhl ji aj za vlasy. „BĚŽ MI UDĚLAT ČAJ. Od teď jsi můj třetí komorník."  Kaori ho nějak setřásla se svých zad a jela si svý. Malý blonďatý ďábel přímo z pekel se naštval a provedl svou scénku. „ALE JÁ TO CHCI! A KDYŽ SI JÁ O NĚCO REKNU, TAK TO DOSTANU! UDĚLEJ MI TO!" A takto si stěžovala malá nepovedená Harley Quinn. (Ano, je účelem, aby to znělo tak.. Tak.. Divně :D A takto opravdu Aloisovi říkáme... :D)
Po dlouuuuuuhém hraní byla z Shizuka jenom mrtvola ^^. „Děkujeme moc! 😭" zařvali dvě červené hysterky a obejmuli Naomi.. „Ona mě ta červená stvoření mají ráda.0.0" zašeptala Naomi a podívala se na dvě hysterky.
(Jo.. Dneska končim se psaním dooooost brzy.. Ale je mi blbě.. So sorry 😭)

Kuroshitsuji- RPKde žijí příběhy. Začni objevovat