7✈️

63 11 5
                                    

Další den jsem přiběhla do třídy po prvním zvonění. Nemohla jsem totiž najít mobil, který byl v kapse u kalhot.

"Kde jsi byla?" Vyhrkla Annie.

"Hledala jsem mobil."  Uchechtla jsem se. Annie se jen zasmála a pokroutila hlavou.

"Ariano?" Uslyšela jsem nad sebou Marcův (netuším jak se to skloňuje:D :/) hlas, když jsem si zrovna vytahovala knížky z baťohu.

"Ano?" Překvapeně jsem vyjekla, když jsem viděla, jak se opírá o mojí lavici.

"No..můžeme dneska teda u vás dělat ten referát?" Nejistě se pousmál a mě se ulevilo.

"Jo jasně." Usmála jsem se. Byla jsem ráda, že mi to teta dovolila, ale zase jsem si vzpomněla na Britney, jak mě varovala, aby se nikdo nedozvěděl, že jsme sestřenice. A u ní doma bude těžký, aby se nepotkala s Marcem.

"Super, takže po škole?" Mrkl na mě a odešel.

"Počkat..ty a Marco?" Vyjekla překvapeně Annie a já se zasmála.

"Já a Marco jsme jen kamarádi. Děláme spolu referát na fráninu." Objasnila jsem jí situaci a byla jsem ráda, že už zazvonilo, protože jsem v tomhle rozhovoru nechtěla pokračovat.

---------------------

Už u tety doma jsme si vyzuli boty a přemístili jsme se do obýváku.

Náš referát jsme měli hotový za chvilku a tak jsme se rozhodli, že si uděláme i úkoly na literaturu. Musím uznat, že s Marcem byla strašná sranda dělat referát a úkoly a neskutečně jsem se nasmála.

"Hale, teď přijde můj bejvalej se kterým se dávám dohromady, takže mě nijak neztrapněte jasný?!" Vyštěkla Barbie a běžela do chodby ke dveřím.

Kdyby něco, Marco už o mě a Britney ví. Musel jí deset minut slibovat, že nikomu nic neřekne, aby nám dala pokoj.

"Hale, myslíš že by mi slušely vousy?" Vyhrkl z ničeho nic Marco. Ihned jsem si ho představila s plnovousem a vyprskla jsem smíchy. Marco se přidal a tak jsme se tam smáli jak dva magoři.

Přestali jsme se smát až v ten moment, kdy jsme slyšeli hlasitý odkašlání. Otočili jsme se a já malém omdlela. Britney mě propalovala pohledem a vedle ní stál Ross a pozoroval nás se zmateným pohledem. Ano, přesně tak..ten Ross!

Ani se mu nedivím. Myslela jsem si, že už ho nikdy neuvidím. Určitě jsem si nemyslela, že je ex mojí sestřenice.

Až po chvilce zírání mě došlo, že na Marcovi sedím a držím ho kolem krku.

Ani jsem si to neuvědomila a chtěla jsem se odtáhnout, ale pak mě něco napadlo.

Nevěděla jsem, jestli jsem to udělala proto, že jsem chtěla, aby Ross žárlil a nebo proto, že jsem se cítila tak, jakoby by mě vyměnil za sestřenici -což je úplná blbost, když my jsme spolu nic neměli, ale stejnak- ale místo toho, abych se od Marca odtáhla jsem se na něj víc přitiskla a položila mu hlavu na hruď.

Ross měl na tváři takový divný pohled, který jsem neuměla rozeznat a Brit šokovaně zalapala po dechu a dívala se na nás znechuceně.

"Miláčku pojď radši. Necháme tu Arinu a jejího boyfrienda radši osamotě." Povzdechla si a táhla Rosse nahoru, do jejího pokoje. Proč mi sakra říká Arino? To je jak pro psa.

Hned jak odešli, odtáhla jsem se od Marca a on mi věnoval nechápavý pohled.

"Co to bylo?" Zeptal se pobaveně.

Fateful flightWhere stories live. Discover now